All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (116)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Lemon Tree Entertainment Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Finest Organizer
    13 February 2018

    Recomended Entertaiment !!

    Bekerjasama dengan Lemon Tree sangat fast respon dan kualitas dari semua personilnya MANTAB.. Bisa sama-sama saling support dan sekali lagi bisa diajak kerjasama dengan baik.. Saya sebagai Wedding Organizer sangat merekomendasi Entertaiment ini...
    Rita Juliana
    14 October 2017 | Bride at Alfred & Rita Wedding

    Recommended Entertainment!

    Dari awal emang udah suka banget sama lemon tree entertainment. Portfolio di youtube bikin naksir abis sama performance mereka. Kita berdua orang nya kurang decisive klo soal milih lagu, tapi dibantuin sama Chris untuk make decision, and turns out everything so perfect and beautiful. Mc nya kreatif dan tau timing banget. Trus Alfred juga suka banget diiringin sama lemon tree team saat nyanyi pas opening, pokoknya one of the best vendor deh! Aku dapet banyak banget pujian tentang entertainment kemaren. Sukses Lemon tree entertainment!
    WYMM Organizer
    11 October 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    The Best Entertainment & Professional, Superb!!

    Such a honor for us worked together with Chris & Team. Koordinasi dengan Chris sangat mudah dan enak banget, semua yang diinginkan Client kita ter-deliver dengan sangat baik dari saat persiapan sampai di hari H. Saat hari H, Team nya super ontime dan super professional, great performance, semua playlist client kita dimainkan dengan keren banget. Great job Chris & Team, super recommended ke client kita yang belum ada Entertainment. Thank you so much buat team work nya Chris & Team. Sukses terus buat Lemon Tree Entertainment, dengan cara kerja kalian seperti ini pasti akan buat kalian jadi one of the best Entertainment di Jakarta
    Marcia Kidarsa
    28 August 2017 | Bride at Reo & Marcia Wedding

    Reo & Marcia 18 Maret 2017 - On Five

    Pertama kali ketemu Chris, I know that I'm in the right hand :) permintaan lagu kami yang gak mainstream dan cenderung jadul, mulai dari prosesi masuk sampai akhir semuanya bisa dimainkan dengan sangat baik oleh LemonTree.. saking hectic nya, bahkan kami sempat lupa milih lagu "first dance" dan akhirnya rekomendasi Chris sangat tepat karena lagu tsb merupakan salah satu lagu fav.kami juga.. thank you so much buat Chris & Lemon Tree! Super puas dengan musik kalian
    Stephanie Pratama
    22 August 2017 | Bride at Aditya & Stephanie Wedding

    Adithya & Stephanie 10 Des 16 Fairmont Jakarta

    Thanks to Lemon Tree Entertainment yang sudah mengisi acara musik di acara resepsi kami, dari awal masuk moodnya berasa banget dari permainan lemon tree .. sangat memikirkan prosesi masuk untuk bride and groom moodnya sangat di atur!! thank you chris & team yang sudah memberikan penampilan yang sangat baik, saya dan adithya sangat merasa puas !!sukses selalu
    Jennifer zhou
    21 August 2017 | Bride at Johny & Jennifer Wedding

    Grand Hyatt 15 July 2018

    Thank you Lemon Tree Team !! such a GOOD MUSIC and performance, thanks Chris yang sudah membatu kita dapetin mood entrance yang kita mau !! GOOD JOB Lemon Tree Music !

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Vocals,  Audio visuals
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What music genres do you offer?
    Orchestra,  Big band,  Jazz,  Pop
    What is the size of your musical ensemble?
    Orchestra
    What is your speciality? (max. 3)
    Big band,  Jazz,  Orchestra
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2 months
    What is your repertoire?
    Orchestra , jazz
    What rate do you usually charge at?
    Per event
    What is your usual attire?
    Formal costume
    What makes your services unique?
    We are a group of passionate in the music, growing as family, and work passionately to help you create an unforgettable moment. Ready to serve various entertainment needs for your events, providing a variety of entertainment for any events
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Address
    Daan Mogot Baru Blok JC no 42, Jakarta Barat 11840 11840
    Location(s)

    We are a group of passionate in the MUSIC Works passionately to help you create an UNFORGETTABLE MOMENT Ready to serve various entertainment needs for your events Providing a variety of entertainment for any events

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.