All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (32)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    A Story Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 February 2020 | Bride at Aulia & Olaf Wedding

    Recommended Prewedding & Wedding with A_Story

    Pertama kali tau a_story emang sengaja pas searching referensi di bridestory, lalu baca info nya jadi tenant di wedding fair CCM yah cus deh ketemu. Dan tidak ada penyesalan sudah memilih vendor dokumentasi iniii. First impression team nya ramah semua yah nyaman dong kan kita. Ga pake lama langsung deal aja karena suka dengan tone foto dan angle pengambilan nya. Awalnya cuma ambil paket untuk wedding, tapi akhirnya kita memutuskan untuk prewedding indoor sekaligus dengan a_story.\nSesi prewedding seru banget karena ka ais dan team paham bgt mau nya aku dan suami jadi hasilnya cucok.\nuntuk wedding sendiri karena sudah sering kontak dan prewedding jadi udah ga kaku lagi, kaya sama temen aja. Mereka bantu bgt ngarahin sesi karena ku tida pakai WO juga. Karena ku berhijab, jadi pas sesi beauty shoot di makeup otomatis difoto sama ka ais nya dong. Ini point plus buat cewek cewek berhijab ataupun tidak, biar tetap bisa difoto saat sesi make up tanpa perlu takut difoto sama cowok.\nSecara keseluruhan ku puas sekali dengan service yang diberikan dari a_story dari konsultasi konsep hingga sesi pengeditan.\nSemoga makin sukses kedepannya ya!
    31 January 2020 | Groom at Andita Dwi Sefiani Wedding

    very recommended

    all out banget personilnya. Bisa mengarahkan agar dapat foto yang bagus dan bisa menerima saran dengan sangat baik. Personilnya juga ramah-ramah jadi sesi foto bisa terasa nyaman. Sesi foto dan video nya banyak banget sampai puas. Saking puasnya, kita mempercayakan A Story sebagai vendor dokumentasi saat lamaran dan pernikahan.Makasih yaa A-Story. semoga sukses teruussss !!!
    17 October 2019 | Bride at Indah & Septian Wedding

    Special moment

    Terimakasih a_story sudah menjadi saksi dlm pernikahan kami, smga sukses selalu dan makin banyak lagi jobnya dimana mana. So big thanksyou
    10 August 2019 | Groom at Rama & Febri Wedding

    Recommended

    Puas banget sama hasil a_story_id. Pengambilan angle dan pemilihan spotnya keren, apalagi setelah finishing edit hasilnya bagus. Recommended. Teamnya juga asyik dan fleksibel. Terima kasih a_story_id.
    26 June 2019 | Bride at Insan dan Danang Wedding

    recommended

    Dari sisi pelayanannya, disediakan waktu untuk techmeet yang flexible kapan ketemunya, terbantu banget dengan ide-ide vendor karena ga ada bayangan dari sisi fotografi acara lamaran harus gimana, ditampung semua keinginan client, sabar buat ngarahin foto( pasti banyak yang mau difoto dan rempong banget), hasil foto bagus dapet momentnya, satu yang kurang datangnya mepet acara dimulai mungkin temen2 bisa minta untuk dateng 30'- 1 jam untuk sdh hadir di lokasi acara biar makin banyak moment yang ditangkap kamera. Dari sisi harga affordable banget pas buat kantong muda mudi :) Dari sisi komunikasi fast respon, jelas , vendor yang bertugas juga pinter :) jadi nyambung kalo diajak ngobrol :))
    11 June 2019 | Groom at Tesya & Ilham Wedding

    Top markotop

    Pelayanannya oke, waktu hari h fotografernya sabar bantu2 ngarahin tamu yg mau foto karena kebetulan kita ga pake wo waktu itu. Hasil foto juga bagus suka sama editannya. Terus cepet juga editnya jadi bisa segera posting hehe

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - Post-Wedding Shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Around Jabodetabek
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I usually prepared some samples of style/theme for photoshoot so the couple can just follow or improve from that samples.
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the event, not by hour
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-21 days after the events
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients approval, about 2-3 weeks maximum
    How far in advance should your client contact you?
    No less than 2 weeks before event
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% as confirmation deal, 50% after the project has been done
    When was your business established?
    since Dec, 2016
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Portraiture
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Official Aftermovie Maker of BNI UI Half Marathon 2017
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Ceremony,  Reception
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Conceptual
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    Do you do a same day edit?
    No
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Drone DJI Phantom 3 Pro, several color gradding software
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes special for wedding service, we give you at least 2 crew on the day
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I prepare some sample based on the concept, i play movie/music that will encourage the couple to make the session life
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    How long does it take for the client to get the final video?
    1 months max
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months before the day
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    depends on the scale of wedding, approximately 3-4 persons
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price. We dont do any pre-wedding session since we believe that any romantic photosession only can be taken by them who has been marriage/mahrom already. Thanks for your understanding.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provide our meals
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for down payment, 50% left after the project done
    When was your business established?
    December, 2016
    Service(s)
    Address
    Taman Yasmin sektor 3 no 6, Curug Mekar, Bogor Barat 16117
    Location(s)

    "Sebuah cerita, spesial untuk setiap pasang manusia" Begitulah A Story bekerja, mengemas cerita spesialmu menjadi kenangan termanis yg menyenangkan. Fitur spesial kami, yaitu menyediakan fotografer perempuan, untuk moment spesial special yg lbh nyaman :)) Start from 5.5jt untuk Foto dan Video hari pernikahanmu :)) Click pricelist for detail.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.