All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (309)
  • reviews (94)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Warna Project Review(s)

    94 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    grace lazari
    23 March 2020 | Bride at Grace & Harry Wedding

    One of the best decisions we ever made!

    The service and result they gave us was beyond expectations. Thank you Warna! Sukses terus ke depannya!
    Feronica Fero
    04 February 2020 | Bride at Feronica&Valentin Wedding

    Thank you warna project

    It’s a late review but Warna Project team is very professional, easy to talk with and made us comfortable for the shooting. Honestly we were very tired after a long flight and weren’t on a mood to take the video but they knew how to handle it. Thank you very much
    Meriska Cendradewi
    31 January 2020 | Bride at Hendric & Meriska Wedding

    Untuk Hari yang Super Spesial

    Bingung.., bingung... \nCari dan pilah-pilih dari banyaknya vendor yang akan mengabadikan hari yang tidak akan terlupakan.\n\nMenurut kami vendor dokumentasi adalah salah satu yang terpenting. Beruntung kami \"berhasil menemukan\" Warna Project :)\n\nDari awal hingga akhir kak Melda, selaku \"garda depan\", sangat profesional. Tidak ragu menelepon kami untuk menjelaskan lebih detail terkait paket yang kami pilih dan proses pembayarannya.\n\nDi hari H, semua anggota tim juga bekerja secara profesional dan menyenangkan. Membantu mengarahkan gaya, sambil sesekali bercanda untuk mencairkan suasana yang cukup tegang, karena berharap saat itu menjadi hari yang indah dan sempurna.\n\nHasilnya? Lihat saja di album-album Warna Project di Bridestory dan IG yaa :) \n\nThanks a bunch, all team..\nTetap semangat dan profesional.
    Levie Loofis
    08 January 2020 | Bride at Johanes & Levie Wedding

    Profesional Photographer,Reccomended Vendor, BEST GIVEAWAY EVERR :)

    Awalnya tertarik lihat portfolionya di instagram dan kebetulan ada giveaway dan MENANG :) Timnya profesional semua, diarahin pose-posenya, hasil foto nya pun memuaskann semuanyaa sampai bingung pilih foto yang akan diedit. Gak percaya hasilnya sebaguss itu dan fotograferny pun sangat sangat profesional. Walaupun hanya giveaway, fotonya pun tetap maksimal. Sebelumnya saya kecewa dengan prewedding dari rekanan paket saya. Tapiiiii, Warna Project memberikann pelayanan yangg lebihh daripada yang saya dapatkan sebelumnya. Terima kasih WARNA PROJECT :)
    Grace Sari Ysidora
    30 October 2019 | Bride at Armando & Grace Wedding

    The awesome Photography Team

    Dari awal ngobrol sama kak Melda di WhatsApp itu langsung klik aja dan always fast response. Penjelasan detail dari awal dan semua diturutin semua selera aku dan calon saat itu. Akhirnya mulai dari wedding kakak aku, prewed aku, dan wedding aku semua sama Warna Project.\n\nCerita tentang prewedding itu bener bener mendadak h-4 hari aku bilang bisa langsung kirim ke WO ga kak? Yes disanggupi dan hasilnya omggggg so good and beyond our expectations. Dari siang ampe malem semua team ga ada yang ngeluh and always fun. Padahal ada 4 theme photo tapi semua dibuat bagus. Kehabisan kata-kata buat muji.\n\nPas wedding day in Bali, aku request banyakin foto buat suamiku and family. Dan bener donk dibuat banyak banget foto and video mereka. Hasilnya again, classic and intimate angle selalu dapet. Team juga stand by ampe malam.\n\nNah, aku juga rekomendasi buat 2 acara wedding kakakku, and again.. Bagus semua dan semua bisa bawa fun situasi tegang. Jago banget ambil moment-moment dan angle yang menyentuh.\n\nThank you Warna Project and the team. Thank you kak Melda. Sukses selalu ya.\n\nWith love,\nArmando and Grace
    Vindy
    20 October 2019 | Bride at Kevin & Vindy Wedding

    The most recommended and nicest Vendor of all

    Pengalaman kami sama Warna Project is nothing but satisfying. Responnya cepat dan baik banget mau jawabin aku yang cerewet. Lalu baik banget kita dikasi paket prewed harga bersahabat dengan hasil yang OK banget. Ga keliatan kalo tempatnya cuma di daerah GBK. Konsepnya semua dipikirin Warna Project. And their team was very nice and helpful! All my requests had been accomodated. Hasil video dan foto kawinan juga sangat2 memuaskan banget. Pokoknya menyenangkan sekali ga salah milih Vendor buat fotografi dan videography nikahan kami. Thank you Warna Project!

    Photography

    WHAT DO YOUR PACKAGES INCLUDE?
    Our packages include everything our customers need. We not only provide photo and video for your special day, we can also give you new adventures with our friendly team.
    DO YOU WORK OVERSEAS?
    Yes we do. We love exploring new countries and revealing their beauty.
    DO YOU HAVE A REPLACEMENT PHOTOGRAPHER IN CASE YOU BECOME UNAVAILABLE ON THE DAY OF THE EVENT?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    DO YOU CHARGE BASED ON PACKAGE, HOURLY OR FULL DAY?
    We charge based on packages and mostly include a full day coverage.
    DO YOU PROVIDE ALL THE DIGITAL FILES AND/OR NEGATIVES (OR COPIES OF THE NEGATIVES) TO THE CLIENT?
    Yes we do. We will provide all the digital files from your session
    Videography

    WHAT DO YOUR PACKAGES INCLUDE?
    Our packages include everything our customers need. We not only provide photo and video for your special day, we can also give you new adventures with our friendly team.
    DO YOU HAVE A REPLACEMENT VIDEOGRAPHER IN CASE YOU BECOME UNAVAILABLE ON THE EVENT DAY?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    IS THE CLIENT INVOLVED IN THE EDITING PROCESS? IF SO, HOW MUCH INPUT DOES THE CLIENT HAVE IN EDITING?
    Yes they are. We discuss everything with our couple, from the concept to the editing. We put it at our utmost concern that the final video fits to our client's expectation.
    Service(s)
    Address
    Jakarta || Bali
    Location(s)

    Hi! Our goal is to give you the freedom and peace of mind to enjoy your day while we capture the laughter, tears, and moments that you will look back on and reminisce with warmth.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.