All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (190)
  • reviews (37)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Camio Pictures Review(s)

    37 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    25 October 2018 | Bride at Keynes & Gisela Wedding

    So satisfied

    Puas bangett sama hasil2 fotonya ci Ines and team \u2764\ufe0f mulai dari foto prewedd di studio sampai hari H. Semua photographer dan videographernya pinter ngarahin gaya. I highly recommend camio pictures!!!
    19 October 2018 | Bride at Ricky dan Yanti Wedding

    Wedd Day 23 juni 2018

    awalnya aku tau camio dari IG dan teman saya, ternyata mereka kerjasama dngn camio untuk prewed dan wedd day, saya dan ricky liat profile camio, hasil foto dan video nya bagus jd kami decide untuk tanya lebih lanjut, lalu setelah itu kami ngbrol" dgn ko igwan di pameran, akhirnya kami decide dan langsung deal di pameran utk foto dan video wedding day kami. singkat cerita, pada saat resepsi kami melihat video 3mins edit same day, video dmna kami sedang persiapan dari pagi sampai pemberkatan, saya sampai terharu krna hasilnya bagus skli dan lagunya jg bagus, cocok dgn video nya. saya dan ricky sangat suka dgn cara kerja team dan hasilnya memuaskan. thankyou and wish you all the best :)

    Vendor Reply

    19 October 2018
    Halo, thankyou yaa yanti dan ricky sudah percayakan camio untuk handle wedding day kalian
    17 October 2018 | Bride at Uthie dan Alyosha Wedding

    Wedding Day 01 sept'2018

    Aku seneng banget milih camio. ngerasa pilihan yg tepat. dari awal kita ngomongin konsep untuk prewedding, udah langsung nyambung mikirnya. jdi gak perlu khawatir kalau hasil akhirnya akan sesuai konsep yg kita mau atau tdk. pas fotonya jga jdi ga nervous krna diarahin sesuai konsep yg kita mau dan mba ines jago bngt ngambil moment candid yg kita gak sangka akan bagus bngt.. waktu prosesi pra nikah smapi acara resepsi jg semua crew camio enak banget diajak kerja dan sangat profesional. walaupun udah capek setelah akad nikah, semua photografernya bikin kita ga mikirin capek selama foto couple session. thankyou bngt yah crewnya camio! we really appreciate everything you do through out our wedding party!

    Vendor Reply

    19 October 2018
    Thankyou review nya untuk camio.. sukses selalu yaa
    05 October 2018 | Bride at Rio & Kanti Wedding

    Wedding 18 Agustus 2018

    camio are simply amazing. from the beginning through to the end they offered support, advice and guidance for us. Our prewedding photoshoot turns out great, no question, and they managed to captured the best moment of all. on the day itself (2days in a row,actually), We felt in safe hands from early morning through to midnight the next day. they're experts in creating a happy mood through their jokes and it was like having an entertainer with you. Their experiences and professionalism shines through, Allowing you to relax and give them your trust. We got our SDE and first round of photos exactly on that day and couldn't be more happier with the results, as they have captured memories we will cherish forever. they are seriously talented

    Vendor Reply

    19 October 2018
    Hello, thankyou kanti & rio yg sdh kasih review.. thx sdh percayakan kami utk handle wedding day kalian
    16 November 2017 | Bride at Benny & Maria Wedding

    Best team

    Moment pernikahan pasti harus di abadikan, dan saya tau Camio dari option yang gedung acara pernikahan kami, dan saya pertama menghubungi Camio dengan ko Igwan, sempet tanya2 gimana ttg foto wedding karna ada beberapa option photographer wedding saat sy ke pameran juga, saya liat hasil fotonya bagus, dan saya jatuh pilihan ke camio, pas hari H team nya baik2, lucu2, bisa bikin mood kita yang tegang hari H jadi cair ketawa, ko Adit, ko Owen, ko Mario sama mas Nofri, hasil fotonya bagus2, momentnya pas diabadikan sama Camio, best team, thankyou Camio Benny & Maria
    18 September 2017 | Bride at Ricko & Nerissa Wedding Wedding

