All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (27)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Wedding Design Bogor Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Syifa Hevana
    16 June 2024 | Bride at Syifa & Kesha Wedding

    Great decorations with wonderful experience!

    Bagus dan keren banget decornyaaaa. Bener bener wujudin wedding dream kita bangett. Mba Riska as an owner bener bener helpful dan baik bangettt🫶
    alvin.d.favian
    16 May 2024 | Groom at Alvin & Intan Wedding

    Dekorasi Pernikahan yang Cantik dan Elegan

    Terima kasih WDB atas dekorasinya di hari pernikahan kami. Dekornya sangat bagus dan elegan, pemilihan warnanya juga cakep. Semua keluarga senang dengan dekor pelaminan kami
    nonikkusumawati23
    13 May 2024 | Bride at Nonik & Aldi Wedding

    Dekor pernikahan

    Terimakasih untuk Wedding Design Bogor yg sudah membantu mempercantik suasana di hari pernikahan aku dan suami❤️ Asli si mewah bngt dan mendukung bngt untuk adat yg aku pake🥰
    virna1506
    06 May 2024 | Bride at Virna & Rofi Wedding

    WDB super keren!!!

    Aku bener-bener puas banget sama hasil dekorasi di acara pernikahan aku oleh WDB, terimakasihhh tim WDB.. terimakasih sudah wujudin pelaminan impian aku🥰 sukses terus yaaa WDB dan tim, semoga bisa selalu membahagiakan pasangan-pasangan di acara pernikahannya⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Windy Fauziyah
    04 May 2024 | Bride at Windy & Yuda Wedding

    Review Dekor Nikahan Di Balittro Bogor

    Dari awal aku udah percaya sih sama hasilnya WDB karna ngeliat langsung di pernikahan sahabatku dan temenku, akhirnya dengan yakin milih WDB. Meeting pertama sama WDB jg lancar bgt, kami sampein maunya kami dan dikembangin sama tim WDB, hasilnya baguuuus bgt melebihi ekspektasi aku. Semua request jg terpenuhi, bener-bener bersyukur bgt bisa tau WDB. Thank you WDB! 🫶🏼
    shifazahra79
    23 April 2024 | Bride at Shifa & Naufal Wedding

    Thank you WDB

    Thank you WDB Puas bgt sama dekor dari WDB, sesuai request kita banget malah ngelebihin expectasi kami Sukses untuk WDB 🥰

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event lighting,  Event planning,  Floral design,  Furniture rental
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Glamorous,  Vintage,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Cultural (Please specify)
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Lighting, Chairs,  Stage or dance floor,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3 Bulan sebelum hari H, tapi jika memungkinkan 1 Bulan sebelum hari H tidak masalah
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Booking Fee 5 Juta DP 1 20% 3 Bulan sebelum hari H Pelunasan H-1 Bulan
    When was your business established?
    2015
    Minimum and maximum number of guests
    1-1000 orang
    Address
    Jl.Cilubang Mekar No.25, RT02/08 Situgede, Kec.Bogor Barat, Kota Bogor, Jawa Barat 16115 16115
    Location(s)

    We are a professional wedding decoration company with clean, minimalist, and rustic themed signature. We give you advice and plan like different theme wedding which will make your wedding memorable. Each design is customised to give you a lasting lifetime of incredible memories. We pride ourselves on the fact that we are specialized both for indoor and outdoor themed wedding and customise each decor piece to add that indefinable, elusive, quality to your wedding.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.