All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (16)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9
    KANMO Group Year End Party 2018 by Vedie BudimanKANMO Group Year End Party 2018 by Vedie Budiman
    KANMO Group Year End Party 2018 by Vedie BudimanKANMO Group Year End Party 2018 by Vedie Budiman
    +24
    Vedie Budiman & 1 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Yan & Venny Wedding Day by Vedie BudimanYan & Venny Wedding Day by Vedie Budiman
    Yan & Venny Wedding Day by Vedie BudimanYan & Venny Wedding Day by Vedie Budiman
    +15
    Vedie Budiman & 4 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Gad & Karina Wedding Day by Vedie BudimanGad & Karina Wedding Day by Vedie Budiman
    Gad & Karina Wedding Day by Vedie BudimanGad & Karina Wedding Day by Vedie Budiman
    +6
    Vedie Budiman & 3 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Ari & Hani Wedding Day by Vedie BudimanAri & Hani Wedding Day by Vedie Budiman
    Ari & Hani Wedding Day by Vedie BudimanAri & Hani Wedding Day by Vedie Budiman
    +7
    Vedie Budiman & 1 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Ditta & Yudha Wedding Day by Vedie BudimanDitta & Yudha Wedding Day by Vedie Budiman
    Ditta & Yudha Wedding Day by Vedie BudimanDitta & Yudha Wedding Day by Vedie Budiman
    +10
    Vedie Budiman & 3 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Citra & Hafiz Wedding Day by Vedie BudimanCitra & Hafiz Wedding Day by Vedie Budiman
    Citra & Hafiz Wedding Day by Vedie BudimanCitra & Hafiz Wedding Day by Vedie Budiman
    +21
    Vedie Budiman & 5 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Oscar & Magda Wedding Day by Vedie BudimanOscar & Magda Wedding Day by Vedie Budiman
    Oscar & Magda Wedding Day by Vedie BudimanOscar & Magda Wedding Day by Vedie Budiman
    +4
    Vedie Budiman & 1 OTHERS
    Entertainment (MC)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vedie Budiman Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 March 2019 | Bride at Nindi & Nikos Wedding

    Well spoken and highly adaptive MC!

    Vedie did an excellent job MC-ing for our wedding reception at Plataran Dharmawangsa! He switched back and forth between Indonesian and English seamlessly, and did his background research on basic Greek words (we had plenty Greek guests) pretty well :) He was relaxed, cracked jokes in an appropriate way, can read the room and adjust to the atmosphere accordingly, and very good at being on time; even agreed to a last-minute request to be our morning event MC as well. We had a great time!
    23 January 2019 | Bride at Leonardus Ibnu & Anita Wedding

    Recommended MC

    Acara wedding kami tgl 12 Januari 2019 yang lalu berkonsep intimate wedding, sehingga susah2 gampang mencari MC nya. Akhirnya kami memilih Kak Vedie. Kami puas dengan Kak Vedie, karena dari tahap persiapan wedding, dia bekerjasama dengan baik dan membantu memberikan ide utk acara kami. Kak Vedie jg telah memimpin acara kami dengan baik. He's also fun and friendly. :) \n\nThank you for making our wedding memorable.

    Vendor Reply

    23 January 2019
    Hay Anita! Wah terima kasih banget untuk Reviewnya! Salah satu hal yang saya senangi dalam Intimate Wedding concept adalah kehangatan yang sangat terasa karena yang hadir adalah orang-orang terdekat, sama seperti Anita & Ibnu yang begitu hangat, fleksibel, dan juga menyenangkan! Semoga kita bisa bertemu dilain kesempatan yah! Danke!! :)
    11 December 2018 | Bride at Donna & Ryantody Wedding

    Excellent MC

    Vedie is so easy to work with, he is reliable, funny and relatable. We trusted him right from the start and we were not wrong to do so. thank you vedie for listening to what we want and delivering it.

    Vendor Reply

    11 December 2018
    Very nice review!! Thank you for trusting me from April (kalau ga salah hehe) to be your MC and I am glad to be part of your happy day.. See you guys around and have a great journey guys!!!
    10 December 2018 | Bride at Gad & Karina Wedding

    Two thumbs up!