    Owen, Ines & Igwan

    pertama tau camio karena kenal sama owen, tapi setelah liat hasil-hasil fotonya sukaa pake bangetttt, apalagi foto-foto prewednya bagus banget. Akhirnya ambil paket prewed dan foto video hari H dari camio dan tidak menyesal. Dari awal mau prewed aku mau yang cuma di studio dan ga keluar kota dari Jakarta karena malass.... Tapi ko Igwan dan ci Ines sangat meyakinkan kita dan akhirnya jadilah kita prewed ke Lombok. Hasilnya aku dan ricko suka pake banget. Lombok bener-bener sesuai yang di recommend sama ko Igwan, Lombok itu beda! Hahaha... Thank you buat ko Igwan, ci Ines, Reita & Windy buat prewed yang keren, hasilnyaa kita berdua sukaa sekaliii, dan tidak menyesal untuk prewed jauh-jauh ke lombok. Buat foto & video hari H, camio bener-bener pro banget. Mereka bisa jadi fotografer, videografer yang professional, calm, banyak ide, dan buat aku dan ricko santai dan tidak tegang di hari H. Semua sesi foto video bener-bener fun dan nyaman bukan cuma foto yang kaku-kaku gitu deh pokoknya. Ga menduga sama sekali foto hari H bakalan relax dan ga terasa aja gitu, tiba-tiba fotonya banyak banget ternyata... Hahaha... Thank you ko Owen, dio, adit & mario buat hari H yang super fun loh... :) Keep up the goodwork ya camio, semoga selanjutnya bisa foto-foto lagi di camio buat next project foto yang lain yaa.... PS: Ga sabar tunggu albumnya jadi yaaa....

    Vendor Reply

    21 September 2017
    wuaa thank you Nerissa & Rico.. so happy for the review.. happy ever after ya buat kalian.. tenang albumnya sabarr yaa.. kita buat yg paling oke buat kalian hehhehe... thank youu yaaaa :D

    Photography

    What do your packages include?
    Our packages include photography service, videography service, and customized printed media such as canvas, wedding / prewedding album, printed photo + frame, etc. Our packages do not include wedding gown nor make up artist, but we can give you some recommendations. Exceptionally our overseas pre-wedding package sometimes includes make up artist.
    Do you work overseas?
    Yes, we do work overseas. Actually we are always excited about it :)
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we have qualified ones so we still can deliver the same quality.
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    We charge based on package mostly.
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we provide all digital files.
    Do you always have overseas pre-wedding trip package?
    We occasionally make overseas pre-wedding package. When we do, it is usually coupled with some promo discount. However if you are a couple who have your own idea of pre-wedding pictures with your own destination and schedule, we are open to make it happen, especially to a place we never been before, we are very excited to explore. We can make singular package to offer to you.
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Natural,  Classic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Destinations
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    When was your business established?
    2012 is when our journey starts :)
    What is your payment terms?
    DP 1 : 50% and final payment : 1 week before the wedding day . Actually, you can negotiate the payment method too :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct them with they best angles and best view. For Prewedding we usually made a rundown for them to make sure everything looks good in every moments.
    What rate do you usually charge at?
    We have a basic package and custom package, tell us more your needs :)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We usually take 1 week preview after the event and give all files to be chosen by the clients.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending the requirements of the clients, we usually take 2-3 months for final album and 4-5 months for final video.
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months is good for prepare all the things.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Just pray for our next achievements :)
    What makes your services unique?
    We focus on effortless moment, the smile, the laugh and the happy tears.. Enjoying our couple's rhythm of love :)
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our clients provide the meal but our team can take care ourself as long as they informed before the D Day..
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Dua Raya No. 88. Legok - Karawaci Tangerang 15810
    Location(s)

    We are a team of Photographer & Videographer. We take effortless moment and simply excited to snap & travel with you and your love's one. Drop us a message at hello@camiopictures.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.