All Categories
United States
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (38)
  • Store (10)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    A Story Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Monica Riana Sari
    23 June 2020 | Bride at Monica & Afrizal Wedding

    Engagement

    Puas bgt dengan team A story, photographernya on time datangnya kerja samanya pun baik dan hasilnya bagus
    Mariatul Kibtiah
    20 June 2020 | Bride at Tiah & Jihat Wedding

    Memuaskan

    Ga nyesel walaupun cuman akad doang tapi terlihat mewah nuansanya Alhamdulillah thnx a lot tim photografer tanpa kehadiran kalian mungkin saya tidak akan punya moment dokumentasi di hari bahagia kami ❤️
    Aan Machmud
    30 April 2020 | Bride at Aaan & Nina Wedding

    Great vendors!

    Alhamdulillah puas bgt pakai A Story sebagai vendor foto dan videografi di hari akad. Free transport dari Bogor ke Jakarta. Kebetulan acara akad pas udah heboh corona (22 Mar 2020), tim dateng bertiga, on time, tetep totalitas, dan profesional. Hatur nuhuuun tetep menjalankan tugas walaupun lumayan rame sama orang waktu itu teh. Timnya ramah, ngarahin fotonya santai asik, jadi gak kaku, bisa req mau foto kaya gimana. Puas juga sesi beautyshoot berdua pasangan hehe.. Hasil fotonya juga cepet. H+1 udah dikasih best photo edited kira-kira 30 foto jadi bisa langsung posting deh. Suka sama tone fotonya! Sebelum cetak album juga dikasih dulu soft file-nya, jadi bisa req untuk diedit. Prosesnya juga cepet gak sampai 1 bulan udah dikirim frame sama album. Kualitasnya bagus pula! Oh ya bisa req loh juga buat cewek-cewek yg lebih nyaman difoto sama sesama cewek juga. Overall, sangat recommended! Sukses tdan berkah terus A Story ke depannya :)
    Reka & Lana
    24 March 2020 | Bride at Lana & Reka Wedding

    Photography

    Memuaskan dan profesional. Menerima banyak masukan
    Aulia Khairunisaa
    21 February 2020 | Bride at Aulia & Olaf Wedding

    Recommended Prewedding & Wedding with A_Story

    Pertama kali tau a_story emang sengaja pas searching referensi di bridestory, lalu baca info nya jadi tenant di wedding fair CCM yah cus deh ketemu. Dan tidak ada penyesalan sudah memilih vendor dokumentasi iniii. First impression team nya ramah semua yah nyaman dong kan kita. Ga pake lama langsung deal aja karena suka dengan tone foto dan angle pengambilan nya. Awalnya cuma ambil paket untuk wedding, tapi akhirnya kita memutuskan untuk prewedding indoor sekaligus dengan a_story.\nSesi prewedding seru banget karena ka ais dan team paham bgt mau nya aku dan suami jadi hasilnya cucok.\nuntuk wedding sendiri karena sudah sering kontak dan prewedding jadi udah ga kaku lagi, kaya sama temen aja. Mereka bantu bgt ngarahin sesi karena ku tida pakai WO juga. Karena ku berhijab, jadi pas sesi beauty shoot di makeup otomatis difoto sama ka ais nya dong. Ini point plus buat cewek cewek berhijab ataupun tidak, biar tetap bisa difoto saat sesi make up tanpa perlu takut difoto sama cowok.\nSecara keseluruhan ku puas sekali dengan service yang diberikan dari a_story dari konsultasi konsep hingga sesi pengeditan.\nSemoga makin sukses kedepannya ya!
    Wahyudin Wahyudin
    31 January 2020 | Groom at Andita Dwi Sefiani Wedding

    very recommended

    all out banget personilnya. Bisa mengarahkan agar dapat foto yang bagus dan bisa menerima saran dengan sangat baik. Personilnya juga ramah-ramah jadi sesi foto bisa terasa nyaman. Sesi foto dan video nya banyak banget sampai puas. Saking puasnya, kita mempercayakan A Story sebagai vendor dokumentasi saat lamaran dan pernikahan.Makasih yaa A-Story. semoga sukses teruussss !!!

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the event, not by hour
    What is your payment terms?
    50% as confirmation deal, 50% after the project has been done
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    No less than 2 weeks before event
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Portraiture
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - Post-Wedding Shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I usually prepared some samples of style/theme for photoshoot so the couple can just follow or improve from that samples.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients approval, about 2-3 weeks maximum
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Official Aftermovie Maker of BNI UI Half Marathon 2017
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Around Jabodetabek
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-21 days after the events
    When was your business established?
    since Dec, 2016
    Videography

    How long does it take for the client to get the final video?
    1 months max
    When was your business established?
    December, 2016
    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Ceremony,  Reception
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    Do you do a same day edit?
    No
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    What is your payment terms?
    50% for down payment, 50% left after the project done
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    depends on the scale of wedding, approximately 3-4 persons
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I prepare some sample based on the concept, i play movie/music that will encourage the couple to make the session life
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes special for wedding service, we give you at least 2 crew on the day
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months before the day
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Conceptual
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provide our meals
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Drone DJI Phantom 3 Pro, several color gradding software
    Service(s)
    Address
    Taman Yasmin sektor 3 no 6, Curug Mekar, Bogor Barat 16117
    Location(s)

    "Sebuah cerita, spesial untuk setiap pasang manusia" Begitulah A Story bekerja, mengemas cerita spesialmu menjadi kenangan termanis yg menyenangkan. Fitur spesial kami, yaitu menyediakan fotografer perempuan, untuk moment special yg lbh nyaman :)) Start from 4jt untuk moment akad, package untuk dekorasi fresh flower + photo video hanya 8jt saja !! Click pricelist for detail.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.