All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (45)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kenneth Bridal Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    desmonda devi
    23 August 2021 | Client at Desmond n chris Wedding

    Perfect vendor for my fams!

    Having kenneth for both my mom gown n dad suit and the both love it! Krn pandemic baru bs visit ke butik h-10 hari tp kenneth responsive bgt untuk handle suit n gown nya. Affordable price for such a beautiful gown. My mom was so happy as she got so many compliments about the dress 🤣
    rei debora
    30 March 2021 | Bride at Arwin & Rei Wedding

    Great Service

    Choosing Kenneth Bridal wasn't a mistake for our wedding.\nI made a custom wedding dress here..and the result was very good. \n\nOur moms also made a custom gown here. \n\nCi Mei, as the owner and MUA is very patient handling my wants. Her makeup was also so very good.\n\nKenneth Bridal is one stop place to arrange your wedding. \n😁
    Khayim Beshafa One Stop Wedding
    31 August 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    One of loyal Vendor we had

    Selalu senang collab bareng Mey. Sangat loyal dengan selalu memberikan service yang terbaik untuk pengantin. Pilihan gaun2 yang cantik serta make up yang flawless untuk pengantin. Profesional dan sangat cekatan dalam bekerja sehingga membantu team kami juga. Salam sukses untuk Mey dan Kenneth Bridal
    Dome Harvest
    08 May 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Bridal

    Wedding Bayu & Sinta (22.2.2020) @ Dome Harvest Lippo Karawaci Begitu masuk ruangan ini pas survey lokasi..langsung tercetus, wah gw sama sinta (my wife) banget ni.. maklum kami anaknya (sok) suka musik dan dance hahah jadi sorry ya ci kalo Venuenya yg keren kita berantakin pake dancer2 guling dan sisaan ekrtas convetty
    Meilin jau
    18 April 2019 | Bride at Albert & Meilin Wedding

    Prewed Outdoor

    So far semuanya Bagus, ci Mey baik dan enjoy untk bahas setiap detail\" wedding. Dari segi Photographerny Baik dan Bagus hasilnya.
    Memey
    14 March 2019 | Bride at Memey & Adhie Wedding

    Top Bridal

    Pertama x survey bridal2 ditangerang hmmm Kenneth tempat ke3 yg saya suvey dan saya langsung jatuh hati yakin kalo ini bridal pilihan yg terd'Best!! kenapa d'best..yesh diKenneth kalian gk perlu Khawatir sm Gaun2 yg kebesaran dan kekecilan krn disini bs lgs di reparasi, sooo kalian bebas bgt mo pilih gaun model apapun sesuai impian kalian dan semua bs disesuaikan dg postur tubuh kalian..trus soal Makeup aslii keren banget dan pertama tes makeup pas Prewed di Bali.. beuhh cici Mei (owner) si Multitalent org nya Ramah dan gak menyobongkan diri seperti kebanyakan Bridal yg selalu \"show off' di medsos hehe pokoe lufyupul ci Mei n staff. sukses dan jaya selalu. Terimakasih sdh menjadi bagian terindah dalam acara pernikahan ku :)

    Dress & Attire

    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning
    What is your payment terms?
    30% after confirmation or contract
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Jewelries
    What makes your services unique?
    because our gown special made from designer.. and we have package that u can custom all about wedding include your mother's and sisters gown
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    How far in advance should your client contact you?
    the sooner better
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Address
    Jln. Hartono Raya Ruko Modernwalk MW.10, Tangerang - Banten 15117
    Location(s)

    BRIDAL - MAKE UP - PHOTO - DRESS fashion designer
    https://www.instagram.com/p/CUXpccaPVTt/
    https://www.instagram.com/p/CUJmPBNv6Su/
    https://www.instagram.com/p/CUJmE3TvkS9/
    https://www.instagram.com/p/CUJk6UOvdJg/
    https://www.instagram.com/p/CSeFG-ehFe6/
    https://www.instagram.com/p/CSeEcjtBPy_/
    https://www.instagram.com/p/CSeEIs_hfFn/
    https://www.instagram.com/p/CSYQ-gQhLlk/
    https://www.instagram.com/p/CSYQ2JThDjV/
    https://www.instagram.com/p/CSYQtiDhWqj/
    https://www.instagram.com/p/CSYQi6IhN7G/
    https://www.instagram.com/p/CSYQcsiBBmW/