All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sweetbella Florist & Decoration Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rosita Lau
    21 January 2022 | Bride at Aldrian & Rosita Wedding

    My Super Unforgettable Decor

    Pertama kali stylist asking about decor vendor, pertama kali juga langsung jawab Sweetbella ya! Masukin list langsung yaa!! Wedding preparation aku itu termasuk cepet karena less than a year… teruss sulitnya lg aku based jakarta tp venue di bali… Teruss mulai lah stylist ajak zoom meeting buat pilih” vendor… karena emang dr liatin hasil sweetbella ituu udh seneng banget, jd kek liat yg lain masih kadang hmm… Abis meeting gk lama quotation keluar, beberapa kali revisi tetep responnya cepet banget!!!! Ditambah juga my request yg banyaknya bukan main… venue wedding akh juga termasuk venue yg agak sulit buat ditempuh.. jd sungguh butuh effort besar banget buat ke venue.. Selama diskusi semua bahas by virtual, tp aku seneng banget karena nicky as owner dan teamnya tetep fast respond banget!! Sampai time kita jumpa untuk check mocked up decor, itu first time abis 2 years gk terbang dan accomodation aku lumayan jauh dr office sweetbella! Telat bukan main deh tuh ke office, tp sweetbella team beneran terus blg gpp.. jd bener-bener aku yg gak enak hati sama mereka!!! Tapi udh dikirimin foto video nya aja udh bener” senengg berkaca” kok cantik bangettt!!! Oh yaa aku request banget ke mereka untuk pake fresh flower semua!! And they did it!!! Super great job… Pas sampe office udh sampe gak bisa kedip! Baru mocked up aja cakep bener!!! Sweetbella made my dream came trueee!!!! Aduhhhhh jatuh cinta sampe gakk sabar mau hari H!! Penasaran banget for wholew decor!!! Terus besoknya kita janjian di venue kita Soori! Hahaha emang agak usaha ya!! Sampe disana team sweetbella ukur ukur semua, mastiin semua decor dan tempat ok!! Gilaaa bener” abis itu gak lama langsung keluarrrrr lagi virtual design nya kalo di venue!! Lbh gak sabar lagi!! You guys bener bener TOP banget!!!!! Hari mulai mendekat!!!! Terus banyak beberapa permintaan aku berubah”… apalagiiii aku request KIDS Area, karena emang aku mau kids juga enjoy gak ganggu parents nya yg dinner… Pas hari H!!! Truelyy aku gak sempet banget liat lersiapan karena udh hectic and chaos! Semua ku serahkan pada stylist aku dan sweetbella… and yesss !!! Its so amazing when i looked at first decor on my blessing area!!!!! Crazyyy!!!! At helipad lawn, viewnya udh pantai sama tebing, terussss decor nya udh super stunning!!!!!! Area blessing dibuat rounded udh full fresh flower, aisle juga.. ditambah chair nya yg pretty!!! Seneng bangettttt!!! Semua super cantik sama kayak dr awal mereka present mocked up… semua tamu juga udh sampe foto sana sini… Karena gileee bener” pretty!!! Lg blessing punn banyak banget bees terbang terbang dibunga, karena bunganya bener fresh bangettt!!!! Masiih bener” gak ada yg layuu sejauh mata memandang!!!! Terus jalan ke area teapai, mereka juga udh siapin bener” sesuai dengan yg mereka gambarin!!!! Terus mulai sambil liat team lg siapin acara dinner!!! Gileeee bener” team yg super!!! Pas wedding dinner!! I cant even say any other words than AMAZINGGG!!!!!! I love it too much!!!! All my fams said super pretty!!!!! Foto udh super banyak mereka!!!! Kids areanya jd bener-bener kayak super berkelas.. Area photobooth aku jd gila cakep bener!!! Meja dinner buat guest sih udh jgn dikata lagii pretty banget!!! Bridal table super gorgeous!!! Cage decoration semua super detailsss banget!!! OMG!!!! Sampee grass samping mejapjn kalian buat jd cantik pakai lampu”.. AMAZINGGG!!! Guys, you did a very great job!!! And for sure i’ll get back to you soon for next event for my family!!! SUPER RECOMMENDED VENDOR!!!! THANK YOUUU SO MUCHH!!! Sampe sekarang aku bener-bener kayak pengen banget pajang semuaa hasil decor kaliann!!!!! Thank youu thank youu!!! Super love kalian ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kalau bisa aku kasih bintang udh sampe unlimitted!! 👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻
    Cindy
    18 January 2022 | Bride at Yuda & Cindy Wedding

    Wedding dream comes true !

