All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (96)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Camio Pictures Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 November 2017 | Bride at Benny & Maria Wedding

    Best team

    Moment pernikahan pasti harus di abadikan, dan saya tau Camio dari option yang gedung acara pernikahan kami, dan saya pertama menghubungi Camio dengan ko Igwan, sempet tanya2 gimana ttg foto wedding karna ada beberapa option photographer wedding saat sy ke pameran juga, saya liat hasil fotonya bagus, dan saya jatuh pilihan ke camio, pas hari H team nya baik2, lucu2, bisa bikin mood kita yang tegang hari H jadi cair ketawa, ko Adit, ko Owen, ko Mario sama mas Nofri, hasil fotonya bagus2, momentnya pas diabadikan sama Camio, best team, thankyou Camio Benny & Maria
    18 September 2017 | Bride at Ricko & Nerissa Wedding Wedding

    Owen, Ines & Igwan

    pertama tau camio karena kenal sama owen, tapi setelah liat hasil-hasil fotonya sukaa pake bangetttt, apalagi foto-foto prewednya bagus banget. Akhirnya ambil paket prewed dan foto video hari H dari camio dan tidak menyesal. Dari awal mau prewed aku mau yang cuma di studio dan ga keluar kota dari Jakarta karena malass.... Tapi ko Igwan dan ci Ines sangat meyakinkan kita dan akhirnya jadilah kita prewed ke Lombok. Hasilnya aku dan ricko suka pake banget. Lombok bener-bener sesuai yang di recommend sama ko Igwan, Lombok itu beda! Hahaha... Thank you buat ko Igwan, ci Ines, Reita & Windy buat prewed yang keren, hasilnyaa kita berdua sukaa sekaliii, dan tidak menyesal untuk prewed jauh-jauh ke lombok. Buat foto & video hari H, camio bener-bener pro banget. Mereka bisa jadi fotografer, videografer yang professional, calm, banyak ide, dan buat aku dan ricko santai dan tidak tegang di hari H. Semua sesi foto video bener-bener fun dan nyaman bukan cuma foto yang kaku-kaku gitu deh pokoknya. Ga menduga sama sekali foto hari H bakalan relax dan ga terasa aja gitu, tiba-tiba fotonya banyak banget ternyata... Hahaha... Thank you ko Owen, dio, adit & mario buat hari H yang super fun loh... :) Keep up the goodwork ya camio, semoga selanjutnya bisa foto-foto lagi di camio buat next project foto yang lain yaa.... PS: Ga sabar tunggu albumnya jadi yaaa....

    Vendor Reply

    21 September 2017
    wuaa thank you Nerissa & Rico.. so happy for the review.. happy ever after ya buat kalian.. tenang albumnya sabarr yaa.. kita buat yg paling oke buat kalian hehhehe... thank youu yaaaa :D
    10 September 2017 | Bride at Andrew & Grace Wedding

    BEAUTIFUL PICTURE

    Super PUAS sama foto2 camio. We had our prewedding sama Camio - Ci Inez, dan our wedding day sama tim Camio juga di lead sama Ko Owen. Dari foto2 prewed uda suka bgt...tone nya camio very subtle dan romantic, not too much..ga ada tuh lebay lebay...simply capturing our emotions aja. best of all is the work ethic. Ci Inez sama skali ga perlihatin klo dia cape..padahal kita 1 harian dari subuh! bener2 hats off! During our wedding day..semua tim CAMIO seru banget..this really helps us loh...mereka tau cara atur pose, make us smile..intinya very supportive. within the same week, kita uda langsung dapet RAW files, SNEAK PEEK, SDE kita..HOW AMAZING is that! ...and I AM SO GRATEFUL bcos they managed to cover us from all angles...bener2 terharu liat foto fotonya. mau semalem apapun I contact CAMIO, PASTI dibales..either sama ko igwannya langsung or sama support team nya (amel). Considering myself org yang rewel...CAMIO bener bener reliable. VERY VERY VERY recommended! :) once again, Thank you so much CAMIO

    Vendor Reply

    10 September 2017
    Thank you Grace & Andrew.. so happy for the review.. happy ever after yaa.. keep in touch yaa :D
    22 October 2016

    Satisfaction guaranteed! Love!

