All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (46)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Lavie Portrait Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 July 2018 | Bride at Clements & Monica Wedding

    THE BEST

    Thank you Lavie & team, terutama buat Felix haha. Mulai dr prewed di Bali 2 hari, foto prewed studio, foto sangjit, sama foto dan video hari H. Hasil fotonya smua luar biasa, gw sm clements sangat puas hehe. Felix nya super sabar dg semua kerempongan gw (meskipun suka ngatain gw balik haha). Team nya baik2 smua sama kocak2. Suka banget sama hasil karya kalian \uD83D\uDE2D (terharu). Kerja nya totalitas banget. Gw minta apa aja di kasih hahaha. Kalo ada spesial moment lagi bakal minta Felix lg yg fotoin (tungguin yah). THE BEST pokok nya hahaha. Smoga Lavie & team semakin sukses. Thank you banget semua nyaaa \uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D
    25 September 2017

    nice to work with

    I did a collaboration with Lavie Portrait (cc: Redy) for my bridal collection. I love their works and their attitude. Very helpful (from concept to final result), friendly, and most importantly: on time (even early). Hope to work with them in the future. Thank you so much!
    08 September 2017 | Groom at sardito phan & deviyana budiman Wedding

    super recommended

    iseng2 liat2 bridal ga sengaja nemu album foto nya lavie portrait trus liat2 dan ternyata oke juga. kontekan sama felix, ketemuan, ngobrol2 liat portfolio dan ternyata kita cocok! mulai lah sesi prewed di bali felix dan team yg berangkay waktu itu redy, noli, daniel. mereka ber 4 super asik dan bisa ciptain momen2 bagus. alhasil frame yg buat hari H pun kita pake buat cetak foto prewed karna foto2 kita bagus2 banget!! video prewed juga asik banget dan keren! dan nyeselnya kita gak sisain jatah kanvas karna ud diprint smua buat foto prewed, ternyata foto wedding day nya jauh lebih keren!!! hahahaha.. ga nyangka bener2 foto2 hari H wedding keren banget oleh felix n team yg waktu itu turun baren joe dan daniel. gak cuman aku, cici aku pun waktu holy matrimony pake service nya lavie portrait dan puas! banyak temen yg sampe minta konteknya fotogtafer prewed dan wedding ak karna memang keren... sukses terus lavie portrait! thank you
    06 September 2017 | Bride at Lukas & Karen Wedding

    SUPER COOL!

    Deal sama lavie portrait uda last minute banget, tapi tetap lancar. Ketemu Redy & Noki dan mereka asik banget. Hasil Foto dan SDE nya okay banget, dapet banget moment nya!!! Candidnya okeee pokoknya bagus dan puas!!! Thank you so much guys!

    Vendor Reply

    08 September 2017
    Thank youuu Karen and Lukas for your possitive feedback. Hope you enjoy your married and happy ever after!! Semoga silahturami kita terus berlanjut yaa, Godbless!
    17 July 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Awesome works

    Bekerja sama dengan Lavie Portrait sungguh luar biasa. Selain hasil photo yang luar biasa bagusnya. Para photographer sungguh dapat mengerti keinginan klien dan mengarahkan klien untuk menghasilkan photo terbaik. Sukses selalu.. See you for next project. God bless you all
    25 May 2017 | Bride at Marlon & Yosi Wedding

    Superb!

    Pertama kali tau Felix dr temen dan pertama kali ketemu ga nyangka krn doi kliatan bocah bgt hahahhaha.. Eh taunya setelah mulai foto, Felix and team (Redy and noki plus some additional on the wedd day) all are very professional and all out bangetttt!! Mereka jg super2 responsive dan mau utk dgrin masukan dr kita yg bawel hehe.. Bisa bgt utk ngebangun mood kita. it was really fun and nice to work with them. All in all, kita puas sama hasilnya dan would like to recommend lavie portrait to all bride and groom to be! :) - Marlon & Yosi -

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Cultural,  Natural,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Natural,  Destinations
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    natural and candid
    What rate do you usually charge at?
    we chare per event
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3-7 days
    Service(s)
    Address
    13450
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.