All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (48)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    S2 Banquet Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 July 2019

    Acara Resepsi Daniel & Jessica

    Terima kasih banyak untuk kerjasama dengan S2 Banquet yang selalu totalitas disetiap event dan membantu WO dalam pelaksanaan dihari H apalagi di wedding dari Daniel & Jessica yang banyak tamu VVIP dari kalangan pemerintahan, semua team cepat dan tanggap dan sangat profesional untuk semua teamnya, semoga kedepannya kita akan terus bekerja sama , kami mewakili Lummy Organizer Sister Company dari Finest Organizer sekali lagi mengucapkan banyak terima kasih,
    23 February 2019 | Bride at Kevin & Airin Wedding

    Exceeding expectations.

    Very satisfied with the food and all our stalls.Pak Rico and team were really professional and helpful from planning until after event. All of our guests said they love the food and the PLATING of the food stall dishes WAS SUPERB. Great work S2! :)
    07 November 2018 | Bride at David and Fara Wedding

    Very Satisfied!

    Sangat puas dan senang dengan s2 banquet! Best service mulai dari awal perkenalan, test food, pemilihan menu makanan dan performance hari H..\nKualitas bahan makanan sangat baik.. Rasa makanan juga luar biasa.. Plating makanan nya juga sangat cantik dan menarik.. Team\"nya semua ramah.. \nSpecial thanks to Enrico yang sudah sabarrr bgt membantu kita dari awal hingga hari H.. Very helpful and accomodating.. \nThankyou so much S2 for the great service, highly recommended!!!!
    15 October 2018 | Bride at William & Linda Wedding

    MAGNIFICENT! AMAZING!

    Aku married di Thamrin 9, awalnya terpikat am vendor2 lain yg dekor boothnya keren & rame. Tapi atas referensi bbrp org yg perna cobain S2 di marriedan orang (ini penting banget krn ad bbrp vendor yg test food enak tp pas resepsi rasanya beda x_x) Akhirnya aku cb test food & me and whole family so IMPRESSED ama presentation & taste nya. Gilak enak banget en cakep banget. Honestly makanan adalah prioritas no 1 aku and family di marriedan jauh melebihi dekor, gown, dll. Dan bener pas hari H, semua org yg ak temuin muji gila2an makanan d hari aku wedding. Best man ak yg stand by aja bilang preparation tim catering S2 ud kaya mau berangkat perang. Lol. Presentasi food luar biasa ky 5 star hotel standard, rasanya pun amazingggg biar ak & kuarga agak pundung ga bs makan di hr H tp pas test food kan ud cobain semua hehe. PIC nya pun super duper professional, helpful bs saranin apa yg kt request sesuai karakteristik tamu yg dtg & always on time, aka Enrico. TOP BGT! 🤩 So happy i can pick S2 as my vendor and absolutely gonna reference you to all my friends & relative. Totally deserve it! Xoxo

    Outstanding catering vendor

    Halo S2 Banquet, Terimakasih sudah menyediakan menu catering yang variatif dan enak dengan pelayanan yang sangat excellent ke para klien kami yah. Tim S2 Banquet juga sangat profesional, ramah dan sangat kooperatif. Oleh karena itu, kami sangat merekomendasikan klien klien kami untuk mempercayakan S2 Banquet sebagai vendor catering mereka :))

    Professional

    Team nya profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)

    Catering

    What type of cuisine do you provide?
    Chinese,  Japanese,  International Cuisine,  Asian,  French,  Indonesian - Nusantara,  Italian
    Minimum and maximum number of guests
    100 to 3000 persons
    What catering services do you provide?
    Buffet,  Lunch boxes ,  Cocktail reception,  Sitting dinner Round table or Square Table,  Plated,  Stations,  Dessert,  Hors d'oeuvres,  Server,  Tastings
    Do you provide tastings?
    Yes
    Are you able to provide your own wait staff?
    Yes
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What bar services do you provide?
    Bartender,  Liquor license,  Open bar,  Other Alcoholic or non-alcoholic bar,  Champagne toast,  House wine,  Limited bar,  Signature cocktail
    What makes your services unique?
    First, endless pursuit of excellence in taste, presentation and hospitality. Second, personalization and customization according to each of our guests preferences.
    How far in advance should your client contact you?
    at least 3 month in advance
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    20% after confirmation contract, 40% at least 3 months prior to event, and 40% at least 1 month prior to event
    When was your business established?
    Our catering service start in 2009
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2011 and 2013 we provide catering for VIP guest on Royal Wedding Keraton Yogyakarta
    Can your menu be adapted to or modified?
    Yes Based on our client preferences
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    Service(s)
    Address
    Plaza Intercon Blok D No. 6 11630
    Location(s)

    Premium Catering Services

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.