All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (91)
  • reviews (60)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Right Two Review(s)

    60 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Felix Y
    24 January 2022 | Groom at Felix & Yuli Wedding

    Kamaya wedding

    Terima kasih ka untuk trt dan team yang handle kita dan keluarga kita dari awal hingga akhir acara, crew2 nya ramah dan professional smua. Kekuarga yang dj handle juga pada suka , untuk hari H juga sangat cepat dan renposive dalam mengatur acaranya. Sukses terus ya ka lisa , sagung , jessica , novi dan team lainyaa
    Marchpotato
    19 January 2022 | Bride at Daniel & Marcella Wedding

    Definitely The Right WO for Our Special Day

    TRT is a team full of passionate, patient, and energetic people who helped us so much on our wedding day. We feel overjoyed and relaxed on the day, and we can really enjoy the moments as they are working hard behind the scenes from dawn 'til almost midnight on the D-day. We've also received good feedback from our family and friends as they all feel comfortable and thoroughly assisted by our WO. They are the first vendor we confirmed as we were so clueless on where to start, and they have been guiding us to plan the wedding that is truly 'us' (through many changes and last minute things along the way they are sooo accomodative and patient). Thank you so much, TRT!
    Natalia Frederika
    14 December 2021 | Bride at Jeffry & Natalia Wedding

    Extremely satisfied with all the services!

    Saat memutuskan untuk menikah, seorang teman merekomendasikan sebuah wedding organizer. Kami pun melihat akun mereka di instagram lalu kami malah tidak sengaja menemukan akun instagram The Right Two. Dengan hasil kerja yang sangat meyakinkan tepampang di halaman instagram, akhirnya kami menghubungi The Right Two. Dari awal dealing, diskusi, dan memutuskan banyak hal, tim The Right Two sangat membantu dan sangat profesional. Kami kebetulan bukan pasangan yang ribet. Namun dengan pengubahan tanggal yang berkali kali akibat pandemi, tim The Right Two dengan sigap mengatur kembali semua vendor agar bisa mendukung pernikahan di tanggal yang kami tentukan. Mendekati hari-H, tim The Right Two sangat membantu kami mengatur hal-hal detail yang bahkan kami pun kurang aware. Kami bisa sangat pasrah dan melepaskan semua kendali acara di hari-H kepada tim The Right Two. Tanpa beban atau khawatir ada yang terlewat, kami hanya menonton tim The Right Two yang harus repot membersihkan stage kami dari air hujan, bahkan mereka memayungi para tamu untuk menuju ke meja mereka. Dan sesuai dengan dugaan, tim The Right Two sukses besar membuat kami puas. Acara berjalan lancar, keluarga happy dan yang terpenting kami juga sangat senang. Di akhir acara, kami pun mengobrol dengan mereka dan ternyata mereka adalah anak-anak muda yang sangat humble dan ceria walaupun pasti mereka sangat lelah di hari itu. Oke mungkin review ini terlalu panjang, namun akan saya tutup dengan pantun. “Kalau ada cinta di Bali, boleh kita menitip hati. Kalau ada yang mau nikahan di bali, ingat selalu The Right Two di hati.”
    Rita
    01 December 2021 | Bride at Stephen & Rita Wedding

    Ah.. what would we do without all of you?!

    We found The Right Two (TRT) by chance back in Feb 2020 while we tried to search for a WO. We have always been selective in choosing WO because we think it is important for us to have WO who listen to our vision, discuss with us what's the best solution to our (many) dilemmas, and not to force whatever their visions are to us (or what they think is the best , but not for the couple). TRT did just that. They listen, they guide, and they are basically our life saviour. We are so grateful to have TRT guiding us from the start till finish. From pre-covid era to having our wedding postponed countless times, finally they can cross us off their lists last 15th Nov 2021 :p. TRT has helped us tremendously through liaising with vendors, creating a detailed rundown, proposing ideas without "forcing" us, and all the on site-assistants for our families , they are amazing! Our families especially Stephen's from the States have been complimenting that they were treated like Royals ! We want to sincerely thank all the team members involved, especially Novi, who has been the pillar for our wedding project. Novi has behaved professionally and has never say no to all of our ridiculous requests. It feels like we are talking to a friend rather than a vendor. Thank you so much ya Novi. Super grateful! And also to Wahyu and Ruth who probably need a head massage after dealing with our rooming lists and RSVPs.... Thanks a lot ! We can safely say we have found "The Right (WO) two" organise our wedding :p Get the pun? lol All the best wishes for the next projects and keep up the good work. Stephen & Rita
    mieke velma
    17 November 2021 | Bride at Mieke & Stevanus Wedding

