All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (50)
  • Store (11)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Deals
    Managed by Bridestory

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hexa Images Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Intan Dwifajar
    26 July 2020 | Bride at Adiet & Intan Wedding

    Best team

    Saya memilih hexa images sebagai tim dokumentasi berdasarkan hasil foto-foto yang diunggah ke instagram. Kemudian menghubungi admin via WA, MashAllah semua dipermudah walaupun belum bertatap muka lgsg. Penyampaian paketnya pun detail, dan keeja tim rapi. The best ✨
    Kalea Design
    24 June 2020 | Partnering Vendor at Wedding

    Beautifully captured!

    Hexa have a good taste, good tone and friendly crew, we enjoy working with hexa and hoping someday we work together again! Cheers!
    Ariella
    23 April 2020 | Bride at Ariel & Erick Wedding

    Good service

    Tim hexa ramah-ramah, hasil fotonya juga indah bangeeeet. Semoga ada kesempatan buat pakai hexa lagi lain waktu. Terimakasih buat hexaimages, sukses selalu yaaaa ❤️
    Addin Cahya
    11 April 2020 | Bride at Addin & Rizal Wedding

    Thank You Hexa

    Terimakasih hexa atas totalitasnya dalam mengabadikan momen-momen kami berdua. Kapabilitas crew dari hexa sangat bagus, dari mulai foto dan juga video yang diberikan sangat memuaskan. Para crew juga memberikan insight, ide, dan pandangannya saat di lapangan. Sekali lagi terima kasih sudah membuat momen indah kami menjadi lebih indah.
    Fiane Rizky
    03 April 2020 | Bride at Fiane & Yunus Wedding

    Terbaik ❤️

    nggak nyesel sama sekali pilih Hexa Images jadi salah satu vendor waktu nikahan. berawal dari iseng ngeliatin feed IG nya, aku sama calon suami (pada waktu itu) ga tau kenapa langsung 'klik' dan jatuh cinta sama hasil-hasil fotonya Hexa. akhirnya pilih Hexa untuk foto lamaran, dan ngeliat hasilnya foto sendiri uda makin jatuh cinta aja hahaha sampe berlanjut foto prewed di Bromo. selama sesi foto, kita yang difoto uda capek kepanasan, tapi team Hexa masih semangat banget ga ada abisnya buat fotoin kita dan dengan sabar ngasi arahan bagusnya gimana gayanya ekspresinya segala macem. setelah liat hasil foto dan video prewed, FIX banget gamau ke lain hati tetep pake Hexa untuk rangkaian acara nikahan. hasilnya memang ga pernah mengecewakan, moment-moment bahagia diabadikan dengan sangat indah ❤️ thank you Hexa Images.

    Vendor Reply

    06 April 2020
    terima kasih mba fiane, semoga bisa berkesan selalu
    Aswita Widiastomo
    31 March 2020 | Bride at Aswita & Agung Wedding

    Thank You Hexa Images

    Terima kasih Hexa Images karena sudah mengabadikan momen-momen di hari bahagia kami dengan sangat manis dan kualitas serta hasil foto yang sesuai dengan ekspektasi kami

    Vendor Reply

    06 April 2020
    semoga berkesan selalu

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Hi-Res image,  Matted prints,  Custom album design
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    h+7
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Other - Maternity, Engagement
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Contact us on our official line : @hexaimages (don't forget to use @)
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What photography styles do you usually offer?
    Natural,  Conceptual,  Candid,  Black and White,  Other - Chill, Folks
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Semolowaru Timur II nomor 69, Surabaya.
    Location(s)

    We bring our photography and videography speciality to capture your once in a lifetime event. For us, this is not only a job, but also passion to be the best story teller for your unforgettable moments. We Available in Yogyakarta - East Java - Bali

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.