All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (25)
  • Product (16)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Product

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    TeinMiere Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Trysha
    10 November 2020 | Bride at Trysha & Rizkiyana Wedding

    Thank you for going above and beyond for us!

    Setelah mencari-cari rekan untuk membantu kami mengabadian seluruh momen pernikahan dan akhirnya menemukan TeinMiere seperti menemukan jodoh yang bener-bener klop! Menempatkan kami bukan hanya sebagai client tapi partner yang siap dibantu dari segala rupa persiapan ini itu untuk sesi prewedding sampai hari bahagia kami, dan itu semua berhasil diabadikan oleh sahabat kami TeinMiere yang selalu bisa membuat cerita manis dari momen yang terabadikan dan bikin senyam-senyum kalo liat rangkaian hasil foto dan videonya :")
    Syafira Kusuma Wardhanie
    04 November 2020 | Bride at Syafira & Rio Wedding

    Engagement

    Super seneng banget di fotoin sama team dari Teinmiere yang sangat ramah ramah dan cheerfull, jago mengarahkan gaya untuk pasangan yang kaku banget kaya aku sama rio, Pengambilan fotonya juga sangat profesional, edit fotonya juga cepet banget dan mereka tau banget foto foto mana yang bagus dan moment mana aja yang bagus untuk di abadikan di album foto jadiii aku ga perlu lagi pusing pusing milih foto. Terima kasih banyak Teinmiere semoga sukses selalu
    Muhammad Hafiz Egan Pradana
    04 November 2020 | Groom at Della Wedding

    Prewedding Photo Session

    Pengambilan gambarnya extraordinary. Lihat hasil senak peeknya, sangat puas banget! tinggal tunggu hasil jadinya nih. Waktu photo session, sangat seru dan pembawaannya fun banget. Jadi ga berasa kalo lagi pre wed. Dan ga usah bingung mikir mau gaya apa, pasti nanti dikasih ide mau gimana. Thank you TeinMiere!
    della sabila
    03 November 2020 | Bride at Egan Wedding

    SENENG BANGETTTT

    Dari beberapa vendor wedding photographer, ga salah pilih teinmiere!! Dari mulai ngikutin BM client, bantu naikin mood banget, crewnya kocak dan seru dan pasti hasilnya ga mengecewakan. Thank you teinmiere❤❤

    Vendor Reply

    03 November 2020
    Thank you ka Della \uD83D\uDE0A
    Fauziyyah Nur Afina
    03 November 2020 | Bride at Zia & Gilang Wedding

    Prewedding

    Trimakasiii teinmiere buat bantuan foto prewedding nya, crew nya asik-asik dan kooperatif, bisa banget bangun suasana foto jadi seru dan ga kaku. Sampe ketemu nanti di hari H wedding! :)

    Vendor Reply

    03 November 2020
    Thank you ka Zia\uD83D\uDE0A
    elza octasari
    03 November 2020 | Bride at Elza & Aziz Wedding

    Pre Wedding & Wedding

    Pada awal memilih vendor ini bener-bener tanpa berfikir panjang, tanpa ragu langsung pilih Teinmiere sebagai vendor untuk foto prewed dan wedding. Disaat prewed bener-bener ga berasa kaku bener-bener tim dari tein bisa ngebawa suasana jadi lebih santai dan bisa banget ngebuat prewed tersebut menjadi momen yang tidak terlupakan karena punya cerita sendiri untuk prewed tersebut, dan bener aja hasil dari prewed tersebut sesuai dengan yang diinginkan dan bener-bener menceritakan tentang kita. Kemudian untuk wedding momen-momen yang diambil juga benar-benar momen yang bagus untuk diabadikan kemudian keramahan, good service dan hasil output yang diberikan sangat baik, sesuai ekspektasi dan juga cepat. Yang paling utama adalah attitude dari semua tim tein yang membuat saya benar-benar berterimakasih karena tein telah menjadi bagian dari momen pernikahan kami dan telah membantu kami. Sukses terus untuk tein, semoga selalu bertemu dalam setiap momen-momen lainnya!!! <3

    Vendor Reply

    03 November 2020
    Thank you ka Eca, our pleasure\uD83D\uDE0D

    Photography

    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes we do give our client digital files of the photos through a flashdisk and drive link
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Reach us through WA
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Client will get preview 3-7 days after d-day event
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Black and White,  Destinations
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    We are able to to understand and direct couples for perfect candid pictures. We are always friendly, warm, and comforting to make you feel comfortable and allow you to become yourself on your event or your big day
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What rate do you usually charge at?
    Per event depending on the package picked by the brides
    What is your payment terms?
    If you take 1 event, the term will be divided by 50%. And if you take 2 event-or bundle package- the term will be 30%, 2 days after invoice out; 40%, 7 days before first event; and 30%, 7 days before second event
    What do your services cover?
    Other - Maternity, Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for client to contact us at least 1 month prior to the event. But we can always help client whenever they needs!
    When was your business established?
    2019
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct them naturally, making every moment captured meaningful in the album
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes By requirement
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depending on the requirements of the clients, we have our production timeline at 90 days, but it can be shortened
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Candid,  Natural
    Are you available to shoot after hours?
    Yes by appointment
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually client provides meal, but we also could take care of our own meal
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    Do you do a same day edit?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Jl. Bengawan no. 72, Kel. Cihapit, Kec. Bandung Kulon, 40114
    Location(s)

    Teinmiere is here to answer your needs by piecing together your perspectives into a story. We pride ourselves in our easy going approach, while still maintaining maturity, intimacy, and conceptuality. The diverse personalities of our staffs will give our clients differing set of experiences. The word Teinmiere is derived from the French language, Teinte that means hue and Lumiere that means light. It represents a hue of happiness between two individuals, only caught under a certain light.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.