All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (11)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Rosemerry Pictures Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 February 2019 | Bride at Fenny Stephanie & Steven Wedding

    prewed dan wedding

    awalnya bisa tau rosemerry dr JWF 2017, wkt itu iseng mampir ke booth rosemerry trus ketemu ko hendro n dijelasin konsep dr masing\" team rosemerry gmn lalu liat hasil\"nya suka banget.. akhirnya memutuskan untuk deal dan dibantu team nya ci poppy.. kita ambil paket yg prewed sekalian hari H.. thanks a lot bgt buat ko hendro, ci poppy, n team lain yg udah mau direpotin n dibawelin ma kita.. hehehe foto prewed kemarin ampe miinta revisi berkali\" tp ko hendro n team tetep sabar ya.. 😅 persiapan untuk hari H jg oke bgt nih.. pas TM, rosemerry team pertama yg nyampe lokasi.. hehehe trus pas hari H bener\" dateng ontime bgt sesuai rundown dr WO.. seneng bgt bisa kerjasama dgn rosemerry untuk hari penting q.. 😊 ga sabar sih nunggu full video n foto edited wedding day nya.. soalnya yg SDE nya keren bgt.. 😍😍 once again, thanks a lot ko hendro, ci poppy, and team.. sukses selalu buat rosemerry..
    02 February 2019 | Bride at MOHIT AND CRYSTAL Wedding

    Engagement Pictures

    Great picture quality! Photographer very flexible with timing and very punctual. We are very happy
    02 February 2019 | Bride at Lala & Reza Wijaya Wedding

    overall

    Secara team: excellent. Tepat waktu. Sabar. Dan mengarahkan.\nHasil2 foto : so far yg sudah dikirim ke kami. Suka semuanya\nI would like to say special thanks to ko Hendro,that without second thought and always smiling to us while actually me and my family was completely mess on that day. Thank you Ko Hendro and rosemerry team,you give us unforgetable pic in our special day

    Vendor Reply

    02 February 2019
    thanks lala for your review on us.. gratefull can be a witness and capture your wedding day
    28 May 2018 | Bride at Robert & Lina Wedding

    Pelayanan sangat baik, hasil memuaskan.

    Kita memilih Rosemerry sebagai vendor untuk photo&video. Hasil foto dan videonya sangat memuaskan. Terutama hasil some day edit nya. Hasilnya melebihi ekspektasi kita dan kita sangat puas. Fotografer dari team Rosemerry tepat waktu, sekitar jam 2 pagi sudah ada di rumah. Pelayanan dari awal pertama saya deal, sampai edit foto sangat baik. Kami tidak menyesal menggunakan Rosemerry aebagai vendor foto dan video kami. Very recommended
    15 May 2018 | Groom at Aldi & Melinda Wedding

    Reccomended Photography Vendor!!

    Pertama kali ketemu rosemerry di pameran Weddingku. Begitu Liat boothnya kami langsung tertarik dengan konsep booth dan photo-photo yang terpajang di booth. Di Booth kami disambut oleh Ko Hendro dimana ko Hendro ini sangat baik, ramah dan asik diajak berdiskusi. dari segi harga sangat worthed melihat kualitas photo yang dihasilkan akhirnya kami memilih vendor ini untuk prewed photo kami di Bali. Ko Hendri juga sangat membantu kami dalam menentukan konsepo foto dan baju untuk prewed kami. Pada saat Prewed Tim dari Ko Hendro sangat profesional, baik dan supel sampai kami merasa tim ko Hendro sudah menjadi teman dekat kami. Tim Ko Hendro juga membantu mengarahkan gaya dimana kaki yang agak kaku dalam foto menjadi terlihat sangat bagus dan natural. Terakhir hasil kualitas photo prewed yang di hasilkan juga sangat baik. Top Vendor photography dh. Sukses terus ya Rosemerry pictures.
    26 April 2018 | Groom at Sony & Juni Wedding

    review

    pertama kali ketemu rosemerry di IIWF weddingku 2016, langsung klop, klop dengan harganya, klop dengan konsep fotonya. pelayanan ko hendro ke kami pun sangat memuaskan. sangant care trhdp kami. wlpn baru pertama kali ketemu,... ko hendro pun smpet bantu kami memilih baju buat prewed demi menyesuaikan konsep foto. overall kami puas, sangat puas malahan... terima kasih rosemerry telah mewujudkan foto prewed yang kami idam idam kan..

    Photography

    When was your business established?
    Our business started since 2012
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Conceptual
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    my team and i usually direct client depend on personally couple
    What rate do you usually charge at?
    we charge on package
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7 days after wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    4-6 weeks
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 month before wedding day or pre-wedding day
    What makes your services unique?
    Our team already experience at wedding photography , we give a client great experience at wedding day or prewedding day, our motto is give a best satisfaction to our client.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually client provided meal to our team
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30 Persen Down Payment 60 Persen 1 Month Before wedding day , 10 Persen after delivery
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes we use a newest technologies at wedding industries
    Service(s)
    Address
    Golf Lake Venice Blok A no 30 11730
    Location(s)

    Our Team are really excited with our client wedding and pre wedding session, especially wedding day is a unique and different moment each customer that we captured, We believe at client-friendly service-oriented business that great creativity often is the result of team effort and values working closely with his clients.. your photo is a best beautiful memories..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.