All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (14)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    LITTLE US PROJECT Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ricko Adioetomo
    15 October 2021 | Groom at Praniska & Ricko Wedding

    Superb Wedding Documentation

    Sangat puas dengan dokumentasinya, semua momen tertangkap dengan sangat baik! Thank you so much Little Us sudah mengabadikan momen sakral kami 😊
    Rika Kristina
    30 September 2021 | Bride at Rika & Hebron Wedding

    Foto Prewedding Indoor

    Overall, aku dan pasangan merasa puas sekali sm tim Little Us Project. Pertama, kami merasa kualitas foto yg diberikan sangat baik terlebih dgn harga yg terjangkau. Kemudian, tim LUP jg ramah dan bisa membawa suasana shg menjadi luwes, ceria, dan tidak kaku. Mereka jg sangat gercep, aku udh dpt hasil edited photos dalam 1 hari :"") hahahaha all the best buat LUP!

    Vendor Reply

    01 October 2021
    Hello, Rika & Hebron! Thank you for being such a lovely couple and letting us capture one of the best moment in your life. Hope we can meet again and capture more moment of you ❤️
    VCMANDA
    19 September 2021 | Bride at Mandasari & Stefanus Wedding

    Beyond my expectaction

    Sebenernya kita pingin foto di luar kota, tapi karena satu dua hal akhirnya kita memutuskan prewedd di Jakarta. Apa sih yang menarik dari kota Jakarta? city lightnya! dan LUP punya banyak portofolio yg ok bgt buat city light. Tapi lebih dr itu we feel emotion baik dari video maupun foto. Tbh kita agak skeptis sama prewedd kita, karena aku dan pasangan suka awkward kalau difoto, maluuu. Tapi mereka bisa bangun mood ok dan nyaman selama sesi foto dan video. dan hasilnya? PUUUUAAAASSSSS BANGET!!! Baguuusss, video dan fotonya bercerita dan ada rasanya. SUKA BANGET BANGET. aku liatin videonya 30x dalam sehari sangking sukanya. fotonya juga boom! dan harganya bersahabat bgt. sayang LUP, sukses ya. semoga lain kali bisa difotoin lagi yaaa.

    Vendor Reply

    20 September 2021
    Thank you so much Manda & Stef for your kind review. We are so glad to know that you guys love the photos and videos. You guys are very considerate to work with and fun. Thank you for let us capture the endless beautiful moments of yours ❤️
    Caesar Aditya
    06 September 2021 | Client at Caesar A. Bagaskara Wedding

    Nagih, sampe prewedding 2x.

    Awalnya agak ragu karena harganya yang cenderung murah dibandingkan yang lain. Tapi ternyata sangat memuaskan banget sih. Terlebih komunikasinya saat sedang sesi pemotretan sangat baik. Hasil fotonya juga oke banget. Saking sukanya, sampe kami nambah preweddingnya. Ahahaha. Jadinya kita 2x prewedding deh. Dan yang paling epic, lagi prewedding tiba" tempatnya dipake buat vaksin. wkwkwkwk

    Vendor Reply

    07 September 2021
    Hi, Caesar & Anggun! We still remember the first meeting we’ve had, also the unpredictable moment of vaccine event on your second prewedding session hahaha. Anyway, thank you for make us witness the pureness between both of your love story.
    Aliefah Permata Fikri
    06 September 2021 | Client at Aliefah & Pangeran Wedding

    Pictures from our prewedding with LittleUs Project definitely exceed our expectation. We received endless compliment and praise from our friends and families. Brill is a genius with the camera. Thanks LittleUs for being a part of our story!

    Vendor Reply

    07 September 2021
    Hi, Aliefah & Pangeran! Thank you for being such a lovely couple and letting us capture one of the best moment in your life. Have a blessed journey ahead, lovebirds!
    Tika Natalia
    23 August 2021 | Bride at Tika Wedding

    Review Little Us Project

    awalnya bingung banget karna udah mepet hari H tapi belum dapat FG, mau pakai FG untuk yang dipakai buat prewed kurang puas gitu dan akhirnya nemu IGnya Little Us Project, kaya fallin' in love at the first sight sama semua hasil fotonya mereka. dan akhirnya kuputuskan untuk pakai vendor ini walaupun agak bingung di awal kenapa mereka nyantai bgt ya kayany baru sibuk di chat sama mereka H-14 deh wkwkwkwk kupikir mereka lupa sama acaraku terus pas udah di acara se enjoy itu difotoin mereka orang nya asik2 dan bisa ngarahin gaya yang bagus dannnn yang paling penting hasil fotonya memuaskan. thankyou ya udah capture moment di hari bahagiaku

    Vendor Reply

    07 September 2021
    Thank you for believing in us, Tika! We’re glad to be part of your wedding journey 🥰. Hope we can meet again and create more story of you.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture
    What do your services cover?
    Beauty shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Other -
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Depending on package that client have
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    up to 1 week
    How long does it take for the client to receive the final product?
    around 2-3 weeks
    What makes your services unique?
    We consider clients as family or friends, because we want a comfortable atmosphere like family so that clients feel calm and be themselves during the photo session. And we are also open about discussing the photo concept that the client wants.
    What is your payment terms?
    50% as down payment and 50% before the day
    Service(s)
    Address
    BUKIT DAGO AMBASSADOR BLOK D2/21, RAWAKALONG, SOUTH TANGERANG (Little Us Home Studios) 16340
    Location(s)

    Capture the endless beauty.
    https://www.instagram.com/p/CVJ83VFlTMa/
    https://www.instagram.com/p/CVILMAGFYOU/
    https://www.instagram.com/p/CVFQcEAFiE9/
    https://www.instagram.com/p/CVCW78ZFce3/
    https://www.instagram.com/p/CU4taCIhVXo/
    https://www.instagram.com/p/CUkGdINlOIt/
    https://www.instagram.com/p/CUhYFMelqEc/
    https://www.instagram.com/p/CUcPsNWlvsl/
    https://www.instagram.com/p/CUNI-hipOi1/
    https://www.instagram.com/p/CUHO8wTFPVy/
    https://www.instagram.com/p/CT69zFxJUKz/
    https://www.instagram.com/p/CT1RGOSB4TN/