All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (308)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vinas Invitation Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 August 2017 | Client at Agung + Nia Wedding

    Kepuasan Kakak Pengantin

    Bulan Juli kemarin Adik aku nikah, karena dia cowok, keluarga kami memutuskan ada acara ngunduh mantu.. adek aku cuek, jadi semua vendor aku yang pilihin.. dasar suka banget ngurus nikahan aku heboh lah pilih-pilih vendor, salah satu part yang paling aku suka adalah pilih vendor undangan. Engga tau ya, rasanya mood dateng ke acara nikahan kalau buat aku dibangun dari undangan yang bagus, jadi pas pilih vendor ini aku engga mau coba-coba waktu itu cuma ada pilihan mau pake Vinas. Long story short akhirnya aku dateng ke Vinas, ketemu sama Mbak Meta, cerita dan lihat contoh undangan, ketemu yang disuka terus bahas design. Nah, enaknya kalau di Vinas, design-nya up to date, gambarnya bagus, pilihan padu padan warna juga engga norak.. Mbak Meta bantuin banget buat pilih-pilih warna.. proses design juga engga berbelit-belit dan udah sesuai dengan yang dimau.. Vinas juga akomodatif banget sama kebutuhan client, waktu itu aku bingung masalah packaging souvenir + cetak buku pengajian juga langsung dibantuin.. and finally, hasil akhir undangan, packaging souvenir dan buku pengajian memuaskan banget.. so, buat calon pengantin, engga salah deh pilih Vinas buat jadi vendor nikahan, mereka service-nya bagus dan yang jelas bisa mengurangi kepusingan calon pengantin banget-banget.. Thankyou Vinas for the help ❤️
    13 July 2017 | Bride at Lupita & Erik Wedding

    On Point!

    Terima kasih Vinas Invitation, khususnya Mbak Meta dan tim, sudah mewujudkan undangan kami sesuai dengan harapan. Dengan harga yang agak premium, kualitas dan desain yang dihasilkan memang nggak bisa bohong; aku dan keluarga puas dengan hasilnya. Kualitas desain customnya oke banget dan hasilnya nggak pasaran. Dengan proses desain yang panjang, akhirnya menghasilkan desain yang bisa mengakomodir keinginan kami sekeluarga. Kualitas produknya juga TOP banget; aku cek sendiri satu-satu undangannya dan yang kurang sempurna nggak sampai 1% dari total yang dicetak, itupun masalahnya nggak minor. Very recommended !!! Jadi nggak sabar untuk nyebar undangan :) Sukses terus untuk Vinas Invitation.

    Vendor Reply

    11 August 2017
    Thank youuu mbak Lupita ^^
    10 November 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Good & Reliable Vendor

    Vinas adalah vendor yang professional dan dapat dipercaya, juga mudah diajak bekerjasama. Keep up the good work!

    Vendor Reply

    11 November 2016
    Thank you irene
    07 October 2016 | Bride at Dias Indra's Wedding Wedding

    Simple yet Ellegant Invitation

    Thanks a lot Vinas Invitation have created my invitation as I wish.. Budget bisa disesuaiin, respon cepat dan komunikatif, dan yg paling penting on time banget, jadi g bikin bride to be nya panik ;)

    Vendor Reply

    08 October 2016
    Thank youuu mbak Dias
    25 September 2016 | Bride at Rachma Berto Wedding

    WOW!

    Ah the best lah pokoknya. desainnya original, kualitasnya bagus. dan yang paling penting, vinas bisa merepresentasikan keinginan klien dengan sempurna. love love love!

    Vendor Reply

    08 October 2016
    Thank youuu yaa ^^
    04 August 2016 | Bride at Selly Vickardo Wedding

    Good service

    Vinas invitations emang paling Top, pelayanan cepet tanggap, ramah, sangat membantu dalam pemilihan bahan untuk undangan, sampai dalam design semua bener2 dibantu, hasil ny sangat memuaskan Harga? Bisa dikonsultasikan sesuai budget

    Vendor Reply

    08 October 2016
    Thank youuu Selly

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made custom design based on client's theme
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing ,  Assembly
    Is there a minimum order requirement?
    Yes minimum order 100pcs
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we have branch at Surabaya, Semarang, Balikpapan and Sydney Australia
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters,  Decorations,  Gifts,  Other brochure, packaging
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  3D Cards,  Foil,  Custom fold invitation boxes,  Others - embossed, lazer cutting etc
    How far in advance should your client make an order?
    6 months in advance would be great
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    10% after confirmation of contract, 90% before the production
    When was your business established?
    Founded in 2004 by Jane and Jeni. Both of us have a Visual Communication Design background from the Petra University. Back then, invitation card vendors were scarce and most of their designs were not up-to-date. On the spur of the moment, we had the idea to open an invitation card business because, in our opinion, this is a very good market. We then started by making samples with more modern and simpler designs. WE LOVE WEDDINGS; that’s why we do this job. A “Wedding” is every woman’s dream. We want to help you make your wedding even more special by supplying you with quality personalized wedding invitations at an unbeatable price. Our wedding invitations are professionally printed to exacting standards. The online nature of our wedding business means we can offer wedding invitations to you at 10% less than the normal retail price. This means you save a great deal on your wedding invitations. For more information please visit our showroom
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes we use independent courier for delivery service.
    What design styles do you specialize in?
    we like simple and clean, but vwry possible we designing with another style depend on the client request.
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    2-3 months
    Service(s)
    Address
    SURABAYA EAST Jl. Klampis Aji I / ruko Q +62 031 5966066 / +62 838-3119-9001 SURABAYA WEST Jl. Raya Pondok Rosan 34, Wiyung +62 838-3119-9001 SEMARANG Jl. Indraprasta 15 +62 24 3550906
    Location(s)

    Wedding invitation is one of the 'MUST item's' for a wedding. Its a first impression of your wedding - to be. A well-designed wedding invitation will leave an outstanding impression for your guests. Its a fact marking the beginning of a wedding ceremony. We are here to help bride & groom to create an unique wedding invitation, at an affordable price and of course qualified.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.