All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (78)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Loxia Photo & Video Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 January 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    best photographers in town !

    so many of our clients use Cynthia tan for their wedding day and all of them love their experience and they look awesome. we always look forward to working together with them, as our suits look so great paired with their designs. thankyou and keep up the good work !
    25 January 2019 | Bride at David n Trisna Wedding

    One of my best vendor..

    Best photographer, videographer n team ever.. @benedictus_lee , photographer yg tau angle2 kita yg bagus utk difoto (client pasti apal, ayo chin up, kasi punggung, bibirnya monyong dikit), perfectionist (muka uda berkerut2 dan stres pas kita wedding krna cuaca pagi yg ujan rintik2), gak neko2 diajak makan dimana aja mau, super easy going, super detail (bagi para bridezilla pasti seneng bgt ama kerja ini photographer), pikiran out of the box (photo2 bisa kece), hasil fotonya super super super very very very berry bagus (keliadan kan bridenya seneng bgt), he loves to make his client happy (jd kalo ada kurang apa, ngmg lgsg aja sama dia dan menurut gw dia gak kekurangan apapun sih) @femerico video2 prewed gw sama david d melbourne bagus pake bgt, diputer sampe ratusan kali dan selalu buat kita terharu, diem2 tp selalu punya gaya aneh pas kita lg prewed 😑.. @fendisuhendra, super aneh, lemot, tp hasil video wedding kita superr bagus pake banget (both of video bikin gw nangis ! Sumpah! Saking bagusnya) .. For ko adit, natasha, n cicilia thx you professionalitasnya and fast respon.. 😍😍.. I”ll choose you over n over again 😍😍.. rate (10/10)
    23 January 2019 | Groom at Joey & Stevina Wedding

    Always capturing great moments

    Thankyou so much for loxia team, from prewedding shoots with Ko Dicky and d-day shoots with Yos and Rico. We’re very amazed by the service and the qualities by all loxia’s team. We would highly recommend loxia to all of our friends.
    23 January 2019 | Bride at Bella & Kevin Wedding

    BEST VENDOR EVER !!!

    Pertama2 kita mau ucapin HUGE THANKS buat semua team loxia .U GUYS R THE BEST !!! Mulai dari Prewedding, Pictorial, Wedding Day, even sampe PostWedding kita semua PERFECT !!! Team nya semua super helpfull ,mau kasi kita banyak masukkan dan yang pastinya gak mau bikin client boros. Ko Dicky juga orangnya super fun kita pas foto selalu ketawa2 dan kalo foto itu cepet nya bukan main tapi hasil fotonya itu GILAAA (30menit bisa ngasilin 500++ foto), dan untuk video nya , thankyou Ko Rico yang udah bikin aku selalu mewekkk liat SDE ku sendiri, bagus pake banget !!! Once Again, kita ucapin THANKYOU BANGET, Vendor yang sekarang berubah jd teman ❤️❤️❤️ Sampe ketemu di Maternity Shoot 😋

    Vendor Reply

    23 January 2019
    Thank you Bella & Kevin. Wish you all the best for your future Cheers...
    05 December 2018 | Groom at Edwin & Erika Wedding

    Loxia is the best choice!

    Thank you team photography dan videography Loxia, kami pengantin yang sangat puas dengan hasil kerja Loxia dari pre-wedding sampai wedding day. Tanpa adanya team Loxia, pernikahan kami ini tidak akan menjadi hari yang memorable. Hasil foto dan video nya sangat memuaskan dan banyak teman yang memuji hasil nya. Terimakasih buat Dicky, Yos, Gio, dan Mitha untuk foto pre-wedding dan wedding nya. Terimakasih buat Rico, Ino, Fendi, dan Faisal untuk video pre-wedding dan wedding nya. Terimakasih buat Adit, Crescent, Lia, dan Imam yang sudah membantu dari persiapan sampai dengan selesai Terimakasih buat Nathasha yang sudah bantu pilihin baju-baju pre-wedding nya. Semoga di lain kesempatan kita bisa kerja sama lagi. Sukses selalu untuk Loxia team!
    15 November 2018 | Bride at Philip & Janet Wedding

    The best. Hands down.

    When you choose the right photographer, you end up loving all the photos they took. And it happens to us, thanks to Loxia! They have the best service, literally. They capture the moments perfectly. Yosua, our photographer, really goes extra miles during my prewedding and wedding shoot. The results are beyond our expectations. And the plus side, we got so many compliments about our photos and videos, seriously. We are really satisfied with all the results of our prewedding photos, wedding photos, videos, and the SDE. Thank you so much Loxia! You guys are the best! Absolutely will recommend you guys to everyone who is looking for prewedding and wedding service!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Classic,  Black and White,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    What rate do you usually charge at?
    Rupiah
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3-4 months
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% DP 50% before prewedding 20% before wedding day
    When was your business established?
    2016
    Service(s)
    Address
    Greenlake City, Cluster Amerika Latin VII No. 68 Jakarta Barat 15147
    Location(s)

    We do photography and videography for your wedding and prewedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.