All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (165)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ANTHEIA PHOTOGRAPHY Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 June 2017 | Bride at Frederick & Carmia Wedding

    Our Dream Come True Vendor

    Years and years ago, even before I met my husband.. It was my biggest dream to have Antheia as one of my wedding vendor. It’s my “love at first sight” when I saw Ko Ray’s masterpiece, and I swear that I have to had Antheia as my vendor. And now, we never ever regret to have Ko Ray, Ci Debby & all Antheia team to participate in our wedding. Kami mempercayakan 100% semua hal yang berhubungan dengan foto & video kepada Antheia, mulai dari prewedding, wedding day, sampai family mini studio. Mulai dari pertama deal, sampai dengan album dan kanvas selesai, Antheia selalu memberikan service yang sangat outstanding. Bahkan sampai saat ini, kami masih berhubungan baik dengan Ko Ray, Ci Debby & Antheia. Ko Ray, Ci Debby & all Antheia Team sangat profesional, on time, seru & menyenangkan. Service di hari H prewedding dan wedding berjalan dengan lancar dan sangat memuaskan bagi kami dan keluarga besar. Proses pengerjaan editing foto, video, kanvas, sampai ke cetak album pun bisa kami katakan sangat cepat. Album sudah di tangan kami, hanya dalam kurun waktu kurang lebih 3,5 bulan dari wedding day kami. Overall, Antheia is a really highly recommended vendor. Prinsip kami, wedding day adalah momen sekali seumur hidup yang tidak pernah bisa diulang, sehingga vendor terutama vendor foto & video merupakan vendor yang berperan sangat penting. Thank you so much Ko Ray, Ci Debby & all Antheia Team! We’re super satisfied and we’re your #1 fans!
    31 May 2017 | Bride at Gerald & Diana Wedding

    Best in every aspect!

    Banyak terimakasih untuk vendor ini karena selain melakukan pekerjaan yang sungguh extra ordinary. Antheia di dalam bidang customer service bisa dibilang sangat luar biasa. Dari pertama kenal Antheia sampai setelah Antheia selesai dalam melakukan tugasnya, tidak pernah mengecewakan dalam hal apapun. Dalam harga bisa dibilang Antheia sangat masuk akal, fotografer2 Antheia sangat profesional dan mengerti keperluan kita (Ray dan Mike). Customer relation (Debby) sangat membantu kita dalam mulai bidang sekecil apapun, seperti pemilihan aksesoris sampai hal2 yang kita tidak terpikirkan seperti pemilihan frame di saat2 terakhir. Antheia juga sangat cepat dalam hal finishing dan fleksibel sekali untuk memenuhi keperluan kita sebagai customer. Vendor ini sangat recommended dan kita pasti akan merekomendasikan vendor2 ini ke teman2. Big thanks Antheia!! Superb job!
    31 May 2017 | Bride at Koko Chandra & Novina Grecia Wedding

    THE BEST WEDDING PHOTOGRAPY EVER

    Saya sangat puas menggunakan Antheia, karena foto2 wedding saya diambil dari kacamata yang berbeda dan sudut pandang yang unik. Kemampuan photografer mengarahkan gaya dan menghidupkan suasana sangat baik sehingga mencairkan kekakuan antara groom dan bride yang jelas-jelas bukan foto model. Good Luck Antheia, i will recommend you to all friend (Brides and Grooms to be)
    12 October 2016 | Bride at Yun Yun Wedding

    Photographer SUPER

    semua hal yang berkaitan dengan foto dan video, mulai dari prewedding, wedding day, sampai dengan photobooth juga dari Antheia. kalo masalah hasil, udah ga usah ditanyain lagi, uda pasti oke (kalau ga oke, ga mungkin deal yaa hehehehe). tapi yang berkesan dari Antheia untuk aku pribadi adalah Fotografernyaaa. aku pake jasa ko ray untuk foto prewedding di bali, dengan kondisi yang super panas dan lg flu berat, ko ray tetap sukses membangun mood aku, salute :D hasil foto prewed jadinya okee bangettt. untuk wedding day pake jasa ko mike dan kawan2. mereka bener2 team yg super fun, sesi foto on wedding day ga berasa kyk lagi foto2, berasa lagi main dan bercanda sama temen sendiri, then they get our natural expression :)) sekarang tinggal duduk manis nunggu hasil foto dan video jadi. thanks a lot for contribute on our wedding. Two thumbs up buat Antheia Photography.
    04 October 2016 | Bride at Amelia & Giovani Wedding

    THE BEST WEDDING PHOTOGRAPHY

    good services, kind and friendly also very helpful team!! the photo result very nice and for the pre wedd album result so cute and creative :) totally worth it for what we paid and very recomended for the wedding photography! we are satisfied with the service, good job for Antheia Photography
    20 July 2016 | Bride at Hadi and Irene Wedding

    Our wedding day

    We had Antheia Photography to capture our wedding day in March. Where do I begin? From arriving on time, to really going beyond for their customers (they took timelapses to be incorporated to our video while waiting for us to be ready!), a warm friendly bunch of videographers/ photographers (which makes things less awkward), good mix of taking candid and set-up shots, to producing high quality videos and photos. Believe me, they really know what they are doing!We definitely made the right choice! Would highly recommend them.

    Photography

    Do you work overseas?
    Yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    All of them
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Conditional depends
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    2 weeks
    When will the client get the final album?
    10-12 weeks after client's approval
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Natural,  Classic,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Natural,  Classic
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Baby, Maternity
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Baby, Maternity
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Mon-Sat
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes All cities
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    direct them as minimal as possible to get their natural gesture
    Service(s)
    Address
    Rukan Cordoba Blok B-30 Bukit Golf Mediterania, Pantai Indah Kapuk Jakarta Utara, Indonesia (021) 5698-3430 +62812 8016 4097 Instagram : @antheiaphoto facebook: www.facebook.com/antheia.photography www.antheiaphoto.com
    Location(s)
    Jakarta​.​Bali​.​Surabaya​.​Medan

    Antheia comes from Greek terms, means the Goddess of love and flowers. We are experienced for over 12 years in wedding photography as the main business. We also spread our wings to make sure every bit of your life get together in pictures: maternity, baby, family, graduation, events, etc. We are here to share share the value inside you to others. The love. The passion. We put up the best service for you, from the beginning until it it is done: Antheia provides you the best process.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.