All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (52)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    A Story Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Beautyworks by Fifi
    30 August 2021 | Partnering Vendor at Aulia Ryandra Wedding

    Recommended Photography Team.

    Aku seneng banget bs kerja bareng A Story. Komunikasi nya baik dan sopan banget. Ga ngeburu2 in kita as MUA, dan nge guide nya enak banget. Jadi kita kerja barengnya nyaman banget. Kalau hasilnya gausah diragukan lagi, bagus poool, tone editnya ga buat make up ku jd keliatan pucat. Terima kasih A Story..! Sukses selaluuu dan semoga bs segera bekerja sama di event selanjutnyaa👍🏻
    Marinika Organizer
    10 August 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Hasil Memuaskan

    Hasil foto-fotonya sangat memuaskan klien dan sangat baik untuk koordinasi saling support untuk kesuksesan acara kami Terima Kasih A Story See You Next Event
    Teguh Muhammad Adam
    30 June 2021 | Groom at R & T Wedding

    Completely satisfied !

    dari awal sejak review portofolio, input dari sahabat dan kerabat sudah cocok dan yakin dengan A Story, dan pada saat hari H terbukti keyakinan itu tidak salah ! \n\nteam yang solid, tepat waktu, ramah, jelas dalam memberikan arahan, ide dan pengambilan angle modern estetik, juga rajin memberikan input untuk setiap momen dalam acara sehingga hasil foto maupun videonya memuaskan. hasilnya pun sangat disukai oleh keluarga dan banyak dipuji oleh kerabat dan vendor lain. \n\nsalah satu kelebihan dari A Story adalah selalu jujur dan terbuka dalam memberikan masukan ataupun mengingatkan terhadap segala kemungkinan yang mungkin terjadi selama acara berlangsung, kita bisa rumuskan bersama rencana sedetail mungkin, dan pada akhirnya semua bisa berjalan dengan baik, semua pihak pun sangat terpuaskan \n\nGreat job A Story, thank you so much for capturing our dream wedding moments wonderfully, all the best wishes for your future great success & happiness :)
    Rika Damayanti
    08 June 2021 | Bride at Rika & Tema Wedding

    Amazing!

    MasyaAllah, hasil fotonya bagus banget semua rekan keluarga kerabat sukaa, senenggg deh moment spesial ini punya hasil yang baik liat konsep yang d arahkan oleh tim a story menghasilkan karya yang baik di mata seorang kreator semakin elegant dan memukau.. ** happy ** 🥰🥰\n\n+ Pelayanan : sangat ramah, humble profesional, tepat waktu, komunikasi sangat baik, dan point penting sabar 💚\n\n+ Foto : Hasilnya bagus tau posisi dan tempat mana yang punya nilai bagus buat d foto, aku suka semua hasil fotonya, emang udah ngincer dan kepoin hasil fotonya 😘 akhirnya kesampean juga di foto sama tim A Story ini yipee!\n\n+ Harga : worth it, dengan hasil yang bagus playanan yang okee... \n\n(yang bikin aku terkagum team A story itu tau konsep baju aku, dan pose apa yang cocok untuk model baju aku, keren 👍)\n\n** sukses terus ya untuk A story, semoga semakin sukses **\n\nThank u so much 🥰❤
    Nadhifah & Faruq
    06 June 2021 | Bride at Faruq & Nadhifah Wedding

    layanan

    pelayanannya mantap banget dan sangat totalitas, fotografer dan videografernya pinter buat mengarahkan gaya, jadinya kalo udah mati gaya bisa diarahin oleh fotografernya.
    Muthi'ah Qurrota A'yuni
    24 April 2021 | Bride at Muthi & Uji Wedding

    A. Story

    Masya Allah super keren servicenya.. Semua personilnya friendly, jd bikin nyaman dalam berkomunikasi... Beruntung pilih A Story untuk acara saya.. Mulai dari akad nikah hingga foto bersama anak saya.. Hasil fotonya bagus-bagus dan sangat memuaskan tentunya.. Terimakasih A. Story.. Jazakumullah khairan katsiran ❤️

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everything can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on the event, not by hour
    What is your payment terms?
    50% as confirmation deal, 50% after the project has been done, can be custom by request
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    No less than 2 weeks before event
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Portraiture
    What is your speciality?
    Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Other - Post-Wedding Shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I usually prepared some samples of style/theme for photoshoot so the couple can just follow or improve from that samples.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on clients approval, about 2-3 weeks maximum
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Not yet
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Around Jabodetabek
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-21 days after the events
    When was your business established?
    since Dec, 2016
    Videography

    How long does it take for the client to get the final video?
    1 months max
    When was your business established?
    December, 2016
    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Ceremony,  Reception
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We have female photographer special for you who want to privately take photo during your moment, especially on your special day such us make up session, for your comfort by our service. All of our crews are fun & young people who have very high anthusiast for every moment we take, feel the energy for every session with us. We are making friendship between team and client, everythink can be discussed. We always exclusively do every work authentique for every customer, no template, with affordable price.
    Do you do a same day edit?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    What is your payment terms?
    50% for down payment, 50% left after the project done
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    depends on the scale of wedding, approximately 3-4 persons
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I prepare some sample based on the concept, i play movie/music that will encourage the couple to make the session life
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes special for wedding service, we give you at least 2 crew on the day
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months before the day
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Short form,  Storytelling,  Conceptual
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provide our meals
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Drone DJI Phantom 3 Pro, several color gradding software
    Service(s)
    Address
    Taman Yasmin sektor 3 no 6, Curug Mekar, Bogor Barat 16117
    Location(s)

    "Sebuah cerita, spesial untuk setiap pasang manusia" Begitulah A Story bekerja, mengemas cerita spesialmu menjadi kenangan termanis yg menyenangkan. Fitur spesial kami, yaitu menyediakan fotografer perempuan, untuk moment special yg lbh nyaman :))
    https://www.instagram.com/p/CT_uC_Cvuxr/
    https://www.instagram.com/p/CT8L2z1veiq/
    https://www.instagram.com/p/CT67QCEvcqy/
    https://www.instagram.com/p/CT6qEdCPY-G/
    https://www.instagram.com/p/CT6ofK6vQB3/
    https://www.instagram.com/p/CTyiba8vHLi/
    https://www.instagram.com/p/CTtcDhUPvCR/
    https://www.instagram.com/p/CTei1VtPD6R/
    https://www.instagram.com/p/CTeih2EnWIF/
    https://www.instagram.com/p/CTeiP1GPME1/
    https://www.instagram.com/p/CTRoSX1PrKO/
    https://www.instagram.com/p/CTQnLAWvsXC/