All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (27)
  • projects (200)
  • reviews (29)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Loxia Photo & Video Review(s)

    29 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    cynthia florencia
    05 July 2021 | Bride at Andry & Cynthia Wedding

    The best photo & video vendor

    Dear Loxia, thank you so much for making memorable amazing picture, unforgettable moments, and especially to all the crew team. Semua orang di loxia baik-baik semua 🥺 Jujur aku itu termasuk orang yang pilih vendor berdasarkan sikap mereka ke aku, dan semua crew team loxia itu the best banget! Mereka semua ramah, baik, nyenengin dan ga sombong ! Buat ko dicky & ko rico, selama prewed mereka baik bgt 🥺 creative banget, semua mereka yg pikirin kita harus gimana, kata orang" prewed itu cape, kita malah ga ngerasa cape" bangettttt, karena emang selama prewed bawaannya fun banget ko dicky & ko rico bawa vibensnya itu enak banget pikiran tuh jadi tenang, mau foto bawaannya happy bahagia seneng 💕💕 Buat stylist loxia kak zen jugaa baiknyaaaa, aku tanya gaun bagus yg mana (sampe org" skitarku bosen aku tanyain gaun yg mana 😝) tp kak zen ga bosen" balesin aku dan pilih yg bagus" semuaaaa, dan hasilnyaaaaaa pas di pake sekalian makeup jugaaa keren banget cantik banget!!! Ci lia jugaaa baik sekali urusin hotel aku selama penginapan di bali, cara chatnya juga baik-baik banget, orang tuh yah kalo dijawabinnya baik-baik, hati tuh rasanya adem seneng 💕💕💕 Ko ino yg ada di group prewed juga suka balesin chat baik" bangettttttt And last buat ko adit yg super baikkkkk servicenyaaaa! kyknya klo vendor lain udh bosen kali ya tnggepin aku 😆 tp ini ko adit super sabarnyaaaa baiknyaaa pengertiannyaaaa ramah bangetttt, sombong ga ada sama sekaliii malah selalu berusaha kasih yang terbaik buat klien! ga ada tandingannyaaa loxia tuhhhh! Buat kalian semua yg cari vendor foto yg mau hasil bagus banget dan pelayanannya terbaik, harus langsung pilih loxiaaaaa! Ga akan nyeselllll!! Love banget pokoknya ga akan terlupakannnn 💓💓💓 Sukses terus buat loxiaaaaaaa yaahh 💕💕💕💕
    Bernadete Hanna Arganita
    14 June 2021 | Bride at Darwin & Hanna Wedding

    Prewed photo + video

    Professional banget dari awal sampai akhir dibantu terus.. semua team nya sangat top! Ka Gio, ko Rico& team2 nya super friendly banget.. aku dan partner sangat2 puas dengan service kalian.. Ditunggu nanti foto + video hari H!😆🙏🏻
    Sofia
    30 April 2021 | Client at steven & sofia Wedding

    highly recommended

    all loxia team are very helpful during our prewedding photoshoot in turkey during this pandemic (from the day we chose loxia , they arranged our schedule and itinerary smoothly, the photographer, stylist, videographer, and make up artist were all very helpful and generous during our photoshoot) would like to use their service again anytime soon 🖤
    Ervina
    17 March 2021 | Bride at Michael Arianto Wedding

    Never doubted since the beginning!

    Yes! Gak pernah meragukan dr awal sama sekali! Definitely the best decision ever hahaha! Love all of their personalities, attitudes and the atmosphere of the team! Wedding gak berasa cape sama sekali krn super fun and cheerful hahaha inti nya mau gerak apapun pasti jadi bagus hahaha They have their own uniqueness, yes once you saw the result, you will directly know it is Loxia for sure ;) Pas dikasih lihat sneak peek nya lgsng gak sabar lihat the whole result hahaha Even everyone bilang bagus bagus banget photo and video nya! Ko Dicky and Ko Wirawan, you guys are amazing! Dr gak demen photo2, jadi mau terus pas beautyshoot hahaha and also superrrr love with the Same Day Edit video by Ko Femerico and Ko Ino! A very fun, modern and touched wedding video! One thing for sure, they were very detail oriented! Kita gak usah pusing mikirin style or ini itu, tinggal terima beres aja hahaha Pokoknya tinggal ikutin mereka aj, pasti hasil ny super bagus! All of the team were very professional and sincere :) This is the most we're thankful for :) Last but not least, thank you so much for Loxia Team! We definitely have the best moment ever and you guys have the best team ever! Hope to see you guys again really soon! Xoxo

    Vendor Reply

    17 March 2021
    Thankyou :) It’s our pleasure serving you!
    Vivia Salim
    16 March 2021 | Bride at Handoko & Vivia Wedding

