All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (37)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9
    Michael and Ratna by ROKIPROJECTMichael and Ratna by ROKIPROJECT
    Michael and Ratna by ROKIPROJECTMichael and Ratna by ROKIPROJECT
    +11
    ROKIPROJECT & 1 OTHERS
    Photography
    PROMO 2018 by ROKIPROJECTPROMO 2018 by ROKIPROJECT
    PROMO 2018 by ROKIPROJECTPROMO 2018 by ROKIPROJECT
    +12
    ROKIPROJECT & 2 OTHERS
    Photography
    Bride by ROKIPROJECTBride by ROKIPROJECT
    Bride by ROKIPROJECTBride by ROKIPROJECT
    +2
    ROKIPROJECT & 1 OTHERS
    Photography
    Albert and Mettha by ROKIPROJECTAlbert and Mettha by ROKIPROJECT
    Albert and Mettha by ROKIPROJECTAlbert and Mettha by ROKIPROJECT
    +34
    ROKIPROJECT & 2 OTHERS
    Photography
    Pre-Wedding Irwan and Anno by ROKIPROJECTPre-Wedding Irwan and Anno by ROKIPROJECT
    Pre-Wedding Irwan and Anno by ROKIPROJECTPre-Wedding Irwan and Anno by ROKIPROJECT
    +8
    Albert and Verlie by ROKIPROJECTAlbert and Verlie by ROKIPROJECT
    Albert and Verlie by ROKIPROJECTAlbert and Verlie by ROKIPROJECT
    +9
    ROKIPROJECT & 1 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ROKIPROJECT Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 July 2017 | Bride at Indrianto & Rianny Wedding

    Unpredictable Prewedding Memories

    Satu hal yang paling penting dari sebuah pengambilan gambar yang menakjubkan adalah suasana hati, Roki Project berhasil menciptakan kenyamanan tersebut. Satu hal lainnya adalah tidak perlu melakukan sesi foto yg sangat melelahkan, kami hanya diminta melakukan aktifitas scr natural dan Roki Project mengambil setiap momen secara apik. Saya tidak merasa sedang prewedding, saya merasa sdg liburan dan pulang membawa foto yang sangat mengagumkan.

    Vendor Reply

    23 July 2017
    Memotret Indrianto dan Rianny adalah kebahagiaan setiap moment, tak terlupakan, setiap gerak dan sudut pandang selalu terbaik. Terima kasih buat kalian yang selalu bahagia, membuat saya nyaman merekam jiwa dalam seisp imaji.
    30 May 2017 | Bride at Havid & Nona Wedding

    Fabulous yet incredible

    Ko Roki & Team berhasil membuat prewedding kita benar-benar asyik dan superb! Mulai dari pilihan MUA untuk prewedding yang the best choice dan juga spot-spot yang dipilih juga terbaik. Dan Ko Roki tahu bagaimana mendapatkan foto yang luar biasa. Dikeliling oleh Team yang Luar Biasa kompak, mereka sungguh luar biasa. Bagi yang mau mencari-mencari vendor untuk Photography Pre-Wedding/Wedding jangan ragu untuk memilih Roki Project. He's the one that you can trust!

    Vendor Reply

    30 May 2017
    Thank you for your support for rokiproject. You are also an amazing couple, making us so enthusiastic about creating the best photos for you. Happy wedding yaaaah
    09 May 2017 | Groom at Nona Wedding

    IMPRESSED!!

    Saya adalah orang yang jarang dan susah kagum akan suatu hal. Tapi sama yang satu ini dia BERHASIL bikin saya kagum. Bravo! Pertama servicenya oke banget plus skillnya yang super! Pokoknya TOP banget deh. Terus buat yg lagi bingung cari vendor, udah jangan lirik lirik ke lain lagi. Gak bakal kecewa deh sama yg satu ini. Very Recommended! Thankyou ko Roky :)

    Vendor Reply

    10 May 2017
    Thanks Havid, saya juga tidak menyangka ternyata Havid bisa beracting di depan kamera secara natural dan luwes, membuat saya nyaman saat memotret dan hasilnyapun luar biasa. Foto yang bagus terjadi tidak hanya karena fotografernya, melainkan kerjasama yang asik dengan subjek fotonya. Havid juga luar biasa

    Keren & Bagus, Recommended Photographer!

