All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (28)
  • reviews (29)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hirota Card Review(s)

    29 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Silmy
    02 April 2021 | Bride at Silmy & Hendy Wedding

    Luvvvvv bgt pokoknya :)

    Sebetulnya aku sudah punya preliminary design & bisa tinggal cetak walaupun ada beberapa hal yang ingin aku revisi. Kebetulan juga lagi pandemic, jadi takut mau keluar rumah apalagi ke Pasar Tebet untuk cetak undangan, dll. Then I found Hirota Card through BS. I'm very grateful and happy that I get the chance to have Hirota Card as one of my wedding vendors. Udah suka bgt sama design2nya saat lihat di Instagram. Mba Meita responsif, baik bgt dan kerasa sekali selalu berusaha untuk bisa mengakomodir kebutuhan aku dalam segala hal (e.g. timeline, design, etc.). Timeline yg dijanjikan juga sesuai. Overall, very recommended!
    Dennis Tuankotta
    23 February 2021 | Groom at Tara & Dennis Wedding

    The Best Invitation Vendor, Don't hesitate to hire them!!

    Awal menghubungi Hirota Card kurang lebih sekitar 2 bulan sebelum hari H, setelah beberapa waktu mencari vendor untuk undangan. Respon ketika dihubungi sangat cepat dan sangat membantu dan terlibat dari proses desain dan semua proses revisi bahkan sampai sudah tercetak. Bahkan ketika ada kesalahan cetak pada undangan, tim Hirota Card juga dengan cepat merespon dan memberikan solusi tanpa ada niat untuk melepas tangan, padahal undangan sudah dalam perjalanan. Proses pengiriman undangan pun cepat dan dikemas dengan sangat baik sehingga tidak ada bagian dari undangan yang terlipat atau rusak sama sekali. Semua proses dan biaya yang dikeluarkan sesuai dengan pelayanan yang diberikan 🙂
    maria ratu nuryati ikhlas
    08 December 2020 | Bride at Ratu & Fachri Wedding

    Perfectly splendid! Great taste and helpful vendor.

    My husband and I are very thankful to have Hirota card as our wedding announcement vendor. With very limited time mba Meita and team able to deliver the design just like we want it. Padahal gak pernah ketemu, semua cuma by call. Brief juga by call, tapi semuanya super nice at the end. Thank you so much! The color tone, design and overall invitation really best represent us as a couple. 💖
    Yen Yen
    07 November 2020 | Bride at Handy and Sieny Wedding

    Best vendor on our list

    Happy dan terbantu banget punya Hirota card (kak meita) sebagai salah satu vendor kita. Dah panik takut gak keburu cetak undangan, karena tiba2 kita musti ganti venue di H - 1 bulan tapi kak meita dengan sigap tetep bisa bantu kita selesain undangan dan malah lebih awal dari yang kita perkirakan. Thank you banget kak meita buat bantuan, fast response dan hasilnya. Luv bgt ama hasilnya juga..
    Novy
    18 October 2020 | Bride at William & Novy Wedding

    Helpful vendor

    Senang banget ketemu Hirota Card.. professional, helpful dan hasil undangannya memuaskan banget. Kualitasnya oke dengan harga yang sesuai 🥰
    Viyan Oh
    15 October 2020 | Bride at Frengky&viyan Wedding

    Good service

    pertama kali kenal hirota dari pameran wedding fair di PV, saat book wedding cake, aku nanya rekomendasi utk cetak undangan, langsung di info utk ke hirota card karena owner nya baik banget.\n\nDan ternyata emang baik, dari awal nego2 juga ga susah ama hirota card.\nlangsung dapet best price.\n\nuda gitu hasil undangan nya juga sesuai dengan request yang aku mau, ga ada miss com, begitu jadi langsung suka. itu good point sih, karena hirota card bener2 sesuain dengan klien nya.\n\nnah begitu ada pandemi covid yang mengharuskan utk menurunkan jumlah tamu, termasuk jumlah undangan, hirota card pun dengan baik hati memperbolehkan utk refund, sesuai dengan jumlah yang di cetak saja\n\nwalaupun pada akhirnya kartu undangan ga di sebar karena tidak ada resepsi, tapi seneng bisa kenal sama hirota card. \n\nthank you hirota card.❤❤❤

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made We provide custom new design at zero cost!,  Catalog/ off-the-shelf For reference of all the design you can also check our catalog.
    What makes your services unique?
    A premium invitation in such affordable price. You wont regret ;)
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    In average is 3 months.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Worldwide
    When was your business established?
    2018
    How far in advance should your client make an order?
    3 months in advance would be nice ;)
    What design styles do you specialize in?
    Our encore is simple and elegant. However we adjust with the Client’s wedding theme in overall. All design is free of charge.
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 100
    What is your payment terms?
    50% Initial - 50% Once Final Product is ready to ship
    Do you use any special technology or technique?
    Others - We use foil, emboss, deboss, wax seal, bow, and other special ornaments.
    Do you ship worldwide?
    Yes Yes, we do. please contact us for details.
    What services do you include in your package?
    Printing We print and finish it properly. Including high quality control to ensure that all invitation is in good quality., Design From understanding the kind of invitation that client’s wants until transform it to a beautiful design.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment, PayPal
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes For jabodetabek area and above 500 pcs we provide free delivery service. For other area than this, we use shipment service charged to the client.
    Service(s)
    Address
    Green Avenue 15223
    Location(s)

    Affordably beautiful. Get you dream invitations here.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.