All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (8)
  • projects (54)
  • reviews (50)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    A Story Review(s)

    50 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Maria Ulfa Arifia
    07 November 2021 | Bride at Ulfa dan Sigit Wedding

    VENDOR TERBAIK

    Alhamdulillah acara berjalan lancar. Terimakasih A story dan rekanan vendor yg juga A story tawarkan. keseluruhan sangat memuaskan. hasil foto terhitung cepat dan kualitasnya luar biasa bagus sekali. hasil fotonya benar-benar bisa mengembalikan memori akan acara yang sudah lewat. dengan foto hasil dokumentasi A story rasa haru dan bahagia pada saat acara bisa dirasakan lagi. aku, pasangan, dan juga keluarga merekomendasikan A story untuk kalian yang ingin mendokumentasikan acara kalian. terlebih acara yang hanya dilakukan 1x seumur hidup yang butuh dokumentasi untuk dapat dikenang kembali. sekali lagi terimakasih A story untuk kerja baiknya dalam membantu acaraku, krna A story tidak hanya melakukan dokumentasi tapi juga sudah seperti WP pribadi karena sangat bisa diajak diskusi dan juga sabar mengahadapi capeng yang berkeluh kesah terlebih aku pribadi sering stress memikirkan acara😅. terimakasih sekali lagi kak Aisyah dari A story dan keseluruhan tim.
    Esmeralda Supraba
    28 September 2021 | Bride at Esmeralda & Yosia Wedding

    Foto wedding & Holy Matrimony

    Saya & kelg merasa sangat beruntung bisa mendapatkan A-story sebagai salah satu vendor wedding. Setiap momen yang ada, mulai dari pagi saat persiapan di kamar hotel, keberangkatan, pemberkatan bahkan setelah acara selesai berhasil diabadikan dengan tepat dan sesuai harapan. Hasil Foto dan Video shooting-nya sangat bagus dengan angle serta tone yang tepat, melebihi ekspektasi saya. Mba Aisyah & mas Andika serta tim juga memiliki profesionalitas dan semangat yang tinggi untuk mengambil pose2 kami dengan berbagai macam gaya dan kreativitas termasuk mendengarkan masukan dari pasangan pengantin sehingga di hari itu kita berhasil mengambil banyak foto & video yang bagus2 untuk mengingat kenangan indah di hari pernikahan. Paket harga yang diberikan juga sangat sesuai dengan budget kami dengan hasil luar biasa maksimal. We are lucky enough to get you guys & thanks for the great moments captured by your lenses, wish you success & growing always.
    Beautyworks by Fifi
    30 August 2021 | Partnering Vendor at Aulia Ryandra Wedding

    Recommended Photography Team.

    Aku seneng banget bs kerja bareng A Story. Komunikasi nya baik dan sopan banget. Ga ngeburu2 in kita as MUA, dan nge guide nya enak banget. Jadi kita kerja barengnya nyaman banget. Kalau hasilnya gausah diragukan lagi, bagus poool, tone editnya ga buat make up ku jd keliatan pucat. Terima kasih A Story..! Sukses selaluuu dan semoga bs segera bekerja sama di event selanjutnyaa👍🏻
    Marinika Organizer
    10 August 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Hasil Memuaskan

    Hasil foto-fotonya sangat memuaskan klien dan sangat baik untuk koordinasi saling support untuk kesuksesan acara kami Terima Kasih A Story See You Next Event
    Teguh Muhammad Adam
    30 June 2021 | Groom at R & T Wedding

    Completely satisfied !

    dari awal sejak review portofolio, input dari sahabat dan kerabat sudah cocok dan yakin dengan A Story, dan pada saat hari H terbukti keyakinan itu tidak salah ! \n\nteam yang solid, tepat waktu, ramah, jelas dalam memberikan arahan, ide dan pengambilan angle modern estetik, juga rajin memberikan input untuk setiap momen dalam acara sehingga hasil foto maupun videonya memuaskan. hasilnya pun sangat disukai oleh keluarga dan banyak dipuji oleh kerabat dan vendor lain. \n\nsalah satu kelebihan dari A Story adalah selalu jujur dan terbuka dalam memberikan masukan ataupun mengingatkan terhadap segala kemungkinan yang mungkin terjadi selama acara berlangsung, kita bisa rumuskan bersama rencana sedetail mungkin, dan pada akhirnya semua bisa berjalan dengan baik, semua pihak pun sangat terpuaskan \n\nGreat job A Story, thank you so much for capturing our dream wedding moments wonderfully, all the best wishes for your future great success & happiness :)
    Rika Damayanti
    08 June 2021 | Bride at Rika & Tema Wedding

    Amazing!

    MasyaAllah, hasil fotonya bagus banget semua rekan keluarga kerabat sukaa, senenggg deh moment spesial ini punya hasil yang baik liat konsep yang d arahkan oleh tim a story menghasilkan karya yang baik di mata seorang kreator semakin elegant dan memukau.. ** happy ** 🥰🥰\n\n+ Pelayanan : sangat ramah, humble profesional, tepat waktu, komunikasi sangat baik, dan point penting sabar 💚\n\n+ Foto : Hasilnya bagus tau posisi dan tempat mana yang punya nilai bagus buat d foto, aku suka semua hasil fotonya, emang udah ngincer dan kepoin hasil fotonya 😘 akhirnya kesampean juga di foto sama tim A Story ini yipee!\n\n+ Harga : worth it, dengan hasil yang bagus playanan yang okee... \n\n(yang bikin aku terkagum team A story itu tau konsep baju aku, dan pose apa yang cocok untuk model baju aku, keren 👍)\n\n** sukses terus ya untuk A story, semoga semakin sukses **\n\nThank u so much 🥰❤

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I usually prepared some samples of style/theme for photoshoot so the couple can just follow or improve from that samples.
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the event, not by hour
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-21 days after the events
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients approval, about 2-3 weeks maximum
    How far in advance should your client contact you?
    No less than 2 weeks before event
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everything can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What is your payment terms?
    50% as confirmation deal, 50% after the project has been done, can be custom by request
    When was your business established?
    since Dec, 2016
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Not yet
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I prepare some sample based on the concept, i play movie/music that will encourage the couple to make the session life
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    How long does it take for the client to get the final video?
    1 months max
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months before the day
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    depends on the scale of wedding, approximately 3-4 persons
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provide our meals
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% for down payment, 50% left after the project done
    When was your business established?
    December, 2016
    Service(s)
    Address
    Taman Yasmin sektor 3 no 6, Curug Mekar, Bogor Barat 16117
    Location(s)

    "Sebuah cerita, spesial untuk setiap pasang manusia" Begitulah A Story bekerja, mengemas cerita spesialmu menjadi kenangan termanis yg menyenangkan. Fitur spesial kami, yaitu menyediakan fotografer perempuan, untuk moment special yg lbh nyaman :))
    https://www.instagram.com/p/CXFmmCAP0vE/
    https://www.instagram.com/p/CXD5dFcPnmy/
    https://www.instagram.com/p/CXD3AMfP3j8/
    https://www.instagram.com/p/CWehU_Fv81-/
    https://www.instagram.com/p/CWehGIhvkRJ/
    https://www.instagram.com/p/CWdDAMTPRd9/
    https://www.instagram.com/p/CWVoIp3vp9W/
    https://www.instagram.com/tv/CWVmGcopSjD/
    https://www.instagram.com/p/CWSnMfWPYiv/
    https://www.instagram.com/p/CWPCXkIPtxD/
    https://www.instagram.com/p/CWNxPuwPSJk/
    https://www.instagram.com/p/CWNuvqrPXrS/