    Thank you bgt kak Vedie udah jadi MC di wedding kita kemarin! Udah banyak bantu buat acara kita on schedule dan rapi ❤️ orang tua kita berdua juga suka bgt sm penampilan & suaranya. Santai, gak kaku. Tapi, tetep sopan dan elegan. We highly recommend him! Sukses terus, kak! 🙏🏼❤️

    Vendor Reply

    10 December 2018
    Hay Karina & Gad! Wauw tersanjung sekali dengan review ini!! Aku juga sangat berterima kasih dengan kepercayaan kalian memilih aku sebagai MC kalian. I enjoyed your wedding reception and your warmth. Selamat menempuh hidup baru and enjoy it guys!! All the best :)
    22 November 2018 | Groom at Yan & Venny Wedding

    the best MC

    di acara pernikahan kami tanggal 18 nov 2018 kemarin kami menggunakan MC kak Vedie. menurut aku kak Vedie orang nya sangat super duper baik dan tidak perhitungan sama sekaliii. orang nya santai, lucu, dan sangat friendly. pada saat di minta datang pagian untuk ikut gladiresik juga beliau dengan senang hati meyanggupi, orang tua dan para tamu juga pada bilang kalau MC nya bagusss. gak nyesell memilih kak Vedie sebagai MC di acara kita. Terima kasih sekali lagi kak Vedie dan sukses selalu yaa kakk. \n\nYan dan venny

    Vendor Reply

    27 November 2018
    Wah saya tersanjung.. Adalah sebuah keharusan seorang Wedding MC untuk memberikan servis terbaik sebelum dan saat hari-H pernikahan. Sungguh sebuah kebanggan kalau Yan & Venny beserta keluarga puas dengan servis saya. Terima kasih sekali lagi Yan & Venny untuk kepercayaan kalian! Have an awesome journey guys!! God bless!!!
    13 November 2018 | Groom at Indra wijaya dan lenny aurielle Wedding

    The best MC ever

    Saya indra wijaya dan lenny aurielle. Sangat puas dengan perform MC Veddie Budiman, di weddingan kami di Signature Hotel kempinski. 11 Nov 2018. •sangat profesional •lucu •smart •tidak perhitungan •mudah di ajak bekerja sama Pokoknya the best MC ever, dan saya yakin ke depan nya kamu akan sangat terkenal Ved, sukses trus dan thx sudah bikin acara wedding saya sangat lancar dan berkesan. Caooo Broo

    Vendor Reply

    14 November 2018
    Thank you Indra & Lenny for those kind words!! Dari meeting pertama saya bisa menangkap kesan bahwa kalian pasangan yang sangat kooperatif dan anti ribet. Akhirnya di pesta resepsi suasana sangat ramai dan seru karena personality kalian yang juga seru. Keep in touch ya guys!! Enjoy your new life as husband and wife

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    When was your business established?
    My first experience as an Wedding MC was in year 2011. In total so far, I have 4 wedding experiences as an MC. Most of my experiences are for TV Host and Youtube Channel Host.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Fee diluar akomodasi dan transport yang ditanggung oleh pihak penyelenggara acara
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2-3 bulan sebelum hari H akan lebih baik, namun jika kondisi mendadak klien mengininkan jasa saya, maka 1 bulan atau paling tidak 3 minggu sebelum hari H juga bisa, selama jadwal masih tersedia.
    What rate do you usually charge at?
    Starting price 3 juta rupiah untuk paket servis 6 jam.
    What is your usual attire?
    Pakaian Formal ataupun Kasual tidak masalah, bergantung pada permintaan klien.
    What is your mc style during a wedding?
    Percakapan santai, cerdas, jenaka, dan Ekspresif. Saya senang membuat suasana ceria dan membuat orang tertawa serta merasa nyaman.
    What makes your services unique?
    Hanya ada satu Vedie Budiman, tanpa duplikat apalagi cetakan KW grade 3. Saya selalu mencoba memberikan layanan terbaik dan berkesan.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    100% sebelum hari H atau paling lambat setelah acara selesai.
    Address
    Jl. Anggrek Cendrawasih XI No. 29, Slipi - Jakarta Barat 11480
    Location(s)

    Seorang Full time pekerja seni, di depan maupun di belakang layar. Sebagai MC, saya senang memandu keseluruhan acara pernikahan dan menjadikannya kesan untuk diingat selamanya oleh pengantin. Sungguh sebuah kebanggaan menjadi bagian dari sejarah! ••• A full time worker of arts--in front of, as well as behind the camera; As an MC, I am very passionate to host wedding events and to present it as the most memorable moment to be cherished by the couple. It's an honor to be a part of history!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.