All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (62)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MRS Makeup & Bridal Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meissy Caroline
    27 March 2021 | Bride at Sisi & Ando Wedding

    Art of beauty

    Flawless n peach looks sesuai dgn yang aku mau. Free treatment + nail art yang tahan sampai detik ini di jariku. Ramah, super bersih, dan good service♥️

    Vendor Reply

    27 March 2021
    waahh udh 1bulan ya masih tahan nailartnya 😍😍 thankyou for the kind review syg 🙏🏻🙏🏻😘😘 happy wedding and happily ever after
    Christine Yuniarti
    23 December 2020 | Client at Mom Christine Wedding

    Superb and Gorgeous

    Sbnrnya dr dulu aku mau Make Up disini, eh akhirnya kesampaian juga. Dan hasilnya? Super luar biasa rapih, awet, clean dan yg terpenting dibikin cantik diriku ala2 Artis 😍🙏🏻 MRS Make Up & Bridal bisa melihat/menyesuaikan apa yg jadi kekurangan di wajah kita dan dikoreksi, selain memenuhi keinginan penampilan kita lho.. pokoknya SUPER PUASSS udah make up disini dan bakal make up disini lagi 😊👍🏻Thanks Mrs !! Oh ya, bisa tebak usia ku brp sehabis di make up? xixixi 🤭 thanks juga for Hairdo Mrs. Yanthi, simple preety bun makes me flawless 😊🙏🏻
    Lia
    10 December 2020 | Bride at Marvel and Lia Wedding

    Makeup pengantin

    Keep a good work ciciiii.topp banget pokoknya. Gbu
    michelle emanuela
    03 December 2020 | Bride at Grace & Shandy Wedding

    Loved it!

    Thank you ci Mira, ci Yanthi, dan ka Ririn for the teamwork! So glad having you girls as part of our wedding crew 😊😊 God bless 😇😇

    Vendor Reply

    03 December 2020
    Thankyou sygkuuuu for trusting us 🙏🏻 bahagia selalu dg suami 🙏🏻
    Witia Wathi
    06 November 2020 | Bride at witia & Roliy Wedding

    wedding and pre wed

    maacih Cici Mira ku sangat puas sekali dengan make up dan pelayanannya 💕 jujur qajah ku susah utk d makw up in oranh lain suka h cocok tp pas tes make up cocok bgt sm face aku dan diakui oleh banyak org. highly recommended pkk nya 💕😘

    Vendor Reply

    06 November 2020
    Unncchhh.. maaci juga witiaku syg.. bahagia selalu dan cepet dapat momongan yaahh 🙏🏻🙏🏻 aminn Tuhan berkati 🙏🏻🙏🏻
    Ratih Puspitarini
    28 September 2020 | Bride at Ratih dan Yo ikeno Wedding

    Make up dan hairdo

    Persiapan nikah 1 minggu, musim covid pula dan sangat bersyukur ketemu ci Mira dan team. Karena problem SOLVED!! H-3 treatment glass skin di clinicnya dan hasilnya beneran selicin itu wajah aku jadinya. Dapet softlense -2 yang sesuai sama mata aku padahal di paketnya ditulis plano contact lense. baiiikk bgt ci Mira 🥺🥺 warna contact lenses nya juga baguuss😍😍 Hasil make up nya gimana? Aku jadi punya wajah tanpa pori dimake up sama ci Mira! 👏🏼👏🏼. Sukaaa bgt. Hairdo nya ci Yanthi juga kreatif bgt. Dari pagi pake masker siangnya muka udah ada garis garis masker, contour hidung mulai hilang😂 team retouchnya langsung dateng lho betulin make up ku dan garis masker hilang, rambut aku juga di betulin. Difoto close up jadi cucoookkss. Oiya protokol kesehatannya ketat bgt lho cici ini. Jadi engga khawatir 😊 Buat bride yang persiapan nikahnya singkat karena keadaan covid begini, langsung contact ci Mira dan team udah paling bener. Terima kasih banyak cicii...🥰🥰

