All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (14)
  • reviews (37)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Teguh MC & MUSIC Review(s)

    37 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ady Jonny
    11 November 2021 | Groom at Crystall Wedding

    so helpfully

    Finally we've done to realize our wedding dream. so helpful banget ko Teguh dan Tim, membantu acara kita yang delay setelah 1 tahun. dari mulai acara sangjit yang berjalan sangat baik, sangat terbantu sekali. dan wedding di hari H juga di bantu dengan maksimal banget. tim WO nya gerecep pokoknya. rekomended MC in Bandung
    Richard Yolanda
    08 May 2021 | Groom at Yuyun Wedding

    MC Rekomen bosqu

    langsung cus booking aja buruan ! mc mantap. rekomen, ada tim musik nya juga oke mantap band nya !
    Belinda Melyana
    11 April 2021 | Bride at Leon Wedding

    MC Tenang Kalem dan Ganteng

    bawaannya nya tenang bikin kita nyaman kalo konsultasi wedding, acara berjalan dengan lancar. enak cara bicara nya top lah mc bandung pak Teguh ini thanks

    Vendor Reply

    22 April 2021
    Thank you yah telah mempercayakan acara wedding nya pada Teguh MC & Music. GBU
    Aconk Cebong
    09 April 2021 | Groom at Aconk Linda Wedding

    multi talent MC

    Mc yang multi talenta dan sangat berpengalaman di dunia perweddingan. mampu mengatur tim nya sehingga acara dapat berjalan dengan lancar tanpa halangan MC nya juga oke banget. profesional dan elegant rekomen banget buat yang mau cari MC segala bisa. GBU

    Vendor Reply

    22 April 2021
    Thank you yah telah mempercayakan acara wedding nya pada Teguh MC & Music. GBU
    Rudal Rove
    05 April 2021 | Groom at Nat Wedding

    Krenz & Oke !

    MC berkelas dan berwibawa. pandai menjadi pusat perhatian dan mengelola acara, sehingga acara terbawa dengan suasana. kita enjoy banget mengikuti acara yang flow banget. thanks ko Teguh

    Vendor Reply

    22 April 2021
    Thank you yah telah mempercayakan acara wedding nya pada Teguh MC & Music. GBU
    Temmy Felano
    13 March 2021 | Groom at Temmy Wedding

    one Stop MC & vendor

    buat yang mau cari MC chinese konsep dan di Bandung, GAK USAH RAGU LAGI pilih Teguh MC & MUSIC, pokoknya PUAS SEKALI !

    Vendor Reply

    22 April 2021
    Thank you yah telah mempercayakan acara wedding nya pada Teguh MC & Music. GBU

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before d day or 1 month latest before d day
    What rate do you usually charge at?
    we have different package, especially with music package
    What is your usual attire?
    casual, formal, as requested
    What is your mc style during a wedding?
    formal, elegant & casual
    What makes your services unique?
    since 2011, more than 40 mc ing wedding event per years
    What is your payment terms?
    30 % DP, 70 % on DDay
    When was your business established?
    since 2011
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    MC since 2011, Bandung, Jawa Barat, Jakarta. more than 40 wedding event per years
    Address
    Taman Holis Indah 2. A2 No 4 40214
    Location(s)

    MC & Music, for Wedding, Sangjit. Bandung Sejak 2011, tersedia juga paket dengan Music, Wedding Organizer, Photography & Videography. please call / WA 08156005610
    https://www.instagram.com/p/CW0wkmFBkHT/
    https://www.instagram.com/p/CWiogxgh6tl/
    https://www.instagram.com/p/CU9OpsEhhiA/
    https://www.instagram.com/p/CUABAi8BJoP/
    https://www.instagram.com/p/CPkCX2phnuR/
    https://www.instagram.com/p/CPAUpoPh-ow/
    https://www.instagram.com/p/COmm1j2Bo6G/
    https://www.instagram.com/p/COR-2pyBiIa/
    https://www.instagram.com/p/CNobtXqB5nn/
    https://www.instagram.com/p/CNTyl04h4yg/
    https://www.instagram.com/p/CM1Pop8BNSm/
    https://www.instagram.com/p/CMFAQUuhmea/