All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (17)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hirota Card Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 November 2019 | Bride at Laurensius Ariyanto Wedding

    Professional!

    Awalnya saya pesan kartu undangan di Tebet dengan alasan vendor menyanggupi konsep undangan saya dengan memberikan harga murah, namun ternyata hasilnya mengecewakan dan ga bertanggung jawab. Tenggat waktu menuju hari H kurang dari 2 bulan dan saya panik. Bersyukur sepupu saya merekomendasikan Hirota Card untuk solusi masalah undangan saya. Contact langsung dengan ownernya dan dibalas dengan cukup cepat, responsif, dan yang saya suka juga owner nya juga ngasi masukan mana yang ok dan kurang ok. Saya sangat bersyukur Hirota Card bersedia mengerjakan konsep undangan saya dalam waktu 2 mingguan. Awalnya sample undangan yang dijanjikan 1 tapi kenyataannya dikasi 2 sample supaya klien dapat gambaran! Hasil jadinya pun sesuai harapan. Puas. Harga emang ga boong. On time. So professional! Thanks Hirota Card.
    26 November 2019 | Bride at Rudy & Meilani Wedding

    Perfect!

    Thanks Hirota Card for designing our program & menu cards. They were so classy and everything we hoped for and more. Along the way, Hirota Card was organized, easy to communicate with and assuring. They responded promptly and made sure everything fit what you're looking for. Very reasonably priced for the quality they deliver. Cici yg punya bahkan dgn baik hatinya mendesign program card kami dgn gold foil dan hard board cover secara complimentary krn dibilangnya bagusnya begitu, terharu bgt T.T 10/10 will recommend Hirota Card for all brides to be out there!
    24 November 2019 | Client at Debby & Edhi Wedding

    good service and hasil undangannya bagus

    singkat cerita ketemu vendor undangan udah menuju 2 bulan kurang hari H. iseng ketemu hirotacard di bride story krna udah pernah ke wedding exhibition liat undangan tapi rata2 bikin aku pusing malah karna kebanyakan versi dan tipe haha alhamdulilah hirota card ngebantu bgt dari fast responnya specially thanks mba meita. dari awal pengen yg simpel dan ga neko2 alhamdulilah jodoh jg desain undangan di hirotacard.

    Vendor Reply

    24 November 2019
    Thank you Kak Debby and Kak Edhi for the kind words, its totally a pleasure to be able to design your wedding invitation. Much love, Hirota card.
    04 November 2019 | Bride at Seren & Willy Wedding

    Amazing Service

    Hirota Card adalah vendor undangan pertama yang kuhubungi dan langsung suka sama service mereka. Kualitas undangannya sendiri sangat bagus tapi harganya sangat oke. Hirota card juga sangat komunikatif dalam proses pembuatan jadi enak banget kerjasamanya. FYI aku ga pernah bener-bener ketemu untuk meeting jadi all communication by WA tapi hasilnya sangat-sangat memuaskan dan melebihi ekspektasi ❤

    Vendor Reply

    23 November 2019
    Dear Kak Seren, it was such a pleasure to be part of your wonderful day. Much love, Hirota Card \ud83d\udc95
    02 November 2019 | Bride at Niken & Pendi Wedding

    Satisfied Customer

    Sekali ketemu langsung deal, ga pake cari2 vendor lain. Ownernya ramah, sabar dan on time.\nHarga OK.\nDesign bagus.\nHasil akhir sesuai ekspektasi.\nPokoknya PUAS!!!

    Vendor Reply

    02 November 2019
    Thank You Kak Niken & Kak Pendi for trusting us \ud83e\udde1
    13 August 2019 | Bride at Tya dan Mersa Wedding

    Very recomended!!

    Aku tau Hirota card dari bridestory.. dan habis lihat positive review nya, aku langsung kontak ke mereka.. very fast respond dan lgs ngobrol2 via WA lgs dengan owner nya! Dan suprisingly setelah ditolak ksana kmari krn waktu produksi yg mepet.. mba Meita menyanggupi untuk ambil orderan nya.. Lalu berlanjut ke first meeting dan dengan detail desain yg aku mau - pengen ada nuansa jawa tapi dengan sentuhan aesthetic dari grand budapest movie setting terciptalah design simple tapi sangat bagus dan berkesan bgt!!! Dan terharu lagi selesai sebelum waktu yg dijanjikan dan dibonusin macem2 !! Salah satu vendor yg sangat aku rekomendasiin ke WO dan temen2 krn rapih, harganya pun terjangkau.. thanks again Hirota :)

    Vendor Reply

    18 August 2019
    Thank you Kak Dwitya and Kak Mersa, its all pleasure to be part of your wonderful day

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made We provide custom new design at zero cost!,  Catalog/ off-the-shelf For reference of all the design you can also check our catalog.
    What services do you include in your package?
    Printing We print and finish it properly. Including high quality control to ensure that all invitation is in good quality., Design From understanding the kind of invitation that client’s wants until transform it to a beautiful design.
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 100
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Worldwide
    What other services do you offer?
    Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters
    Do you use any special technology or technique?
    Others - We use foil, emboss, deboss, wax seal, bow, and other special ornaments.
    How far in advance should your client make an order?
    3 months in advance would be nice ;)
    What makes your services unique?
    A premium invitation in such affordable price. You wont regret ;)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment, PayPal
    What is your payment terms?
    50% Initial - 50% Once Final Product is ready to ship
    When was your business established?
    2018
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes For jabodetabek area and above 500 pcs we provide free delivery service. For other area than this, we use shipment service charged to the client.
    Do you ship worldwide?
    Yes Yes, we do. please contact us for details.
    What design styles do you specialize in?
    Our encore is simple and elegant. However we adjust with the Client’s wedding theme in overall. All design is free of charge.
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    In average is 3 months.
    Service(s)
    Address
    Green Avenue 15223
    Location(s)

    Affordably beautiful. Get you dream invitations here.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.