All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (37)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9
    Wedding Of Eric & Pritha (Oct 20, 2018) by Alice's UsherettesWedding Of Eric & Pritha (Oct 20, 2018) by Alice's Usherettes
    +1
    Alice's Usherettes
     & 4 OTHERS
    Others (Unique Services)
    Rustic Romance by Bali SignatureRustic Romance by Bali Signature
    Rustic Romance by Bali SignatureRustic Romance by Bali Signature
    +14
    Decoration & Lighting
    Sullivandy & Verencia by Bali SignatureSullivandy & Verencia by Bali Signature
    Sullivandy & Verencia by Bali SignatureSullivandy & Verencia by Bali Signature
    +24
    Sullivandy & Verencia by Bali SignatureSullivandy & Verencia by Bali Signature
    Sullivandy & Verencia by Bali SignatureSullivandy & Verencia by Bali Signature
    +17
    Sulli & Verencia by Lademoiselle BridesmaidsSulli & Verencia by Lademoiselle Bridesmaids
    Sulli & Verencia by Lademoiselle BridesmaidsSulli & Verencia by Lademoiselle Bridesmaids
    +6
    MILA & HARUN by Bali SignatureMILA & HARUN by Bali Signature
    MILA & HARUN by Bali SignatureMILA & HARUN by Bali Signature
    +6
    Bali Signature & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    DREAMY PARADISE by Bali SignatureDREAMY PARADISE by Bali Signature
    DREAMY PARADISE by Bali SignatureDREAMY PARADISE by Bali Signature
    +6
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bali Signature Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 March 2018 | Bride at Michael & Kezia Wedding

    Our Dream Wedding Decoration

    Waktu awal preparation wedding, aku super excited buat pick vendor decor karna buat aku decor wedding itu one of the most essential thing in a wedding. Sempet kontek dengan beberapa vendor decor, bahkan sempet meeting dengan beberapa diantaranya. Hampir banget deal with one of them tapi aku mutusin utk ketemu dulu with 1 last vendor which is ci Jeanny from Bali Signature. Pertama kali meeting sama ci Jeanny, i was like,\u201dYeah this is it.\u201d Kita ngobrol lumayan lama dan dari portfolio dia, aku bisa menarik kesimpulan kalo tipe decor dia beda dari yang lain.. i love her ideas, and her personality too. A year of preparation wasn\u2019t easy. I was super cranky with everything, i couldn\u2019t decide between options. Tapi ci jeanny super sabar, super ngertiin aku, super baik. Waktu nyampe di bali h-3, kt arrange meeting, aku masih ada kegalauan di beberapa hal to pick the perfect thing. Bukan karna ada yang gak bagus, tp justru krna semua bagus and i need to pick the perfect one. Tibalah hari H, i leave everything to ci Jeanny and everything turns out GREAT and more than I expected. And thankyou buat hand bouquet yang cantik banget, thankyou udah keep-in bunga itu since november for me\u2764\ufe0f Ci Jeanny thankyou for all the efforts and ideas!!

    Verencia Makeup

    07 March 2018

    work

    Awalnya aku hampir deal sama vendor lain, tp masih ragu-ragu. Jadi aku iseng cari-cari lagi di instagram dan akhirnya ketemu balisignature, dan setelah aku telusuri dan nanya2 ke bbrp temenku ternyata pada tau sm ci Jeany,testimonial dr tmn2 jg positive bgt. Aku putusin utk contact ci Jean dan trnyta orgnya baik bangettt. She know exactly what i and my partner want, sampe ke detail2nya. Ga pake ragu langusng dp. Since then aku tenang karena aku tau i'm in the right hand, and aku adore taste ci Jean. Dannn hasilnya anazing bangetttttt, beyond our expectation , tamu2 pada nanyain decornya pake siapa karena beda banget dengan decor2 lain. Karena ci Jean sgt detail sampe ke penempatan lighting supuaya ambiencenya bagus tp tamu ttp nyaman ga kepanasan . I would reccomend Balisignaturedecor to everyone who are looking for decoration vendor to make ur wedding dream become reality. Thankyou once againn ci
    25 January 2018 | Bride at Charles & Cynthya Wedding

    Celebration of Love at vila sahita bali 23 desember 2017

    Ketemu ci Jeany as my talented decoration vendor itu adalah keberuntungan terbesar bagi kami. Dekor yang dibuat mendetail banget dan sesuai dg apa yg sudah aku impikan selama ini, tp biarpun aku tau apa yang di impikan, tapi tetep susah ngebayangin gmn, ci Jeanny ini yang bisa mewujudkannya. Sabar banget menjawab pertanyaanku yg byk bgt. Apalagi aku ketemu dia langsung 1 mggu sebelum hari H. Aku kerja di Jerman, jadi dr awal kontek semuanya via whatsapp. Tp hasil waktu hari H, ak susah gambarin dengan kata2, super amazing. Ich möchte gerne diese Vendor für die andere empfehlen. Ihre Begabung ist sehr empfehlenswert. Danke bali signature:):) LG von Frankfurt

    Vendor Reply

    25 January 2018
    meeting u was fate. one of nicest couple. I didnt mind to do miles to put happiness on u.
    06 December 2017 | Client at Gaeton & Tara Wedding

    Our Gold Wedding 17.11.17

    THANK GOD I found Jeanny who transformed my day into something special. Guests saying that this is the best wedding they have been too and I could not thank Jeanny and her team enough for my amazing wedding. It looked amazing like such a luxurious wedding, all the details in the décor was exceptional, I cannot stop boasting at how amazing the décor for both ceremony and reception was. Jeanny had to deal with my 100 WhatsApp msg and responded so quickly everytime. Anyone getting married in Bali please please use Bali Signature.

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Floral design,  Furniture rental
    Do you offer consultations?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide sample arrangements?
    Yes With additional charge for mock up
    Minimum and maximum number of guests
    Min 35
    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Glamorous,  Modern,  Bohemian,  Country,  Eclectic
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Yes (please give details if any)
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes As one decor
    What makes your services unique?
    We tailor make every event
    How far in advance should your client contact you?
    Min 1month
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    25 million to lock date, then 50%and remaining 50 before h-1month
    When was your business established?
    2008
    Address
    Location(s)

    Every love story unfolds a brand new chapter it's unique in it's own way, filled with inspiration, laughter and passion. Our creative team comes together in creating a magical wedding, a beautiful master piece just for you. Something perfectly planned and beautifully executed.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.