All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (42)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kami Paperie Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    23 February 2020 | Bride at Veronica & Wilson Wedding

    Kami Paperie The Best❤️❤️❤️

    Thank You So Muchhh Kami Paperie, walopun agak mepet bikin undangan nya, tapi team Kami Paperie komunikatif bangettt, Design nya bagus bangett! Bener-bener sesuai sama yg kita mauu!! Orang-orang nya Baik apalagi ci Kimberly, superrr humble bangett!! Sukses buat Kami Paperieee❤️❤️❤️
    21 February 2020 | Bride at Hendrata & Stevanie Wedding

    Beautiful invitation

    Super duper puas bgt sama hasil invitation nya.. Padahal minta design nya rada” aneh buat di gabungin karena i request harus ada peacock nya.. Tp hasil nya better than i expected! 🥰 Undangan nya super rapih dan bagus.. Owner nya pun very helpful and friendly.. Thank you Kami Paperie for our beautiful invitation, sukses selalu ❤️

    Vendor Reply

    22 February 2020
    Thank you so much cici \u2665\ufe0f\u2665\ufe0f\u2665\ufe0f\u2665\ufe0f
    13 February 2020 | Bride at Yediva & Jessica Wedding

    *****

    Thank you Kami Paperie for the best service any bridezilla can ask for. 3 things I can say about Kami Paperie: - Excellent design taste - Affordable price - Prompt response - which is very important for us! Much success <3

    Vendor Reply

    13 February 2020
    Thank you so much Jess \u2665\ufe0f
    12 February 2020 | Bride at RIKY & NIKKI Wedding

    Beautiful invitation

    Thank you Kami Paperie for creating the most beautiful invitation for us, very satisfied!!! Sampee aku ngerekomen Kami Paperie ke temen2ku yg mau married jg. Jadi pertama ketemu Kami Paperie pas wedding fair nya bridestory. Waktu itu nyari2 vendor undangan cukup challenging, karena ak dan pasangan aku picky bgt, ga suka yg norak2 maunya yg classy, tp bgitu nemu yg sesuai designnya eh harganya ga cocok. Trus pas ketemu Kami Paperie, lihat2 hasil contoh invitation2nya sesuai dg yg kita pengen banget dan harga bersahabat bangett!! Sangat puas dan we highly recommend Kami Paperie as your wedding invitation vendor :)

    Vendor Reply

    12 February 2020
    Thank you for your kind words Nikki! \u2665\ufe0f\u2665\ufe0f\u2665\ufe0f\u2665\ufe0f
    06 February 2020 | Bride at Alvin & Shella Wedding

    Less is more

    completely fell in love at the first sight sama design invitation kami. designnya minimalis tp kesan elegan nya dapet banget. semua tipe yang aku suka dirangkum dalam design invitationku. kami team juga super helping dlm pemilihan warna dan details. overall im very happy choosing kami to be one of our wedding vendors.

    Vendor Reply

    08 February 2020
    Thank you so much Shella for your kind words \u2665\ufe0f
    06 February 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Fast respon and very helpful

    Tau Kami Paperie dari Mia yang merupakan salah satu client wedding kita yang juga salah satu ownernya selain Kimberly. Their work was very nice. Kita akan merekomendasi ke client kalau menurut kita hasilnya bagus. Along the way beberapa client kita menggunakan jasa Kami. Dengan bantuan Mia dan Kimberly yang ramah, fast respon dan very helpful Jujur untuk masalah undangan agak tricky ya.. banyak hasil undangan yang bagus - bagus tapi di balik itu banyak yang butuh effort lebih buat tek tokan, follow up dan revisi yang harus tunggu 1-2 minggu untuk 1 revisian. Tapi di Kami yang kami rasakan biarpun kadang silent reader di group, mereka selalu bantu dengan respon yang baik, cepat dan selalu tau kapan harus mulai, kapan due date nya client. So far dr banyak client bareng Kami, undangan selalu jadi on time. Ini penting banget buat client, karena memberi kesempatan bagi mereka untuk prepare pengiriman. Dan hasilnya mereka keep improving. This is truly an honest review. Bukan karna mereka memberikan review bagus ke kita and then kita feed back balik ke mereka. Tapi hal paling penting bagi WO adalah mendapatkan vendor yang very helpful yang bisa membantu kerja WO lebih efisien. Thank you Mia and Kim. Aku padamu

    Vendor Reply

    06 February 2020
    \ud83d\ude0d\ud83d\ude0d we are humbled and honoured Thank you for trusting us kk cii hehe

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made Everything is custom made from scratch to your desire
    What services do you include in your package?
    Design Cuztomized invitation design,  Printing Printing,  Assembly Assembling your bespoke invitation
    Is there a minimum order requirement?
    No No (please give details if any)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes We have shipping affiliate to Singapore and Australia. For other cities in Indonesia several shipping options are available
    Do you provide delivery services for the invitations?
    No Delivery services is upon clients request and delivery fees will be borne by clients
    Do you ship worldwide?
    Yes We ship to Singapore and Australia
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Other Wax stamping and Calligraphy,  Decorations,  Album,  Gifts
    Do you use any special technology or technique?
    Foil,  Others - Embossing, Debossing, Wax Stamping
    What design styles do you specialize in?
    Classic, simple, floral illustrations
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    4 months
    How far in advance should your client make an order?
    5 months in advance would be great
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% for downpayment, another 50% before shipping
    When was your business established?
    2018
    What makes your services unique?
    We take pride in creating a simple yet timeless pieces, because to us every detail matters.
    Others (Unique Services)

    What services do you offer?
    Wax Stamping, Calligraphy
    How far in advance should your client contact you?
    1-2 Months
    What makes your product and services unique?
    Our Wax Seals and Calligraphy services are 100% handcrafted in House.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Full Advanced Payment is required for Wax Stamping and Calligraphy services.
    When was your business established?
    2018
    What rate do you usually charge at?
    We charged according to Design, Invitation size, Quantity and the complication of the assembling line. Therefore do contact us for more, we create bespoke Wedding Invitations at reasonable price.
    Address
    APL Tower Central Park Mall 11470
    Location(s)

    Bespoke Invitation and Gifts Services Where every little touch matters.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.