    I love how Camio Pictures explore their idea to take prewedding photo with us. Their professionalism is unquestionable, very nice, creative, and humble team they had there. They can make regular photo spot become very special and create amazing shots, and they always trying to explore different places that makes us also surprised with the view they take us to. If you want your prewedding and wedding day become more memorable, Camio Pictures is the best choice you can have as photographer vendor. I definitely reccomended this vendor! ❤️❤️ Thankyou Camio!

    Vendor Reply

    22 October 2016
    Thank you Windy.. So happy to have you for our Pre Wedding Trip to Lombok !! :D See you another project !!
    19 October 2016 | Bride at Glen Pratana and Angelina Wedding

    Sangat memuaskan dan profesional

    Saya sangat puas atas kerjasamanya dengan tim Camio. Pada saat prewedding maupun saat hari h pas pernikahan kita. Camio ini mempunyai fotografer yang sangat profesional dan orang2nya lucu, ramah dan sangat bersahabat. Tidak hanya pas bekerja, tapi pas diluaran juga bisa masuk untuk bisa bercengkerama dan bersenda gurau dengan kliennya. Mereka sangat mengerti dan memahami apa yang dimaui oleh kliennya. Camio Pictures ini terdiri dari: - Igwan Sunarto - Maria Nesia - Yedija Luhur - Patrick Owen dan ada beberapa fotografer dan kru2 video lainnya Saya sangat berterima kasih atas kerjasama yang kalian lakukan baik awal perkenalan kita maupun sekarang. Saya sudah melihat foto2 dan video yang kalian kirim kepada kami. Hasilnya sangat memuaskan, keren abis hasil kinerja kalian. Tetep cinta Coldplay dan jangan lupa kalo ada tiket Coldplay murah serta tiket ke oz kabari gua yah (salam The Scientist). Thank you so much Camio Pictures, you are amazing! Glen and Angel

    Vendor Reply

    22 October 2016
    Thank You for your amazing review Glen & Angel.. Happy ever after yaaa... So lucky to serve you on one of the best day for your lifetime !! Salam The Scientist juga !! :D
    13 June 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    love love love

    i just love the way camio's photographers capture the wedding details! everything looks better in the photograph than in reality. hopefully we can work together again in other projects :)

    Photography

    What do your packages include?
    Our packages include photography service, videography service, and customized printed media such as canvas, wedding / prewedding album, printed photo + frame, etc. Our packages do not include wedding gown nor make up artist, but we can give you some recommendations. Exceptionally our overseas pre-wedding package sometimes includes make up artist.
    Do you work overseas?
    Yes, we do work overseas. Actually we are always excited about it :)
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we have qualified ones so we still can deliver the same quality.
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    We charge based on package mostly.
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we provide all digital files.
    Do you always have overseas pre-wedding trip package?
    We occasionally make overseas pre-wedding package. When we do, it is usually coupled with some promo discount. However if you are a couple who have your own idea of pre-wedding pictures with your own destination and schedule, we are open to make it happen, especially to a place we never been before, we are very excited to explore. We can make singular package to offer to you.
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Natural,  Classic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Destinations
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    When was your business established?
    2012 is when our journey starts :)
    What is your payment terms?
    DP 1 : 50% and final payment : 1 week before the wedding day . Actually, you can negotiate the payment method too :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct them with they best angles and best view. For Prewedding we usually made a rundown for them to make sure everything looks good in every moments.
    What rate do you usually charge at?
    We have a basic package and custom package, tell us more your needs :)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We usually take 1 week preview after the event and give all files to be chosen by the clients.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending the requirements of the clients, we usually take 2-3 months for final album and 4-5 months for final video.
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months is good for prepare all the things.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Just pray for our next achievements :)
    What makes your services unique?
    We focus on effortless moment, the smile, the laugh and the happy tears.. Enjoying our couple's rhythm of love :)
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our clients provide the meal but our team can take care ourself as long as they informed before the D Day..
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Dua Raya No. 88. Legok - Karawaci Tangerang 15810
    Location(s)

    We are a team of Photographer & Videographer. We take effortless moment and simply excited to snap & travel with you and your love's one. Drop us a message at hello@camiopictures.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.