All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (22)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Love Invitation Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Lia Sastrowiranu
    26 October 2021 | Bride at Lia & raya Wedding

    Hi love invitation

    Makasi banget yaah udah mewujudkan invitation yg aku minta, revisi berulang kali sampai akhirnya hasilnya memuaskan bgt. Buat calon pengantin yg mungkin lg baca2 review, aku bener bener rekomendasiin love invitation ini :)
    Okky Vinasty Anandya
    06 January 2020 | Bride at Okky & Aldo Wedding

    Love Invitation is a best solution for simple invitation

    Thank you banget buat Love invitation, udah mempermudah kami untuk menyebar undangan digital. Disamping bisa menerima RSVP, kita jadi kebayang kira-kira siapa aja yang dateng. Design nya juga keren dan sesuai mau pengantin. Thanks banget udah diketemuin sama Vendor ini!:)
    franky winata
    03 September 2019 | Groom at Franky & Nani Wedding

    Dear Love Invitation

    I brought my ideas in to your Services, and I want you to know how much I appreciate your attention to detail. The website plus invitation is running better and beautiful, I give credit to the work your people did. I will recommend your services to others in the future. Satisfied customer, Franky & Nani
    Ganda Manurung
    09 February 2019 | Groom at Ganda Wedding

    Love Invitation Mantapss!!!

    Saya puas dengan pelayanan dari Love Invitation yang sangat memuaskan. Saya merekomendasikan bagi calon pengantin lain untuk menggunakan jasa Love Invitation.
    Rahmat Aditya Setiawan
    19 August 2018 | Groom at Venny Kuntari Wedding

    Thanks To Love invitation

    Thanks banget untuk Love Invitation yang udah ngebantu dalam mempersiapkan undangan untuk pernikahan gw dgn konsep yg berbeda yaitu GO GREEN, karna undangan online ini ga perlu lagi bikin hard copy yg udahannya cuma jadi sampah. Hasilnya top banget, detail temanya ga ngebosenin, puas dgn pelayanan sang owner yg sabar dgn banyak nya permintaan ini itu dr gw ὠ4, dan harganya yg menurut gw MURAHH BANGET dibandingin yg lain atau harus bikin undangan hard copy yg ngabisin paling sedikit 5jt belom ongkos buat nganterinnyaὠ1, OFFER ALL TOP RECOMENDED ὄDὄDὄD
    ruth
    11 September 2017 | Bride at Yogi steven Wedding

    Sangat cepat dan bagus!

    Thankyou to love invitation!! Hasilnya bagus banget, dan kerjanya sangat cepat. (Kurang dari 1 minggu). Pas sekali, karena saya baru datang ke love invitation h-3minggu sebelum pernikahan. Orang nya sangat baik hati dan responsif buat memenuhi permintaan sy. E invitation nya sangat berguna untuk mengundang teman2 yang ada di luar negeri dan luar kota, dan tdk perlu capek2 sortir undangan fisik, kalau2 ada yang cacat. Sekali lagi terima kasih buat love invitation

    Invitations

    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, we handle design.
    How it works ?
    See detail at www.loveinvitation.com Select themes, package, and contact us on : 08988896690
    Can I see the demo page ?
    Yes, please visit www.loveinvitation.com/demo
    How about the price ?
    Please visit www.loveinvitation.com for more detail
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made
    What services do you include in your package?
    Design
    Is there a minimum order requirement?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide delivery services for the invitations?
    No
    Do you ship worldwide?
    No
    What other services do you offer?
    Other
    Service(s)
    Address
    Cengkareng no 28, Jakarta Barat 11720, Indonesia 11720
    Location(s)

    View your invitation anytime and anywhere from all devices. | Collect all greetings and pictures from your #hashtag. | Reduce paper use, Save our trees, Save our earth.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.