All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (14)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9
    Thofik & Frisca Wedding by Teguh MC & MUSICThofik & Frisca Wedding by Teguh MC & MUSIC
    Thofik & Frisca Wedding by Teguh MC & MUSICThofik & Frisca Wedding by Teguh MC & MUSIC
    +2
    Teguh MC & MUSIC & 3 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Cahyo & Helen Wedding by Teguh MC & MUSICCahyo & Helen Wedding by Teguh MC & MUSIC
    Cahyo & Helen Wedding by Teguh MC & MUSICCahyo & Helen Wedding by Teguh MC & MUSIC
    +2
    Teguh MC & MUSIC & 2 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Tobi & Voni Wedding by Teguh MC & MUSICTobi & Voni Wedding by Teguh MC & MUSIC
    Tobi & Voni Wedding by Teguh MC & MUSICTobi & Voni Wedding by Teguh MC & MUSIC
    +2
    Teguh MC & MUSIC & 2 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Classic Videography by Classic ManagementClassic Videography by Classic Management
    Classic Videography by Classic Management
    Classic Videography by Classic Management
    +2
    Testimoni From Our Customer by Classic ManagementTestimoni From Our Customer by Classic Management
    Testimoni From Our Customer by Classic Management
    Testimoni From Our Customer by Classic Management
    +7
    The Wedding Of Natan & Evie by Classic ManagementThe Wedding Of Natan & Evie by Classic Management
    The Wedding Of Natan & Evie by Classic ManagementThe Wedding Of Natan & Evie by Classic Management
    +2

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Teguh MC & MUSIC Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Belinda Melyana
    11 April 2021 | Bride at Leon Wedding

    MC Tenang Kalem dan Ganteng

    bawaannya nya tenang bikin kita nyaman kalo konsultasi wedding, acara berjalan dengan lancar. enak cara bicara nya top lah mc bandung pak Teguh ini thanks
    Aconk Cebong
    09 April 2021 | Groom at Aconk Linda Wedding

    multi talent MC

    Mc yang multi talenta dan sangat berpengalaman di dunia perweddingan. mampu mengatur tim nya sehingga acara dapat berjalan dengan lancar tanpa halangan MC nya juga oke banget. profesional dan elegant rekomen banget buat yang mau cari MC segala bisa. GBU
    Rudal Rove
    05 April 2021 | Groom at Nat Wedding

    Krenz & Oke !

    MC berkelas dan berwibawa. pandai menjadi pusat perhatian dan mengelola acara, sehingga acara terbawa dengan suasana. kita enjoy banget mengikuti acara yang flow banget. thanks ko Teguh
    Temmy Felano
    13 March 2021 | Groom at Temmy Wedding

    one Stop MC & vendor

    buat yang mau cari MC chinese konsep dan di Bandung, GAK USAH RAGU LAGI pilih Teguh MC & MUSIC, pokoknya PUAS SEKALI !
    Christ Bella
    12 February 2021 | Groom at Christian Wedding

    MC & MUSIC Top, Keren & Terbaik

    Wedding kami terpaksa di undur, karena pandemi, tapi ko Teguh bisa atur waktu ulang dan jadwal dengan baik. hingga membantu vendor2 yang kami pesan terkordinasi juga dengan baik, dan di hari H semua terlaksana dengan baik, Acara tepat waktu dan lancar di resepsi nya. ko Teguh juga bisa membawakan acara resepsi dengan sangat baik, membawa suasana yang hangat dan music nya juga keren, lagu-lagu request kami di bawakan dengan sangat baik. kami sangat enjoy sekali. terima kasih sekali lagi untuk Teguh MC & Music. salam Chris & Bella
    Nehemia Gunawan
    17 November 2020 | Groom at Citra Wedding

    MC berpengalaman dan ramah

    Hallo ko Teguh, kita mau kasih testi nih. sepanjang kami prepare untuk wedding, ko Teguh sangat membantu sekali, setiap masukan nya sangat ampuh untuk membantu acara kami tersusun dengan baik. and pada hari H ko Teguh selalu ontime dan sangat bisa di andalkan. bawain acara nya juga oke dan ngflow dengan suasana nya jadi asik dan seru. very rekomended MC

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    What is your mc style during a wedding?
    formal, elegant & casual
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    When was your business established?
    since 2011
    What is your usual attire?
    casual, formal, as requested
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    What is your payment terms?
    30 % DP, 70 % on DDay
    What rate do you usually charge at?
    we have different package, especially with music package
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    MC since 2011, Bandung, Jawa Barat, Jakarta. more than 40 wedding event per years
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What makes your services unique?
    since 2011, more than 40 mc ing wedding event per years
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before d day or 1 month latest before d day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Taman Holis Indah 2. A2 No 4 40214
    Location(s)

    MC & Music, for Wedding, Sangjit. Bandung Sejak 2011, tersedia juga paket dengan Music, Wedding Organizer, Photography & Videography. please call / WA 08156005610
    https://www.instagram.com/p/CNobtXqB5nn/
    https://www.instagram.com/p/CNTyl04h4yg/
    https://www.instagram.com/p/CM1Pop8BNSm/
    https://www.instagram.com/p/CMFAQUuhmea/
    https://www.instagram.com/p/CL8aRPxh_2F/
    https://www.instagram.com/p/CLrJc3_Bu98/
    https://www.instagram.com/p/CLqV8L9hdC7/
    https://www.instagram.com/p/CLqV6j9BpcN/
    https://www.instagram.com/p/CLnwmKshSbQ/
    https://www.instagram.com/p/CLlLvflBIXj/
    https://www.instagram.com/p/CLinjWfBeck/
    https://www.instagram.com/p/CLgGOU5hCyc/