All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (108)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Uniqua stories Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 September 2018 | Bride at Arie & Olive Wedding

    Memorable Prewedding

    Vendor yang ga pelit kasih info, ramah, super baik, responnya cpt bgt, ide fotonya juga banyak. Kita awalnya ga tw mau pakai tema apa, tiba2 kepikiran mau pakai baju ini dan itu. Alhasil semua baju kita pakai, dan tema foto yang dihasilkan jadi banyak dan unik plus tepat waktu. MUA-nya Mbak Farah juga jago. Lokasi prewed waktu itu mati lampu, dan kita juga lagi kejar waktu. Bukan Mbak Farah namanya kalau ga banyak akal, teteeeppp dandan subuh donk, hasilnya monggo di liat sendiri di web UNIQUA STORIES. Oiyaa, aku bahkan dapat 2 kali make up, dan 3 kali ganti model rambut. Puas banget yak... Untuk photographer-nya juga waktu itu ada Mas Gilang dan Mas Godel , super duper SABAAAAAARRRRR, asik dan fun. Ga buat stress. Ditambah lagi Mas Godel suka buat ketawa kalau wajah udah mulai ga ready buat di foto. Enjoy banget sama sesi fotonya. Dan paling penting , hasil fotonya donk, KEREN ABIS, semua moment-nya tercapture, kita PUAS banget sama hasilnya, ditambah bingkai foto yang udah 4D, kualitasnya OK, oiya cetakan foto canvas-nya juga TOOPPPP , TE-O-PE BE-GE-TE . Bahkan kita juga dicetakin beberapa foto lainnya plus dikasih semua file foto ori-nya. Terimakasih UNIQUA STORIES, semakin sukses yaaaa...
    18 September 2018 | Client at Bellinda & Yudhi Wedding

    Vendor terbaik

    Awal dengan uniqua stories banyak dramanya, kenal mba fara sebagai ownernya, komunikasinya bukan hanya sebatas vendor sm klien lagi, tapi udah kayak curhat antar saudara. Dan akhirnya dari prewedding sampai akhirnya lamaran dan mungkin kalau jodoh akan sampai dengan pemberkatan nanti selalu sama uniqua stories, makasih mba fara dan team, yg selalu kerja dengan penuh semangat tapi nyaman bgt berasa lagi sama keluarga. Sukses selalu

    Vendor Reply

    18 September 2018
    Lafff bgt mba Bell ❤️❤️❤️ Kami selalu yakin mba sama mas Yudi pasti akan langgeng terusss sampai naik pelaminan. Semuanya pastiii lancar jaya sampe hari-H. Kami sudah melayani dari prewed sampe marhusiip, kami akan selalu mendoakaan, smoga sakinaaah mbaaa, amiin
    18 September 2018 | Bride at Corry Wedding

    Puasssssssss

    Sesuai dengan ekspektasi dan harapan. Menurut kami pada saat itu, pernikahan tanpa dokumentasi yang bagus rasanya akan sayang, karna moment itu akan dikenang selamanya. makanya kami ingin mengambil vendor khusus untuk candid. nyari-nyari dari instagram, nemulah uniquastories. diliat dari hasil-hasilnya kok bagus. harganya juga terjangkau. adminnya ramaaaah banget. dan gak disangka, ternyata photographernya yg semangat motoin kami berdua sampe akhir acara. salut deh dengan profesionalitas uniquastories. saya selalu merekomendasikan vendor ini kepada teman-teman saya yang akan melangsungkan pernikahan. dijamin, gak rugi!

    Vendor Reply

    18 September 2018
    18 October 2017 | Bride at Ratri & Luki Wedding

    Great teamwork = Great services & output!

    All the Mas & Mba in Uniqua Stories team are bunch of fun peeps, they can handle their job properly and very accommodating. These are the most important things to look for in a vendor for me. Starting from directing poses for the bride & groom (as I & husband have awkward poses most of the time), they gave us clear ideas & directions that make us comfortable to do, outdoor & indoor. The angles and editing tones both in photos and cinematic videos are also what I am looking for. They captured all the important moments and emotions really well. Oh, and they also can handle unexpected dramas on your wedding day professionally. That's what I also thankful for, haha. So... Uniqua Stories is surely a good choice if you're looking for great services and output with a very reasonable price! All the best for Uniqua Stories team and hope you guys will be even more successful in the future! PS: Jangan modusin mba-mba WO cantik melulu, haha :D

    Vendor Reply

    18 October 2017
    makaciiiih mba ratiiih syantiikkk
    12 October 2017 | Bride at AyuPuthut Wedding

    We love uniqua stories

    Pengalaman jadi client nya uniqua memuaskan banget. Dari mulai prewedding, sampe wedding moment, semuanya di abadikan dalam bentuk yang super kece, dengan budget yg affordable banget. Samasekali ga mengecewakaan, apalagi prewedding nya. Mba fara and team ngerti banget konsep yang kita pengenin, komunikasinya nyambung, pas sesi foto juga asik banget. The process was fun and the result is funtastic! Oiya, jazz band nya juga recommended loh. Pokoknya ga nyesel pilih uniqua~ Thanks a lot yaa.
    08 August 2017 | Partnering Vendor at Alessandra & Halik Wedding

    Tak Terbantahkan

    Untuk vendor ini luar biasa team work dan kerjasamanya . . . selalu respon dengan cepat dan tanggap dengan kebawelan kita sebagai rekanan *maaf ya kalau bawel. Kooperatif banget apalagi waktu prewed di Singapore berhasil mencapture sisi lain kota itu dari angle yang beda tidak mainstream . . fully recommended banget buat yang lagi yari vendor buat mengabadikan momen spesialnya . . thank you yaaaaaaaa

    Vendor Reply

    08 August 2017
    Luarrrr biasa luar biasaaaa kakak yang satu inii, gak bawel kali tapi aseek maseeh

    Photography

    What do your packages include?
    Pre-wedding photo - Video Wedding Photo - Video Make Up Rent. LCD Screen + Projector Entertainment + sound
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    yes
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Package
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, pls call
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    Less than a week
    When will the client get the final album?
    45 days after they choose
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    yes
    What is included in your photoshoot package?
    Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images, Albums
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Vintage,  Underwater,  Destinations,  Other -
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we direct them uniquely
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Other - wedding
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    PER EVENT
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7 days
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on how long the client choose a file for edit
    How far in advance should your client contact you?
    3-4 month before pre-wedding 6 month before wedding
    What makes your services unique?
    we treat client uniquely , depending on their concept, dream and ideas.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    up to client
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20% for booking, and must be done before photo day
    When was your business established?
    2010
    Service(s)
    Address
    Uniqua Stories call/sms/whatsapp 081284033694 fax 0214802409 email us to bride@uniquastories.com www.uniquastories.com 17133
    Location(s)

    We're a bunch of youth who fall in love with art. Photography, design, cinema, make up, and music. we provide a bride media occasion such as pre wedding & wedding photo-cinema, make up, wadrobe, and entertaiment. It's a huge fun time for us, to share your wedding story to the world in a beautiful work of art. Since we believe that every couple had they own story, we'll try to give you a different idea, suggestion and concept, so that yours we'll be Unique. :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.