All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (63)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kotak Imaji Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 June 2018 | Bride at Akhmad Handra Maulana Wedding

    Beyond Expectation

    Super professional, respon super cepat dan sangat ramah. Benar-benar melebihi ekspektasi kami
    07 May 2018 | Bride at Mita & Arry Wedding

    Fotografer

    Kotak Imaji profesional banget, dan dengerin banget kemauan client (kami).. Kalau saya pribadi suka foto candid yang bener2 capture the moment and not a staged moment, and they did that beautifully. They're easy to work with, know what they're doing, very hands on, very professional, 5 stars! Thank you kotak imaji!

    Vendor Reply

    07 May 2018
    Thanks berat yaaa.. Kami bangga punya client yg tahu apa yg diinginkan!
    19 April 2018 | Bride at Emeraldy & Megan Wedding

    Ga Salah Pilih Kotak Imaji

    Adekku ga sengaja ketemu Kotak Imaji di Instagram. Ga tau kenapa, dia langsung ngerasa ini vendornya bagus. Pertama ketemu sama marketingnya (Mbak Nina dan Mas Opit), langsung suka, karena banyak pilihannya, ga norak, harga terjangkau, bisa custom, gampang dihubungi, ga ribet deh. Pas hari H, Kotak Imaji bener-bener profesional. On time, inisiatif sendiri untuk ambil foto dan video (tanpa dikasih list foto), inisiatif untuk ngarahin, selalu ada di tiap moment dan bisa koordinasi sama sahabat-sahabat kita yang bantuin jadi EO. Setiap foto yang diambil angle-nya pas dan ga bosen untuk diliat. Kebetulan suamiku juga suka fotografi dan dia suka banget foto-foto dari Kotak Imaji. Sampai akhirnya kita berdua kebingungan mana yang mau dicetak. Videonya juga bagus bgt, ga berlebihan, tiap moment pentingnya masuk, dan potongan lagunya pas di tiap bagian video. Satu hal yang sangat berkesan buat kita adalah Kotak Imaji tetep ambil foto dan video pada acara prosesi adat Batak sebelum pemberkatan perkawinan, padahal sebenernya udah ada fotografer khusus adat Batak. Kita seneng banget, karena ada sentuhan foto-foto bagus dari Kotak Imaji di tengah-tengah acara adat. Pokoknya sukses terus Kotak Imaji! Thank you untuk tim dari Kotak Imaji (maaf aku ga hafal nama-namanya :( tapi inget muka-mukanya) yang udah bantuin kita!! :)

    Vendor Reply

    19 April 2018
    Hi Megan.. Thanks berat yaa.. Kami bangga lho bisa melayani anda berdua. Anda sangat mengerti apa2 yg anda butuh dan kami bersyukur bisa memenuhinya. Maaf yaa.. kalau ada kekurangan. Sekali thanks berat! Semoga anda berdua langgeng dan perkawinan anda membawa berkah.
    30 June 2016 | Bride at Tasha & Bowo Wedding

    Recommended!

    Awalnya ketemu sama Kotak Imaji di wedding expo dan mereka bisa kasih paket yg sesuai dengan budget. Puas bgt sama hasilnya. Teamnya on time, kooperatif dan seru. Customized wedding albumnya jg bagus bisa sesuai yang kita mau. Sukses trs yaa Kotak Imaji!
    24 May 2016 | Bride at Raditya Wedding

    We are happy!

    Kami happy dengan Kotak Imaji! Selain photo nya bagus-bagus banget karena bisa dapet moment-moment yang pas, crew nya juga sangat cooperative, sigap, dan on time. Kita juga happy karena hasilnya bisa kami peroleh tepat waktu sesuai yang dijanjikan! Kerja sama dengan Kotak Imaji sangat menyenangkan Thank you Kotak Imaji :)
    19 May 2016 | Bride at Gandos & Christie Wedding

    Photo & Video by Kotak Imaji

    Puas banget dengan semua hasil karya Kotak Imaji di acara pernikahan kami, dari foto maupun video. Semua terlihat natural dan diambil dari angle2 yang di luar perkiraan kami. Tim nya juga on time banget dan sigap (That's important!). Thank you Kotak Imaji!

    Vendor Reply

    19 May 2016
    Thanks Maria.. Kami ikut berbahagia sebagai sahabat anda berdua. Semoga kamu berdua selalu dalam berkah-Nya dan selalu dilindungi oleh Allah.

    Photography

    What do your packages include?
    Photography & Videography Services
    Do you work overseas?
    Yes, we love traveling :)
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, we have a complete team
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    We have a complete package price list or if you want to make it customised on full day
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, but depends on the package, we can negotiate :)
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    4 days.
    When will the client get the final album?
    After review and if it's ready to print, it will be 4 weeks
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes, we give on USB Drive or DVD.
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image,  Proof CD of all images, Albums,  Custom graphic design,  Prints,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Conceptual,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please WA, Nina +62 812 7701 3994 or send an email to hello@kotakimaji.com
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Contemporary,  Cultural,  Conceptual
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes with appointment.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Yes we direct the couple to make a beautiful memorable album/video..
    What rate do you usually charge at?
    We charge base on the daily basis.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    4 days.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1 month.
    How far in advance should your client contact you?
    10 days.
    What makes your services unique?
    We always offer more than expected.. and our inspiration comes from the customer.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Not necessarily.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Booking Fee Rp 3,5 million, 75%
    When was your business established?
    Started in 2014.
    Do you have something more than a service?
    Yes Kotak Imaji always have more benefits.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2015-2016 Pinasthika Silver Award
    Service(s)
    Address
    Jl. Pondok Betung Raya No. 86, Bintaro Jaya Sektor 3, Jakarta 15225
    Location(s)

    We are a group of passionate people who commit to take breathtaking creative result or else we're willing to jump from a steep cliff ;) Our mission is to share the happiness & frame the untold. We love traveling as we love design as we love photography. We heart bright lights, bold colors, creative angle, graphic composition, happy moments, and stylish people.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.