All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (14)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hengky Wijaya Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 October 2019 | Bride at Adrian & Jessica Wedding

    Recommended MC and Entertainment

    Really big thanks to Hengky udah jd MC dan provide entertainment untuk wedding kami. Semua acara berjalan dengan lancar dari awal sampai akhir dan semuanya puas. Untuk entertainmentnya juga, sebelum hari H, kami ditanya apakah ada request untuk lagu-lagu yang mau dibawakan nanti. Saya dan pasangan memberikan playlist untuk lagu-lagu yang kami mau dan di hari H, hampir semua lagunya dibawakan (bahkan sampai lagu pilihan pasanganku yang aku belum pernah aku dengar sama sekali). Pokoknya puas sekali dengan Hengky dan sukses terus yaa..
    13 October 2019 | Bride at Nicholas & Arlene Wedding

    Recommended Wedding MC!!

    Cara membawakan acaranya sangat profesional, seru dan komunikatif.. sewaktu acara wedding kita ada sedikit gangguan teknis tapi Hengky cepet dan tanggap buat mengalihkan audience.. Recommended banget!!
    13 October 2019 | Bride at Yansen & Riana Wedding

    Great MC

    We had an intimate wedding with friends and family so we wanted a casual MC. Our Entertainment vendor suggested several MC and we decided Hengky Wijaya as our MC. We're very happy with his great service. He's very nice, funny, good looking, great communication and superb job hosting our wedding. Great job Hengky! Thank you so much.
    09 October 2019 | Groom at Nicky & Nerissa Wedding

    Best MC & WO

    ini nih WO yang keren abis, TSM (terstruktur, sistematis, dan masif) terbantu bgt sama team WO nya semua terperinci, gk ada yang terlewat, informatif banget (klo ada kekurangan pasti dikasih tau), supportif, gk ada yang terlambat, semua on time & on schedule, great job team. untuk koko Hengky sebagai MC nya sih jangan ditanya & diragukan lagi ya, keren & ganteng abis, seru, supportif, informatif, caranya membawakan acara sih TOP. gila deh mantep pelayanan & support selama acara dr mulai pagi sampai malam acara berakhir, TOP buat WO & MC nya,recommended banget dah, thx all for the support. sukses terus buat WO team nya dan yang pasti buat MC terbaik nya koko Hengky.
    08 October 2019 | Groom at Hendri & Jean Wedding

    Recomended MC

    Awalnya melihat Henky sbg MC dalam suatu undangan, akhirnya kita set meet up untuk acara big day saya. Skill komunikasi yang dimiliki Henky sangat baik. alhasil saya dan pasangan memutuskan untuk menggunakan jasa Henky dalam acara lamaran dan resepsi pernikahan saya di Hotel Ayana Mid Plaza Jakarta. Thanks Henky! Sukses terus untuk kedepannya.
    08 October 2019 | Bride at Nicky dan Nerissa Wedding

    the best WO and MC intown

    Mr Hengky mempunyai team wo dan ent yg sangat kompak, dan kami sangat merasa terbantukan , banyak hal- hal kecil yang muncul dan dapat d atasi langsung oleh team, susunan acara yang sangat detail dan terperinci, staff yang sangat helpfull dan frienldy, sangat profesional. dan [aling penting sangat tepat waktu, acara kami berjalan sangat smooth dan lancar thanks to them. respon cepat dan sistematis pembagian team yang sangat berpengalaman. ent dan MC yg elite dan menghibur. sangat di rekomendaasikan.

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes All cities in indonesia
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Chinese
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    How far in advance should your client contact you?
    1 year before is the best. But who knows your date is still available on my schedule. Well, just ask.
    What rate do you usually charge at?
    The rate will be different depends on what events i am in.
    What is your usual attire?
    Formal & elegant suite.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Hosting for wedding, sangjit, engagement, birthday, gathering since 2009, hosting for ichsan "indonesian idol" at KTC kelapa gading, Hosting for YASONA LAOLY's
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% when the contract is confirmed, 50% when the final technical meeting is held or 1 month before the event.
    When was your business established?
    2008
    What is your mc style during a wedding?
    Casual, elegant, fun.
    What makes your services unique?
    I always care about a very little tiny things and willing to make your event awesome
    Address
    Gading Griya Residence blok b2/16, kelapa gading ig @hengkywijaya_mc 14240
    Location(s)

    Hi Couples, My name is Hengky Wijaya. I've been hosting for events like Wedding, Engagement, Sangjit, etc for this recently 11 (eleven) years. I am bahasa & english active. hope my experiences can possibly help you guys for your Dream Wedding. Don't hesitate to ask me for any inquiries. REACH ME -- WA : 087780724310 --INSTAGRAM @hengkywijaya_mc. Youtube channel: MC HENGKY WIJAYA. -- GET SPECIAL PRICES FOR "MC,MUSIC ENTERTAINMENT, WO" PACKAGES -- HAPPY WEDDING

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.