All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (27)
  • reviews (46)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Favor Organizer & Photography Review(s)

    46 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Evi
    20 January 2022 | Client at Erwin & Evi Wedding

    Profesional

    Bagus, dengan harga segitu. Untuk ukuran fg di kota cukup murah. Hasil nya juga bagus2. Fotografer ramah, baik selalu ngasih saran yang bagus. Kita diarahkan dengan baik, enak banget koordinasinya. Profesional
    Guruh & Tria
    11 January 2022 | Client at Guruh & Tria Wedding

    Mantull, Keren

    Kualitas foto dan hasil editnya bagus, untuk harga juga sudah oke dan terjangkau, fokus request acara terpenuhi dengan baik, serta pelayanannya bagus. Fotografer ramah, sabar dalam memberikan pengarahan pose
    Doddy & Ira
    06 January 2022 | Client at Doddy & Ira Wedding

    Mantab, Keren!

    Harga sangat terjangkau, respon admin juga bagus (sangat responsif), kualitas juga cukup bagus. aku minta edit cinematicnya pun masih dibolehin makasih loh ka. ☺️ kalo liat fotonya jd mood booster banget 🤣fotografernya sangat humble, baik dan selalu bisa ngarahin gaya plusss sabar udah gitu totalitas tanpa batas pula 🤭
    Paul Sagajinpoula
    01 January 2022 | Groom at Bianca & Paul Wedding

    Dokumentasi Acara Tunangan

    Favor memberikan pelayanan yang sangat baik mulai dari komunikasi dan koordinasi sebelum hari H hingga pada hari H tunangan kami. Semua informasi mengenai paket pilihan juga dijelaskan dengan baik. Kru yang bertugas juga datang 20 menit lebih awal sebelum acara dan sudut-sudut pengambilan dokumentasi baik foto maupun video sangat mewakili mood dari keseluruhan acara. Semua file dokumentasi yang diserahkan juga sesuai dengan yang tercantum dalam paket yang ditawarkan. Terima kasih banyak Favor. Sukses selalu!
    Jona & Artha
    28 December 2021 | Client at Jona & Artha Wedding

    Solutif & Favourite

    harga sangat affordable dengan kualitas yang bagus, bahkan sebelum edit. Fotografer & Videografernya ramah, walau sempat miss pas acara adatnya tp hal2 pentingnya ttp terekam foto, jd ga kelewat momentnya, trus kalau ga pinter gaya depan kamera bakal diarahin sama videografernya.
    Lolita & Syahrul
    21 December 2021 | Client at Lolita & Syahrul Wedding

    Amazed & Keren!

    Harganya terjangkau tapi kualitas menakjubkan. Fotografernya baik sekalii, bener bener melayani sepenuh hati. Ahh seneng pokoknya, jadi ga nyesel sama sekali.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    What do your services cover?
    Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Direct them personally with my team
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    All files given max. 14 days
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2 weeks
    How far in advance should your client contact you?
    min. 1 month
    What makes your services unique?
    We charge by event,so no need to focus on hours. and our main goal to help people have their own memories, so the price not expensive
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes,provide meal
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    DP 50%. The day 50%
    When was your business established?
    2019
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator
    Address
    Villa Taman Kartini - Bekasi 17113
    Location(s)

    Capture Journeys. Create Memories.
    https://www.instagram.com/p/CZLQAgLh1to/
    https://www.instagram.com/p/CZJNF-6Bi-V/
    https://www.instagram.com/p/CZIpmmqh7pM/
    https://www.instagram.com/p/CZGjYP4hrR1/
    https://www.instagram.com/tv/CZE1_dTF1eV/
    https://www.instagram.com/p/CZDhwVphWM2/
    https://www.instagram.com/p/CY_tcFJhmn-/
    https://www.instagram.com/tv/CY-mG_ats53/
    https://www.instagram.com/p/CY8hrBRhagJ/
    https://www.instagram.com/p/CY7zq0MBgkX/
    https://www.instagram.com/p/CY6WQfFhLGP/
    https://www.instagram.com/p/CY52tbHLIgy/