    Vendor Reply

    28 September 2020
    waaaakk mimpi apa aku dapet bride baik bangettt 😍😍 super makasih review-nya bener2 lengkap dr a-z. Bahagia akutuuuu... dikasi breakfast pula (endolita schotelnya. aplg soes-nya waaahhh parah sihh daebaaKkk 👍🏻👍🏻). Kadang makeup bride dr pagi-sore aja gak selalu kok dapat “nasi box” (gapapa banget krn kondisi bs berbeda2), TAPI ini kita spesial dapat breakfast masakan bridenya langsung 👏🏻👏🏻 saat dateng subuh malah aku dan team dsuru makan dulu baru makeup. Tp aku ga betah klo kerjaan belum beres. Jd kelar makeup baru bs duduk ist sambil nikmatin schotel & soes. plus krn aku lg hamil, disediain SUSU & JUICE khusus untuk aku.. JUARAKKK sihh!!! 😍😍 aku yg makasihhh udh mempercayakan sm MRS Makeup & Team untuk hr Bahagia km meskipun smuanya serba dadakan Amiinnn.. doa terbaik untuk kamu dan suami (maaf namanya susah krn bahasa jepang, aku gak afal2 hehe) 🙏🏻🙏🏻 smoga kita berjodoh lg acara lainnya yah 🙏🏻🙏🏻 see youuu 😘😘

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing,  Cultural bridal make up: Any Kind of Traditional Makeup & Hairdo, Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    If you take My Wedding Makeup & Hairdo, that means i’m yours for 1day. I’ll standby at your Hotel starting from the first makeup session until your evening reception start. No worries.. i’ll never let my beautiful bride out of my sight.
    What is your payment terms?
    DP 50%
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes You can check on my Services Details for the Price of FULLDAY SERVICES / hourly services.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes I have team. And you can choose from any of my team that suits you.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes I’m very dedicated with my job. I can do any hours you requested as long as i’m available.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    more than 10
    What makes your services unique?
    Im open to any request. If you prefer natural look i’ll give you natural makeup that will enhance your true real beauty without changing you to be a different person. But if you prefer bold and sooo much more look, then i’ll give you the other version of you. I can’t promise much but you can asses it yourself.. Im also open to your makeup budget, dont hesitate to ask me.. I work in team. So if you need “Group Makeup”, feel free to ask!
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes It depends on our negotiation & agreements. Feel free to contact me on private to ask any inquiries&details.
    What rate do you usually charge at?
    We charge per person based on the services / packages that chose by the clients.
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Cultural bridal make up: , Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How far in advance should your client contact you?
    I can take “anytime” reservation as long as im available on your requested date. Sooo, the earlier you contact me is the better
    When was your business established?
    2016
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    I’m just PRO Makeup Artist & Aesthetic Beautypreneur since 2016. Official Makeup Team of Asian Games 2018. Still work in FREELANCE. But gracefully i have a great Team and soooo kindhearted Clients
    Service(s)
    Address
    Jl. Gading Indah Utara IX blok ni2 no 26-27. Kelapa Gading. Jakarta Utara. 14250
    Location(s)

    by Mirawanti Susanto PRO Makeup Artist & Team Certified: Puspita Martha International Beauty School , AdeleMakeup Academy, DeanMakeup, MakeupbyWilly, Belindamuart Never hesitate to consult us regarding your makeup budget! We’ll be happy to help. More portfolio and fast response in Instagram @mrs.makeupnbridal / whatsapp 081973096789 / visit this link below: https://www.hellobeauty.id/profile/miraw1683
    https://www.instagram.com/p/CQS9c1Zg7ZQ/
    https://www.instagram.com/p/CQS9a2fgVqy/
    https://www.instagram.com/p/CQS9Uv5Ayck/
    https://www.instagram.com/p/CQS9ODqAYKc/
    https://www.instagram.com/p/CQS9KtDgScH/
    https://www.instagram.com/p/CQS9ESVAsy4/
    https://www.instagram.com/p/CPxOAgDAGGB/
    https://www.instagram.com/p/CPxNz2vg3Um/
    https://www.instagram.com/p/CPxNv6Ggv4c/
    https://www.instagram.com/p/CPxNgdhgdAt/
    https://www.instagram.com/p/CPxNebRgAfH/
    https://www.instagram.com/p/CPxNU0ZgMS6/