All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (180)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Anthony Stevven Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 November 2019 | Bride at Hutomo & Benita Wedding

    Best MC and Organizer!

    Thank you so much Anthony sudah membantu Hutomo & I di acara engagement & sangjit kita - it went sooo smoothly and everything was so on time, all because of you and your team! Anthony ini juga paham betul acara engagement dan sangjit.. sehingga membawakan acaranya pun juga enak yah dan natural banget. Bisa bawa suasanya juga sehingga kita semua yang ada di acara bisa menikmati acaranya mulai dari yang muda-muda sampai yang sudah lebih tua hehe. Anthony ini juga pada saat preparation semuanya dan di hari H tentunya sudah banyak sekali membantu.. sabar banget juga meng accomodate kedua family punya requests yang macem2 dan tradisi yang kental juga. Sabar banget juga menghadapi om om dan tante tante yang heboh hehehe. Oh ya, juga Anthony ga hanya membantu dalam preparation prior to the event dan pada saat event.. tapi dia juga turun tangan pada saat selesainya acara, bantu rapi-rapi and make sure semua sudah beres. Team yang membantu nya juga all very nice. Pokonya he’s very friendly, good listener, entertaining mc and very very helpful. Once again, kita semua bersyukur banget sudah dibantu banyak and we highly recommend him :)))
    17 November 2019 | Bride at Leonardo & Cindy Wedding

    Da Best!

    Kenal Anthony dari salah satu vendor wedding dan my bridesmaid yang Sangjitnya juga dibantu Anthony. Pertama kali ketemu Anthony pas Jakarta mati listrik lol, dan kita uda langsung cocok!!! Gak cari vendor lain, lgsg go with Anthony. Super blessed ketemu Anthony yang bantuin kita dari preparation sampai MCing pas hari Sangjit. Leo and I sama-sama kurang ngerti dgn tradisi Sangjit, dan semua2nya kita consult dengan Anthony. Kita meeting bareng mama juga sblm hari H, dan Anthony super sabar jawabin pertanyaan2 dari mama hehe. Pas hari Sangjit, semuanya berjalan dengan lancar dan keluarga kami happy :) Anthony tau persis mesti gimana, dan bawain acaranya enak, smooth, suasana gak tegang and intimate. Thank you so muchhh Ton, we’re lucky to have you in our Sangjit. Sukses selalu!
    04 November 2019 | Bride at hendrick & rika Wedding

    great entertainment !!

    thankyou double V for great performance, suara singer ny bener2 bagus , tamu kami sangat terhibur , thankyou sudah mewujudkan lagu2 yang saya request , semoga dapat bertemu di lain acara 😘

    Vendor Reply

    05 November 2019
    Thank you rika! Senang bisa bantuin wedding kalian \ud83d\ude4f, semoga next kita sering ketemu di wedding event lain yaa Gbu
    08 October 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Great MC, Exellent Service!

    Anthony has a great personality, and really fun to work with. He delivers the hosting part very professionally and even goes extra miles with small things such as helping with the procession blocking of the bride, groom & family. We really recommend Anthony for your wedding day!

    Vendor Reply

    16 October 2019
    Hai La Oficio! thank you for your kind word, I would be grateful to have a great collaboration with you in next event See you next Event
    19 August 2019 | Bride at Brian dan Felicia Wedding

    MC Sangjit JW Marriot Hotel jakarta

    Jujur ketemu MC Ko anthony ini liat diinstagram. terus iseng tanya harga dan ktemu meet up. First impression orgnya baik banget, ramah dan helpful dalam hal persiapan sangjit. singkat cerita jd book la si koko sbgai MC sangjit ku hari itu. Forever grateful ketemu MC sebaik ko anthony. Dari segala persiapan memilih decor dan juga susunan detail acara dan lagu untuk entertainment dibantu sama ko anthony ini. Doi punya selera beneran bagus apa yg ko anthony recommended in itu bener buagus. Bukan hanya itu dari konsep box hampers sangjit juga saya tnya konsulkan. emang top markotop deh ko anthony ini. recommended bgt puas sama kerjanya yg ontime, rapi dan juga sopan banget. buat bride to be percaya in aja sama ko anthony stevven buat acara sangjit an mu atau wedding mu. Dia akan kerja semaksimal mungkin bakalan suprise sama hasilnya diluar expectasi saya dan keluarga. keluarga smua happy berkat ko anthony. Thank you so much ko anthony for everything sampe detail acara dan diganggu chat malam malam konsultasi terus. maafkan ya. hehehehe

    Vendor Reply

    20 August 2019
    Hai fel! Ia kita sering chat malem buat persiapan, karena emang \u201con\u201d nya baru malem jadi sering bahas acara kalian sampe malem, bakal kangen de ngobrolin soal persiapan kalian \u263a\ufe0f. Thank you yaa buat reviewnya! Semoga lancar buat persiapan resepsinya \ud83e\udd73
    11 August 2019 | Bride at Felix dan Maureen Wedding

    Super recommended MC

    I'd like to sincerely thank Anthony and team (Steven and Steffi) that had been very helpful throughout my sangjit event. Anthony was really prepared, organised and experienced MC. Can't ask for more!!

    Vendor Reply

    12 August 2019
    Hai Maureen! Thank you for your kind words and also your hospitality for all crew today. Im grateful to have client like you and felix. Good luck for all wedding preparation and keep in touch ☺️

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes price exclude Riders
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Other International wedding
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be great, but if they must and if i am available, the latest 2 week before the event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for Booking fee, and 70% H-3 before event
    What is your mc style during a wedding?
    Elegant and intimate
    What is your usual attire?
    base on event and match with client request
    What rate do you usually charge at?
    i have different package for event and wedding. for event depend on negotiation and for wedding i charge per event
    When was your business established?
    Since 2006 I was start from Radio Announcer at 96,3 RPK FM, and I am falling in love with that job and have a dream to be Professional Master of Ceremony. I learned a lot from my experience for many event and take a formal education for Professional MC and TV Presenter at TalkInc , School for MC and public Speaking own by Becky Tumewu. In 2012, I hosted TV program for Mivo TV
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2011 - 3rd winner MC search mall Ciputra jakarta. 2011 - Professional MC and Presenter class at Talk-Inc school for TV presenter – MC in-house programs for Public Speaking
    What makes your services unique?
    good communication, creative and professional. i have experience for handle small or big wedding event, and how to anticipate and handle problem that could possible during a event.
    how to contact me?
    im available at 081808093737 whatsapp : 081808093737 line : anthonystevven
    Address
    Jatinegara timur 3 nomor 10. Jatinegara timur
    Location(s)

    Since 2006 I was start from Radio Announcer at 96,3 RPK FM. I take a formal education for Professional MC and TV Presenter at TalkInc , School for MC and public Speaking own by Becky Tumewu. In 2012, I hosted TV program for Mivo TV (Online Streaming TV) Currently, I had working for many events such as, Company Gathering, Product Launching, Offair event, Wedding, and Birthday party.I always do my best for every moment that I made in my event with professional, elegant and intimate

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.