All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (154)
  • reviews (135)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Aldo Adela MC & Magician Review(s)

    135 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    agung.budiyanto70
    10 April 2022 | Client at Sweet17 Diandra Wedding

    MC Recomended

    MC nya keren mantap sangat berpengalaman dan bisa membawa suasana meriah. Sweet17 anak saya jadi sangat berkesan. Aldo rapi dan sangat profesional Thank you so much Aldo Tuhan memberkati
    Wesker Milk
    27 February 2022 | Groom at Widayanti Wijaya Wedding

    Best MC

    MC dengan gaya entertain yang berbeda dan berkelas ,saya rasa bukan hanya cocok untuk acara wedding saja ,tetapi juga cocok untuk acara2 lainnya. Big thanks Aldo 👍🏻👍🏻👍🏻
    Hanna Trisno
    21 February 2022 | Bride at William Hanna Wedding

    19 Februari 22

    Thank youu Aldoo uda bikin acara wedding ku jd WOW hahaa.. dan ternyata masih sealmamater yaa 🤣 Buat bride to be langsung pilih Aldo aja!!
    Denny Willyanto
    05 December 2021 | Client at Denny & Yani Wedding

    MC Wedding Hitz!

    Thank you ko Aldo sudah lead acara wedding kami dari awal hingga akhir. 1 kata buat ko Aldo, Amazing! 😎
    Beaute Miho
    24 November 2021 | Bride at Irwin & Michelle Wedding

    Thanks so much ko!

    Thank you ya ko, udah mc in acaraku and it was perfect! Dari awal yg bingung cari mc trs disaranin koko, langsung oke mau! Apalagi kakak kelas juga, haha :D Buat kalian bride to be, langsung deal kalo disaranin pake Aldo Adela, pasti makin sipppp acaranya :D Once again, thank you so much ko, sukses terus yaaa!
    Christoforus Antonius Ongky Yuniartha
    25 October 2021 | Groom at Cindy Wedding

    My MC on my Wedding Day

    Tq Ko Aldo sdh menjadi MC d hari pernikahan kita, semoga makin sukses,lancar terus dan tetap humble 🙏

    Entertainment (MC)

    Do you provide your services in other cities or countries?
    I am able to travel to other cities and countries
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    I am familiar with chinese , indonesian, international and western culture
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    I have management and have many backup there
    What is your usual attire?
    Ellegant , Formal , Casual, Costume , etc...basically anything depending client's request
    What rate do you usually charge at?
    We have different packages depend on your events
    What makes your services unique?
    I am experienced and i am available to handle many events. Beside that we have magic & conceptual entertainment, so you can get best price in one packages
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Address
    By Appointment
    Location(s)
    Surabaya​.​Bali​.​Jakarta

    I am a Master of Ceremony . With special talent such as magic & hypnotist show You can see my profile at instagram : aldoadela Or Youtube just type : Aldo Adela www.AldoAdela.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.