    Review dari hati - sarangbeo couple

    Kalo mau di review semua ga bakal cukup ya, bisa jadi buku cerita. But, i can say. Loxia is my number one vendor yang hasil dan attitude nya 100 out of 10. Bener2 jauh diatas ekspektasi. Segitu banyak vendor yang kita pilih , loxia yang terbaik. Bener2 ga cuma hasilnya yang terbaik, tapi orang2 di dalem nya i could say “ semuanya “ baik. Mereka berhasil membuat team yang luar biasa dengan orang2 yang ga cuman “ ada uang abang sayang”. Sedikit cerita ya, gw pilih loxia only for my prewedding , bcs i’m in love with the result of benedictus_lee photos! All of them . Since a couple years ago. Tapi karna si dicky ini ga banyak portfolio foto wedding day, dan aku di suggest vendor lain. So i choose vendor lain untuk my wedding day.I ended up regret not choosing loxia as my wedding photos. Long short gw pake 1 vendor ini untuk my wedd day, then gw dapet free for sangjit. And ALL OF MY sangjit photos are ruined. Blur, moment ga dapet , then the attitude of photographer is minus 😅. Ini gw dapet team ya dari si vendor itu. Tapi katanya sudah top team nya. Sampe gw males liat hasil fotonya. Dan si fotografer itu don’t even say a word to me and handoko. Sorry or something. My family and my partners family totally kecewa banget liat fotonya .Akhirnya ngamuk lah gw sama vendor ini. And then they refunded all my money bcs they feel sorry about my sangjit day. Oya to be honest. After the prewedd shoots. I already regrets not choose loxia sih as my wedding photos vendor . I love all my prewedd photos and got so so so much compliment from everyone. Tp i still trust another vendor itu karna price nya. Sejujurny dalem hati “ loxia aja bisa sebagus itu dan se perfect itu apalagi dia “ yang secara jelas harga sangat pricey🥲 . Yah ended up kan di refund. Then langsung i contact dicky! Searching for help. Berharap dia bs handle Wedding gw. Tapi nasib berkata lain, dia sibuk gais. U know what ketika dia ga bisa , dia bukan suggest pake team nya. Tp dia suggest pake vendor lain dengan alasan “ kalo bokap mertua lu mau yang bernama pake si ini aja , gw jamin bagus “ hayuuuuu dimana lagi nemu vendor nyaranin vendor lain saingannya. That’s why i can say they r best of the best. But ofkors i choose loxia for my wedding day bcs i trust them somuch. I choose giovanihandoko as my wedding photografer . Dan gw ga menyesal sama sekali. Hasilnya tetap memuaskan 😭 Dan untuk video prewedding . Sejujurnya gw ga terlalu concern. Tp gw shock saat liat hasilnya. Gw merasa terharu nonton video prewedding gw, tapi dalem hati gw mikir “ gw terlalu pake perasaan banget kali ya anaknya” jd tersentuh sendiri . But u know what. Itu video d puter pas wedding day gw dan everyyyyonee lovess it! Even tika n udjo my mc (projectpop) in the end of acara. They say “ you have such a great prewedding videos , sampe terharu nontonny “ dan berhari2 setelah acara semua compliment about the video. Biasanya yang bikin terharu video same day edit/ video hari h ya. Tp semua jatuh cinta sama video prewedd nya bahkan comment nya semua sama yaitu tersentuh. Bahkan sampe ada yg teary eyes. Like i said, semuanya diluar ekspektasi gw. There’s a feelings inside the videos, and all recorded by Femerico. All these guys are amazing. They dont work only for money , they work bcs they love their job! Mereka selalu all out dan do their best! Duh guys kalo ini ga di udahin bisa beneran jadi buku, bcs i have sejuta satu alasan untuk choose mereka as you wedding vendor ! Now i just want to say thank you to all of them. Especially ko benedictus lee, ko femerico, ko giovanihandoko, ko wirawan, ko stevincent, ci lia, mas ali, ko adit , ko ino , and all of persons behind loxia . Thankyou untuk hasil yang sangat bagus , proses yang sangat menyenangkan. I fell in love with loxia for sure. See u guys on top! Just need more time to rise and shine 🤗. Surely will see u guys again on my next event . Will prove my words! Got a new family and friends now. That’s how they made me feels 🥰 alafyuuu guysssss

    Vendor Reply

    17 March 2021
    Thank you for believing in us :)
    riana  angelina
    07 March 2021 | Bride at Bryan & Riana Wedding

    12 of 10

    The best semua foto2 dan videonya! the best vendor! kita prewedd dan wedding by Ko Dicky dan Ko Rico.. duo maut yg bikin kita, keluarga dan temen2 bilang \"gila foto2 kalian sih bagus banget\" .. kita pun sama speechless liat hasilnya karena terlalu bagus.. \nemang ga salah dari pertama uda jatuh hati dan bela2in Loxia buat foto2 wedding.. Team loxia sangat2 profesional, dari foto prewedd sampai wedding bener2 fotonya dari hati.. berasa bukan vendor tp keluarga loh kalian itu.. memberikan yg terbaik untuk semuanya..\nkalian emang the best ♥️♥️♥️

    Vendor Reply

    09 March 2021
    Thank you for being our valued customer :)

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Destinations
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    When was your business established?
    2016
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3-4 months
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Classic,  Black and White,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is your payment terms?
    30% DP 50% before prewedding 20% before wedding day
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What rate do you usually charge at?
    Rupiah
    Service(s)
    Address
    Greenlake City, Cluster Amerika Latin VII No. 68 Jakarta Barat 15147
    Location(s)

    We do photography and videography for your wedding and prewedding

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.