All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (11)
  • Product (3)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Senadajiwa Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ferina
    30 November 2020 | Bride at Ferina&iky Wedding

    Nice moment captured

    Alhamdulillah semua brjalan dngn baik,lancar&memuaskan terutama sesi pemotretan yg awalnya aku ragu karna pasanganku kaku banget kalau difoto tiba\" mendadak berubah jd ketagihan karna review langsung hasilnya dilokasi langsung dr camera jadi berubah minta foto terus hehe aku jd enggak enak sama mas nya&tim nya jd direpotin terus.. sekali lagi aku dan iky makasih yah untuk kerja keras kalian
    novie
    29 November 2020 | Bride at vie ian Wedding

    Prewedding,engagement&wedding

    Thank you senadajiwa sudah mau sabar fotoin kita dari mulai prewedding, engagement sampai wedding, semua penuh pengorbanan&kesabaran sampai akhirnya semua pelayanan sangat.. sangat... sangatttt puassss\nsekali kali kita (vie ian juga keluarga) mengucapkan terimakasih atas pelayanan untuk kami.. oh iyah untuk hasilnya sangatttt puasssss cucoooo dehh
    mawar
    28 November 2020 | Bride at MawarAldy Wedding

    Prewedding Engagement & Wedding

    Terbaiqqqqq buat vendor dokumentasi ini!! Foto&video nya sukaaaa sekali!!
    Selvi
    26 November 2020 | Bride at ernes&selvi Wedding

    wedding

    Wedding yang berkesan! Memuaskan&hasil yang tak terlupakan deh pokok nya semua tumpah dalam balutan karya foto&video senadajiwa
    Lauren
    22 November 2020 | Bride at Lauren-Ricky Wedding

    nice photographer

    we are very satisfied with senadajiwa services, the owner is very friendly and he knows what you want, thank for senadajiwa to become our good partner
    Melly
    22 November 2020 | Bride at Melly&Dion Wedding

    prewedding kece&seru bngt!

    Thank you for capturing our moment\nDari awal kami selalu bilang klau kami nggk bs difoto&pose tapi setelah diarahkan trs lihat langsung hasilnya kita jadi ketagihan wkwk.. sampe overtime! Untung mereka selalu sabar&professional, sekali lagi trimakasih atas kerjasamanya

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom album design,  Digital files
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Black and White,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture,  Destinations,  Cultural
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    17421
    Location(s)
    Bekasi​.​Tangerang​.​Depok​.​Bogor​.​Jakarta

    Professional dokumentation
    https://www.instagram.com/p/CE3hBD2AMCd/
    https://www.instagram.com/p/CEhOD2Pg13A/
    https://www.instagram.com/p/CCtr-3nAXAG/