All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (44)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Wildan Fahmi MC Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Hanisya Hanisya
    18 December 2021 | Bride at Nisya & Ressa Wedding

    Amazing MC

    Thank you mas wildan. Keren banget, puas banget, rame, seru, bahagia, pokoknya dabest lahhhhhhh. Sukses terus ya mas.
    Abid Anggabaya
    12 December 2021 | Client at Anin & Abid Wedding

    Review Mas Wildan as MC

    MC nya ga ngebosenin. Enak diajak bercanda Ga bingung utk memimpin acara, kooperatif dan selalu mingingatkan apa yg kurang Dan tentunya ramah juga
    shanon malikal
    12 December 2021 | Client at Kais shanon Wedding

    Engagement

    Jalan acara sesuai, pembawaan Mc nya baik bgt jelas dan yg pasti dtng nya tepat waktu. Mas wildan nya supel, berbaur pokoknya worth kalau pakai jasa mas wildan. Thank you mas wildan 😊
    Inez
    28 November 2021 | Bride at Shahnez & Taufich Wedding

    Our Intimate wedding

    Thank youuu bangett Mas Wildaaan, biarpun aku ga pake WO tapi ngebantuin banget dari bikin rundown sampe konsepnya jugaa. Terus juga bisa ngebawa suasananya seruu, sesuai banget sama konsepku yang pengennya sakral tapi santai+mingle juga sama undangan. Oke bangett thankyou banget pokonyaaa! :)))

    Vendor Reply

    28 November 2021
    Asik selanjutnya kaka km ya, hehhe Fira juga serubdan lucu rame juga
    Aulia Ratnasari
    23 August 2021 | Bride at Balladhika Wedding

    Review mc

    Kaaaaakkk wildaaan thankyou ya !! Terdabest banget pokoknya Acara jadi lancar, bisa cairkan suasana yg tadinya tegang jadi ga berasa gugupnya, bener bener di backup banget acara ini dari A-Z POKOKNYA KITA BERDUA HAPPY BANGEET ❤️ Sehat sehat ka wil!!
    Ika Fajar Kurniawati
    22 June 2021 | Bride at Ika & Arief Wedding

    MC TERDABESTTTTT

    Abanggggg, Thank you for your help. Thank you because you have become very good person in my life. Thank you for being a part of our precious moment of love. Hopefully what you've given to me will be paid by the best reward from God aamiin Love❣ #MrandMrsRachmantyo

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    Indonesian
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    D-1 week / Maksimal 1 minggu sebelum Hari H
    What rate do you usually charge at?
    IDR 750.000 - 3.000.000
    What is your usual attire?
    Batik shirt/blazer/depending on client's request
    What is your mc style during a wedding?
    Formal
    What makes your services unique?
    I'm friendly, fast respond, and client-oriented
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Started MC-ing in 2016 at Bank Mandiri
    What is your payment terms?
    50% after the confirmation contract, 50% after the event
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Address
    Bekasi 10330
    Location(s)

    Professional MC for formal and non-formal events, such as: -Engagement -Wedding -Corporate event -Birthday -etc.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.