All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (12)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    A Story Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 April 2019 | Bride at Ila & Faiz Wedding

    Great documentation!

    Alhamdullilah dapat vendor ini, hasil foto dan video yg bagus bgt, rapi, dan sama sekali tidak mengecewakan bahkan melebihi ekspetasi :) Disini juga ada photographer wanitanya cocok bgt buat pernikahan dengan konsep syari.. Terima kasih untuk team work a story yg sudh berpatisipasi menyukseskan acara pernikahan kami.. semoga makin sukses kedepannya! Barakallah fiikum:)
    14 March 2019 | Bride at Asti & Cahyo Wedding

    KOMPETEN, FRIENDLY TEAM, FRIENDLY COST

    Kami (say adan pasangan) menggunakan Tim A Story mulai dari acara lamaran, midodareni hingga hari besar kami. Kami mempercayakan semua konsep dan semua hal photogra[hy ini kepada team. Kami juga senang karena ada photographer wanita nya, sehingga lebih mudah untuk memberi masukan gaya apa saja yang cocok untuk di capture pada momen momen tersebut. Bahkan mereka melakukan itu semua dengan sabar dan ikhlas, tanpa kenal lelah karena sudah melakukan pemotretan dari subuh hingga siang bahkan sore. Tim ini juga sangat friendly dan harganya pun menurut saya tidak terlalu mahal dengan semua service yang telah diberikan kepada kami. Kami sangat senang, puas dan bahagia (karena melihat semua hasilnya bagus bagus). Kalian juga harus mencoba, karena Tim A Story ini sangat sangat bertanggungjawab kepada semua klien nya tanpa memilih siapun klien dan pekerjaannya, mereka dengan semangat akan selalu menerima dan menyelesaikan pekerjaan yang telah dipercayakan kepada mereka. Terima kasih yaa! sukses terus kalian! Tuhan berkati..
    23 February 2019 | Client at Delmar & Lia Wedding

    Sabar, makin berkembang, makin bagus

    Alhamdulillah kita pilih A story sebagai vendor fotografi kita. Walau saat itu keadaan kurang nyaman karena cuaca panas, dan pernikahan kami itu di rumah hingga jam 4 sore, A story team ttp menemani sampai sore. Hasil fotonya bagus, dapet bonus yg banyak (ada mini studio, videografi IG, videografi full version, dan album cetak) dengan harga yg cukup terjangkau saat itu. Sekarang tentunya dengan skill yg makin berkembang, harganya pasti udh beda ya ahaha karena hasilnya makin bagus dan worth bgt utk dipakai sbg vendor nikahan. Silahkan kontak Ai dan tim, mereka sangat ramah utk bantu kamu menjalani hari spesial kamu. Oh ya, pas saya request fotografer cewe (utk take foto saat saya makeup karena ga pake kerudung) mereka jg menyanggupi. Two thumbs up for A story!
    15 February 2019 | Bride at Gusti riandi Wedding

    Super puasssss

    Puas banget kaaaa, dari awal akad sampai resepsi bener bener puas 😍 ka ayi dan team bener bener baik banget ngarahin trus sabar banget ngadepin kita pengantinnya😂😂 sekali lagi makasi a_story 💕💕💕💕
    14 February 2019 | Bride at Chikita & Rizki Wedding

    Satisfying in every piece!

    Semua fotonya bagus, kelihatan hidup, dan video nya juga sukses bikin yang liat terkesima sampai menitikkan air mata. Team nya kompak, ramah, dan profesional. Bener bener gak salah milih photography vendor for once in a lifetime moment. Aah pokoknya thank you banget udah mengabadikan momen dengan seindah itu
    06 February 2019 | Bride at Tio & Fauzan Wedding

    Kreatif & Profesional

    A story benar-benar mengerti cara mengabadikan moment kami mulai dari acara lamaran hingga pada hari akad. Setiap karyanya menggambarkan setiap momen haru dan bahagia kami. Dengan tim yang kompak, profesional dan mau mendengar serta mewujudkan keinginan kami dalam menggambarkan momen bahagia kami. Tim a story sangat interaktif dan kreatif dalam mengarahkan setiap gaya sehingga foto dan video yang di hasilkan sangat memuaskan. Terimakasih A story sudah menjadi saksi perjalanan hidup kami. Sangat recommended...

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - Post-Wedding Shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Around Jabodetabek
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I usually prepared some samples of style/theme for photoshoot so the couple can just follow or improve from that samples.
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the event, not by hour
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-21 days after the events
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients approval, about 2-3 weeks maximum
    How far in advance should your client contact you?
    No less than 2 weeks before event
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% as confirmation deal, 50% after the project has been done
    When was your business established?
    since Dec, 2016
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Portraiture
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Official Aftermovie Maker of BNI UI Half Marathon 2017
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Ceremony,  Reception
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Conceptual
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    Do you do a same day edit?
    No
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Drone DJI Phantom 3 Pro, several color gradding software
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes special for wedding service, we give you at least 2 crew on the day
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I prepare some sample based on the concept, i play movie/music that will encourage the couple to make the session life
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    How long does it take for the client to get the final video?
    1 months max
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months before the day
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    depends on the scale of wedding, approximately 3-4 persons
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provide our meals
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for down payment, 50% left after the project done
    When was your business established?
    December, 2016
    Service(s)
    Address
    Sindang Barang Kavling 16117
    Location(s)

    "Sebuah cerita, spesial untuk setiap pasang manusia" Begitulah A Story bekerja, mengemas cerita spesialmu menjadi kenangan termanis yg menyenangkan. Untuk pasangan muslim, kami menyediakan fotografer wanita demi peliputan seluruh rangkaian pernikahan yg optimal mulai dari persiapan riasan demi menjaga privasi. Siap sedia area Jabodetabek :)) TEMUI KAMI DI CIBINONG WEDDING EXPO !! Main Atrium Cibinong City Mall 19-21 April 2019 Ada potongan s.d. 1jt bagi pasangan yang book di booth kami :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.