All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (27)
  • reviews (44)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    TeinMiere Review(s)

    44 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Heraklos Dimas
    27 January 2022 | Groom at Felitia & Hera Wedding

    Your The Best

    Terima kasih sudah menjadi bagian dari perjalanan cerita cinta Felit & Hera. Hasil yang memuaskan dan team photographer, videographer yang seru menambah cerita kami.
    Tania Dayarani
    24 January 2022 | Client at Tania & Hafian Wedding

    Pre Wedding

    Cerita dikit, aku dan pasangan yang awalnya galau antara mau ada pre wedd atau engga, tapi dipikir-pikir sayang juga ya moment detik-detik mau nikah kalau ga ada pre wedd dan kayanya cuman pre wedd yang konsepnya bisa kita otak atik semau kita dari tempat, baju, suasana. Terus mulai deh compare beberapa vendor photo di Bandung dan akhirnya kita pilih Tein karena yakin aja kayanya bisa bantu kembangin ide konsep yg kita mau dan bener ga salah pilih hasilnya suka bangeet! yang tadinya deg2an ga pede di foto2 kaya gitu tapi skrg foto dan video nya diliatin terus hehe bener-bener top deh semua crew yang udah bantuin apa maunya kita, thank you banget buat tim Teinmiere, sukses terus ya! 😍
    aulia christya
    24 January 2022 | Bride at Aulia & Michael Wedding

    Pre - Wedding

    thankyou so much kakak2 team Teinmiere❤️😍🥰 maaf bgt klo aku banyak maunya, so far semuanya helpful bgt, apalagi pas kita foto prewed semuanya ramah, baik bgt, care pokoknya the best deh, ga nyesel aku sama mike plih teinmiere buat prewed kita, dan fotonya jg kece keren2 hahaha aku tuh mikirnya bakal ga bagus di kamera krn aku ga fotogenic tp bagus dong wkwkwk smpe hasilnya jg bagus wlaupun aku masih rada bawel mau revisi, ttep bs di revisi hihihi thankyou so much❤️ ga ngerti lg kalo bukan kalian yg handle🥰🙏🏻🙏🏻 luv deh pokoknya, yg mau capture ur precious moment harus bgt sm Teinmiere❤️
    Fasya Nabilla Lukita
    13 January 2022 | Bride at caca&gilang Wedding

    wedding

    untuk tienmiere, deden dan team makasih banyak ya udah cape cape dan jauh jauh dari bandung🥺terus ketemu aku yg ngeselin ini, yg gak bisa serius, gak ada feminin femininnya sama sekali dan males disuruh foto hahahaha hasil fotonya baguuuuuuuuuuuuus bgt sayang bgt yaallah, semua org bilang fotonya bagus!pilihan yg tepat emang pilih teinmiere dari awal!sampe ketemu lagi yaaaa dilain kesempatan!sukses selalu teinmiere dan team!love you all!🤍🤗
    Sista
    25 December 2021 | Bride at Sista & Seno Wedding

    Wedding

    Terimakasiiih teinmiere, suka banget sama hasil foto dan videonya, capturing the moments-nya dapet banget, sampe ditonton lagi pun masih nangis hahaha. Terimakasih juga udah sangat bantu diarahkan waktu pengambilan foto dan video, padahal kami jarang bgt foto-foto tp pas liat hasilnya kaget sendiri karena bagus. sekali lagi thankyouuu❤❤
    Aisyah Nurkhairana
    25 December 2021 | Bride at Aisyah & Prenggy Wedding

    Engagement day

    Thankyou TeinMiere udah bikin moment engagement aku kemarin bener-bener bagus bgt! Puas juga sama pelayanannya yang ramah banget, jadi selama difoto pun selalu ngerasa nyaman. Next nya untuk wedding aku pake TeinMiere lagi, see yaaaa!

    Photography

    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What do your services cover?
    Other -
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual
    When was your business established?
    2019
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct them naturally, making every moment captured meaningful in the album
    What rate do you usually charge at?
    Per event depending on the package picked by the brides
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Client will get preview 3-7 days after d-day event
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on the requirements of the clients, we have our production timeline at 90 days, but it can be shortened
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for client to contact us at least 1 month prior to the event. But we can always help client whenever they needs!
    What makes your services unique?
    We are able to to understand and direct couples for perfect candid pictures. We are always friendly, warm, and comforting to make you feel comfortable and allow you to become yourself on your event or your big day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually client provides meal, but we also could take care of our own meal
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What is your payment terms?
    If you take 1 event, the term will be divided by 50%. And if you take 2 event-or bundle package- the term will be 30%, 2 days after invoice out; 40%, 7 days before first event; and 30%, 7 days before second event
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Bengawan no. 72, Kel. Cihapit, Kec. Bandung Kulon, 40114
    Location(s)

    Teinmiere is here to answer your needs by piecing together your perspectives into a story. We pride ourselves in our easy going approach, while still maintaining maturity, intimacy, and conceptuality. The diverse personalities of our staffs will give our clients differing set of experiences. The word Teinmiere is derived from the French language, Teinte that means hue and Lumiere that means light. It represents a hue of happiness between two individuals, only caught under a certain light.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.