All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (46)
  • Store (10)
  • reviews (28)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Deals
    Managed by Bridestory

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hexa Images Review(s)

    28 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Fiane Rizky
    03 April 2020 | Bride at Fiane & Yunus Wedding

    Terbaik ❤️

    nggak nyesel sama sekali pilih Hexa Images jadi salah satu vendor waktu nikahan. berawal dari iseng ngeliatin feed IG nya, aku sama calon suami (pada waktu itu) ga tau kenapa langsung 'klik' dan jatuh cinta sama hasil-hasil fotonya Hexa. akhirnya pilih Hexa untuk foto lamaran, dan ngeliat hasilnya foto sendiri uda makin jatuh cinta aja hahaha sampe berlanjut foto prewed di Bromo. selama sesi foto, kita yang difoto uda capek kepanasan, tapi team Hexa masih semangat banget ga ada abisnya buat fotoin kita dan dengan sabar ngasi arahan bagusnya gimana gayanya ekspresinya segala macem. setelah liat hasil foto dan video prewed, FIX banget gamau ke lain hati tetep pake Hexa untuk rangkaian acara nikahan. hasilnya memang ga pernah mengecewakan, moment-moment bahagia diabadikan dengan sangat indah ❤️ thank you Hexa Images.
    Aswita Widiastomo
    31 March 2020 | Bride at Aswita & Agung Wedding

    Thank You Hexa Images

    Terima kasih Hexa Images karena sudah mengabadikan momen-momen di hari bahagia kami dengan sangat manis dan kualitas serta hasil foto yang sesuai dengan ekspektasi kami
    Sisilia Ayu
    31 March 2020 | Bride at Sisilia & Pany rudianto Wedding

    Thankyou hexa !!!

    Hasil foto dan video dari tim Hexa bener2 nunjukkin kualitas yang bagus dan bisa mengabadikan momen bahagiaku, mungkin service setelah hari H yang perlu sedikit dipoles. Makasih banyak tim Hexa!
    Adeyaka W. Aksani
    31 March 2020 | Bride at Ardy & Adeyaka Wedding

    Hexa captured every moments perfectly

    Long before we set the wedding date, my husband and I already wanted Hexa as our photography vendor and choosing Hexa was the best decision we ever made. And now, every time I saw my wedding picture and video, it always put a smile on my face and suddenly I fell in love with my husband all over again. See? That's how magical Hexa Team works. I can't say much, you have to experience it by yourself. Thank you so much, Hexa!
    Mega Sitama
    31 March 2020 | Bride at Mega dan yudha Wedding

    Review couple shoot @singapore

    Fotografernya baik hatiiiii, los ga rewel pokoknya hahaha
    Ivan Armendy
    31 March 2020 | Groom at Ivan dan Nining Wedding

    Thank you Hexa!!

    Choosing HEXA for our wedding is really a great decision. Their team is really professional, on time, talented, and really friendly. For us HEXA is affordable, it is worth every penny. Thank you HEXA!!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Hi-Res image,  Matted prints,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Natural,  Conceptual,  Candid,  Black and White,  Other - Chill, Folks
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Other - Maternity, Engagement
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Contact us on our official line : @hexaimages (don't forget to use @)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    h+7
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Semolowaru Timur II nomor 69, Surabaya.
    Location(s)

    We bring our photography and videography speciality to capture your once in a lifetime event. For us, this is not only a job, but also passion to be the best story teller for your unforgettable moments. We Available in Yogyakarta - East Java - Bali

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.