    Sweetbella kereeen ! Bisa bikin wedding kita bener2 beda banget, dan sesuai sm apa yg aku mauu. Semua yg aku pengen, sweetbella bisa bikin jd kenyataan 🥰🥰 komunikasi jg oke banget, dan harga nya jg masih make sense ! Kita padahal berubah konsep h- bbrp hari, tapi sweetbella bisa lakuin semua nyaa ! Super luuuvvv ❤️❤️❤️❤️
    Anne Salim
    11 January 2022 | Bride at Ivan & Anne Wedding

    REVIEW Decor at Apurva 5th December 2021

    Dear Sweetbella Florist & Decoration, I would like to say Thank You so much for this whole awesome preparation decoration yg bener2 sesuai harapan aku banget, so beautiful decoration, bener2 puas banget & sesuai selera aku banget ini gila, Karena aku bener2 gila sama berbau rustic flowers yg lbh ke arah terracota flowersnya & warna nya cantik2 pula & juga warna nya aku banget ini, gila, so beyond deh, hihi. This is one of my dream florist deh, thank you for giving me memories, semoga Sweetbella ini makin sukses & tentunya dikenal banyak orang, thank you once again yah guys!! Love love..
    Gaby Yuwono
    16 November 2021 | Bride at Gaby & Natha Wedding

    Best Decor with Great Service

    Sweetbella knows everything that we wanted. Their team came up with unbelievable details that we couldn't think of. Even with such a sudden changes in number of guests in limited space, they managed to do tricks and made our party magical
    Natasha Elaine
    02 June 2021 | Bride at Edrick & Natasha Wedding

    FULL-OUT BOHO-CHIC DECOR & INCREDIBLE TEAM!!! <3

    seneng bgt kerja bareng sweetbella ihh, vendor wedding terkooperatif ku tercinta!! semua2 iya/oke/bisa/boleh, bener2 apapun yg aku mau direalisasikan. hasil bener2 sesuai and even BEYOND expectation, mirip moodboard dr stylist ku and more. sweetbella was recommended to me by my hubby's relative yg pernah ke wedding tmn2 yg dekoran sweetbella dan katanya hasil rapi bagus2 and also pd blg nicky (the owner) is the sweetest girl hahaa (sesuai nama vendor yaa sweetbella lol) terbaiiiiik bgt and vry pleasant to work with krn sabarrr bgt hehee, dan harga pun reasonable bgt dibanding vendor2 lain. aku langsung reach out deh ke beberapa decor vendor termasuk sweetbella dan jujurrr memang sweetbella THE BEST!!! respon paling cepet, kluarin moodboard paling cepet, kluarin quotation paling cepet, kluarin revisi2 jg paling cepet. tepok tangan bgt seneng bs kerja sama vendor gercep kyk sweetbella ga buang2 waktu ditambah lg harganya yg masih "friendly". thank you so soooo much nicky & team for being sooo patient and accommodating throughout the whole process! especially that the venue (dialoog banyuwangi) is a stranger to us all, ga pernah ada satupun vendor yg kesana dan sweetbella pun jg blm pernah, and even venue nya pun jg blm pengalaman hosting wedding "besar", tp tetep semua aman di tangan sweetbella. i didnt have to worry abt a thing bcuz i trusted nicky & team so much! kt kebanjiran compliments abt the whole decor, katanya decornya BAGUSSSSS BANGEEETTTTTT BANGETTT, bertema & terkonsep bgt, seneng bgttt komplimen terus mengalir hahaha. dr anak muda sampe org tua semua pd blg bagus bgttt. puas bgt deh kt, our parents etc. UR SEARCH STOPS RIGHT HERE GUYS. gausah cari2 vendor lg utk decor, langsung yukk cussss sama sweetbella! ga bakal nyesel!! LOVE YOU TEAM!! miss planning w u all <3 xoxo, Edrick & Natasha 17.04.2021 Dialoog Banyuwangi #EdricktiestheNat
    Bryando Surya Ciputra
    13 May 2021 | Groom at Bryan & Monica Wedding

    Amazing Decoration

    Completely in love with Sweetbella’s decoration since they put a lot of attention in the details and fully listening to their client’s request. Highly recommended for those who are looking for wedding decoration in Bali area.

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    2 person to 1000 person
    What makes your services unique?
    Our services is really flexible for any minor changes until the wedding day. So you don't have to be worry about anything. Let yourself and your partner being satisfied with our services and also our magic hands to make your dream wedding come true.
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be perfect. But if they must, they could contact us 1 months before the day to check for our availability.
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    What payment systems are available for your business?
    Cash
    When was your business established?
    Sweetbella started way back in 2014 as one of the decoration vendor in Bali. We handled more than 500 decorations for weddings and any events as well.
    When was your business established?
    Sweetbella started way back in 2014 as one of the decoration vendor in Bali. We handled more than 500 decorations for weddings and any events as well.
    Flowers

    Do you provide delivery services?
    Yes
    What services do you offer?
    Bridal bouquet
    What is the style of your floral designs?
    Classic
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic
    Do you ship worldwide?
    No
    Do you provide flower preservation services?
    Yes
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    due date, and on time :)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be great. But if they must, the latest they can contact us 2 week - 1 month before the D-Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    1 week
    What makes your services unique?
    our client is our bestfrient. we share and talk together, and for flower and design, we create original
    What is your payment terms?
    40 % after confirmation of contract, and the rest of the payment has to be paid h-3
    When was your business established?
    2012
    Address
    by appointment +628 1213 48 4667 16432
    Location(s)

    DECORATION & LIGHTING

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.