    Arigatou Gozaimasu The Right Two!! :D

    The Right Two adalah WO yang sangat kompeten dan bisa diandalkan. Nikahan kita yang tertunda 2 tahun karena pandemi tetap berjalan lancar sampai setelah hari H, padahal kami berdua domisilinya di Jepang. Tim The Right Two sangat responsif dalam berkomunikasi dan tanggap dalam memenuhi kebutuhan yang bahkan kita tidak sadar kalau kita butuh. Bersyukur banget udah milih WO yang the right one, eh two.. hehehe.. Terima kasih banyak, The Right Two! Highly recommended buat mereka yang ingin pernikahannya spektakuler dan stress-free!! :) Love, Mieke & Stevanus
    Sheren Putri Caroline Lengkong
    07 November 2021 | Bride at Timotius & Sheren Wedding

    Perfect WO for US

    Thanks TRT team who delivered the best service even tho its pandemic season! Special thanks for Mika and Jessica who have been helping us since day one <3 Kita tau TRT dari teman yang udah pernah pake mreka juga sebagai WO dulu, dan waktu awal2 udah banyak dibantu diberikan arahan dan gambaran terkait wedding di Bali wlaupun belum deal haha. One thing we love about working with Mika and team, mreka slalu menanyakan terlebih dahulu selera kita seperti apa sebelum menawarkan ini itu, supaya mereka bisa recommend vendor yang sesuai dengan selera dan budget kita. Ketika kita udah bingung mau vendor yang mana, mereka baru kasih personal suggestion based on their personal experience. Mereka ga langsung recommend ini itu dari awal biar ga bias juga, which is very professional menurut kita ya. Again thanks TRT team udah bantu dari planning and preparation, terus yg paling spesial pas hari H bener2 sigap banget dan even dari keluarga kita impressed dengan WO di Bali, katanya sperti ada aspri atau asisten pribadi haha. Sebelum bilang mereka udah tau kita butuh apa, bener2 terharu dan bikin ga stress. Oh iya sebelum hari H ada salah 1 PIC yang overwhelmed handle task dia karena keluarganya kena covid, tpi team TRT bisa dengan professional langsung ganti dengan PIC yang lain, apologize dan langsung ngejar task yang ketinggalan, dan untunglah bisa beres semua tepat waktu. Overall, we are truly recommend using TRT as WP and WO. Thank you udah mau adjust dengan beberapa mau kita yang aneh2, prepare plan A/B/C just in case covid getting worse or better, dan juga ttp professional dan chilled handling us as their client.

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    minimum 30, maximum 1000
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months prior to the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    16 hours
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We don't focus on quantity, but quality. Our team is willing to go the extra smile just see our client's smile. Our service is reasonably priced with guaranteed satisfaction.
    What is your payment terms?
    25% upon confirmation to lock the date, 25% on the first meeting, 50% a month prior to the wedding day
    When was your business established?
    Our business started in 2016. With 5 years of combined experience in the events field, our team that consists of young, dynamic and creative individuals are ready to make your big day a memorable one!
    Address
    Jl. Teuku Umar, Pertokoan Investama no. C17 80114
    Location(s)

    DREAM \ PLAN \ CHERISH The Right Two is a highly experienced event lab based in the world's most raved-about wedding destination that is Bali. With over five years of combined experience in the events industry, the founders are now ready to provide the most satisfying experience one can ever dream about. Operated by the co-founders themselves, TRT will ensure prompt response to queries, excellent arrangement for all future events and customer satisfaction in all aspects of its services.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.