    Buat bride and groom to be yg masih bingung pilih vendor, jgn bingung lg pokoknya pilih ROKIPROJECT sebagai vendor photography kalian, gak bakal nyesel deh. Selain hasil fotonya yg keren & bagus bgt, Ko Roki jg orangnya humble & enak bgt diajak ngobrol bikin suasana selalu ceria. Recommended!
    01 April 2017 | Groom at Maria Kartini Wedding

    Hasilnya Melebihi Harapan

    Profesional, Hasil Sempurna dan Harga Terjangkau...Jadi Jangan Ragu Lagi Menggunakan Jasa Photography-nya....Kami Berdua Pasrah Aja dan Percaya Penuh sama Photographernya, egh ternyata hasilnya melebihi harapan...Thanks koh Roky :)

    Vendor Reply

    01 April 2017
    Thanks Yusuf, wah kaget kirain siapa,.. masih ingat saja ....hehehe
    01 April 2017 | Bride at Yolanda & Leo Wedding

    Quality Priority !!!

    Awalnya kita bingung bgt mau pilih vendor foto, soalnya kita mau foto wedding kita itu bs jadi moment yang bagus. Secara, yang namanya merried kan sekali seumur hidup. Penilaian aku kalau pilih vendor pastinya harus yang bs bikin kita nyaman apalagi foto, karena kan pas mau difoto mood kita harus bagus. Nah menurut kita Photographer ROKIPROJECT itu super friendly, baik banget, suasana foto tuh jd menyenangkan karna kita udh kaya temen aja gituuuu.. heheheh Hasil foto aku bener-bener kaya model profesional, diarahin gayanya trus detail banget. Super ga nyangka banget hasil fotonya bisa sebagus itu. Dari segi harga .. Harga nya worth it banget bahkan hasil yang di dapat itu jauh lebih WAAAHHH dari ekspektasi kita .. POKOKNYA ROKIPROJECT SUPER RECOMMENDED .. Kita ngerasa hasil foto kita itu lebih dari sekedar asal foto tapi FOTO YANG PUNYA NILAI SENI. Thank you ROKIPROJECT for capturing our's sweetest moment.

    Vendor Reply

    01 April 2017
    Thanks Yolanda,.. semoga happy dan sukses nanti di wedding day yaaa

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images,  Custom album design,  Negatives
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Journalism,  Portraiture,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Journalism,  Artistic
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes ya ke mana saja
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes We use Nikon Camera, for all photography project.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Always standby
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yess all file for client, and We give guaranty for backup file until 2 years
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Cause I love photography, and we will do the best for every moment
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I am a moment designer, I have story board, and I taking photos like a making movie.
    What rate do you usually charge at?
    Upgrading production, example for over size print.. over page for standart album.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3 DAys
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1 month
    How far in advance should your client contact you?
    for prewedding 3 months and 6-8 months for the wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Awarding photographic from NiKON 2015, 2016 Awarding International Mount Summit photo competiton Germany 2015 Finalist Canon photo marathon 2014 Finalist Garuda Photo Competition 2008
    What makes your services unique?
    Rokiproject is the uniqueness is that: 1. Our photographer certified and accomplished in a variety of photo contest. 2. Photographing faster, able to build mood, and be familiar with all weather conditions / weather changes for outdoor shooting. 3. Reasonable price 4. The result is faster finish.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    I will give clients a meal, not the client who will give me food or time to eat.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal
    What is your payment terms?
    10% after confirmation, 40% Down payment, and 50% 30 day before shoot
    When was your business established?
    Since 2006
    Why should we choose you?
    Because I am so in love with photography, in excess of a job. Each frame that I made up never wasted any time. Moment of your wedding is the most important thing in your life, and the most important in any of my works. Your big day is my big day too
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    Service(s)
    Address
    PERMATA PURI MEDIA JL.SAFIR 10 BLOK C13 NO 38 KEMBANGAN JAKARTA BARAT 11610
    Location(s)

    Rokiproject attended the wedding photography industry since 2005 in Jakarta. Since 2014 rokiproject present in Bali. Photographic style rokiproject adopt modern style and journalism, we call it neo wedding jurnalism

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.