All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (54)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Aisya Argubi Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ella Rahmalia
    13 March 2020 | Bride at Ella & Eggi Wedding

    Pencarian vendor moslem wedding di Bogor

    Awal mengenal vendor Aisya Argubi ketika pameran wedding di IICC Botani, saat itu saya melihat beberapa koleksi gaunnya yang cantik. Sampai waktunya saya menikah akhirnya saya memilih vendor Aisya Argubi. Banyak kesan yang baik selama bekerjasama dengan Aisya Argubi, stafnya ramah dan sangat membanti ketika fitting busana pengantin, selain itu pilihan gaunnya pun sangat beragam sehingga membuat saya bingung dalam menentukan pilihan karena semuanya bagus. Untuk make up pun tentu mba Aisya sangat berpengalaman, selama dimakeup, saya merasa nyaman, mba Aisya dengan sabar memoles kelopak mata saya yang berkali-kali mengeluarkan air mata karena sensitif. Selain itu, kita bisa request gaya hijab maupun makeup yang kita mau. Terimakasih Aisya Argubi :-)
    arab khaliee
    28 February 2020 | Bride at N&S Wedding

    Masjid muhamadiya

    Terima kasih ya atas bantuan aisya argubi yg uda riasin aq dgn hasil yg sangat memuaskan dan jadi moment terindah buat aq....dgn waktu yg cepat hasil yg menakjubkan....dgn hasil make up yg sangat rapi dan awet bgt
    Intan Intan
    28 February 2020 | Bride at Intan & willy Wedding

    Wedding Impian

    Alhamdulillah bisa ketemu dengan ibu aisyah, karena di pernikahan yg serba ngedadak segala sesuatunya dikarenakan ada perubahan tanggal penikahan, ibu aisyah argubi siap membantu, aku suka banget dengan decornya yg engga pelit bunga karena aku mau semi vendor yg nuasanya penuh dengan warna putih. Bunga putih, dan kehijauan itu di kabulkan semua, lalu baju pernikahan yg kekinian pun di sediakan berserta make up nya juga aku suka. Terimakasih ya bu sudah melengkapi hari terindah ini .
    Nia
    28 February 2020 | Bride at Nia & Randi Wedding

    Amazing MUA

    Dari awal survey ke lokasinya langsung cucoook nanya2 dari A-Z Alhamdulillah pegawainya ramah2 bgt.. tararengkyuuu aisyaargubi udh bikin make up yg waaarbyasah bagusnya hihi terimakasih jg mba maya yg udh super duper syabaaar ngadepin bawelnya aku sampe hari H masih harus ngejait baju akadnya karna harus dikecilin lagi hihi yg lebih senengnya bisa request model hijab sendiri masyaAllah.. pokonya sukses teroooss buat aisyaargubi
    FAIZAH ARGUBI
    28 February 2020 | Bride at Faizah & Fikrie Wedding

    SPEECHLESS

    Kami berdua mau ngucapin terimakasih yg SEBESAR-BESARNYA untuk AISYAARGUBIWEDDING, terutama kak esya yg udah dibawelin, yg udah sabar ngukur bajuny berubah2... Semoga AISYAARGUBIWEDDING makin maju terus..sukses terus.. Baju juga Oh my God , MAKE-UP nya WOW SAMPE SPEECHLESS pokoknya pas ngeliat hasilnya BENER2 BEDA BANGET. POKOK nya LUAR BIASA... TOP BGT
    Rubaya Bahanan
    28 February 2020 | Bride at Fatmah dan Rubaya Wedding

    My Wedding

    Alhamdulillah "SAngat Berkesan" buat q di hari pernikahanku di handle dr baju,make up oleh aisya argubi WOW semua luar biasa... Kata teman2 dan keluarga bajunya bagus mewah smpe make up pun saya mangklingi bak princess,,,makasi banyak aisya argubi ...pokoknya ga akan nyesel semuanya pelayanan oke dari baju,make up dll sesuai tema qta...sukses truz aisya argubi n teamnya love u

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Accessories
    Does a client need to schedule an appointment?
    meet up for any specification due to anyone has their own taste and desire coz many of our gown made by request
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Once worn dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic, sunda, jawa, padang, hijab and shar'i
    What accessories do you provide?
    Shoes,  Hair accessories,  Veil,  Undergarments
    Do you provide your services in other cities or countries?
    other cities yes.
    How far in advance should your client contact you?
    for rental a weeks before.. but for custom made took 2 month
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    around six weeks
    What makes your services unique?
    we provide hijab and shar'i at a very low cost yet with updated model that look glamorous
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    for rental 20% for booking and the rest weeks before the day.. in some emeegency case could be a week or cash in advance for custom made are 50% after the final arrangement, model and detail of the dress has been decided
    When was your business established?
    4 years
    Bridal

    What services do you provide
    Once worn dress, decoration,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Custom made dress,  Ready made dress,  Wedding planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    No , 
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Glamour, Bridal Gown
    Does a client need to schedule an appointment?
    No , 
    Does a client need to schedule an appointment?
    No , 
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , 
    What accessories do you provide?
    Veil,  Jewelries,  Wedding shoes,  Hair accessories
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , 
    What payment systems are available for your business?
    Cheques, Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 70% Before 14days the event
    When was your business established?
    our Business started way back at 2007
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the most ideal time for a cliemt to contact us would be 2-3months prior to the wedding
    What makes your services unique?
    Especially For Moslem Makeup with No eyebrow Trimming,
    Address
    Jalan Durian Raya No 50, Kel Bantar Kemang, Kec Bogor Timur 16143
    Location(s)

    MakeupArtist, Bridal Gown and modified Kebaya @aisyaargubi is a part of our services beside Decoration @aisyaargubi_decor *For All bride no eyebrow trimming* Integrating passion and artwork into excellent services will always be our commitment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.