All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (88)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hanny N Co Orchestra Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    07 October 2018 | Groom at Dicky & Gerda Wedding

    29/09/18 wedding dicky & gerda, ritz carlton kuningan Jakarta

    Hanny n co kereeeeennnnnnnnn banget main nyaaa. Saya dari awal sudah yakin banget bahwa hanny n co bakalan main di luar ekspektasi saya dan ternyata memang terbukti , sekedar share pengalaman saya ketika berdiri salaman di panggung banyak sekali tamu saya yg sembari memberikan selamat kepada kami, mereka juga tidak lupa menyebutkan bahwa musik nya keren banget. \n\nMenurut saya kelebihan utama Hanny n co itu kyk semuanya bisa, apalagi saya itu request nya banyak bangettt. Ketika grand opening juga sama, saya minta ini itu dan hasilnya di luar ekspektasi saya, saya kasi jempol 4 buat hanny n co. Terima kasih sudah membuat grand opening saya jadi keren bgt. \n\nUntuk hanny dan wiwi juga sangat kooperatif sejak awal dealing. Pokoknya ini band yg sangat bagus. Penyanyi yang di berikan pun bisa request untuk yg masuk Indonesian idol dan rising star. \n\nThx hanny n co
    26 August 2018 | Bride at Arthur & Laura Wedding

    Perfect Music! 18.8.18

    Dari awal udah ga salah pilih untuk kerjasama dengan Hanny n Co. Terlalu sempurna musicnya. Bikin suasana wedding aku jadi hidup. Keluarga dan tamu sangat menikmati music Hanny n Co. Dan sampai sekarang belum bisa move on \uD83D\uDE02\uD83D\uDE02. Thank you Hanny n Co
    11 August 2018 | Bride at Sarah & Dipo Wedding

    The best entertainment

    Hanny n co bener2 entertainment yg sangat profesional, sejak awal meeting bertemu koh hanny dan mbak widia benar2 memberikan saran dan masukan yg baik sehingga membuat saya dan pasangan saya tidak ragu utk memilih Hanny N Co sebagai entertainment di hari pernikahan kami. Saat acara pun semua berjalan dgn sangat baik, semua tamu dan saudara sangat suka dgn performance Hanny N Co. Tidak ada kata menyesal memilih Hanny N Co karena benar2 memuaskan.
    20 May 2018 | Bride at Robby Wedding

    we're very satisfied

    11 May 2018 moment yg tak terlupakan buat saya dan robby\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f Smua berkat support dr Vendors yg luar biasa, salah satunya dr Hanny n Co. Vokalisnya suaranya baguss, lagu2nya jg dipilihin yg pas2 bgtt, apalagi lagu pas wedding entrance, Co Cuittt n berkelass gitu kata org2\ud83d\ude0d\ud83d\ude0d Once again thankyou so much for Hanny n Co performance, you are incredible n perfectt \ud83d\udc4d\ud83c\udffb\ud83d\udc4d\ud83c\udffb\ud83d\udc4d\ud83c\udffb\ud83d\udc4d\ud83c\udffb
    22 January 2018 | Client at Peter & Livy Wedding

    Excellent Music

    Waktu datang ke pernikahan Peter dan Livi di Hotel Mulia, Senayan saya kagum mendengar musik nya. Sebagai tamu saya merasa sangat terkesan dengan orchestra dan arrangement musik nya. Perfect. Ternyata baru saya tau kalau entertainment ini bernama Hanny N Co. Keep your good works.
    22 January 2018 | Groom at Clara Wedding

    Best entertainment, Very Professional and Realistic Price

    Kita lihat Hanny saat pameran di Ritz Mega Kuningan. Saat itu Hanny langsung menarik semua perhatian pengunjung. Saat saya mau tanya2 calon istri saya sudah tegur (inget budget) karena Hanny and team sangat totalitas dan professional (looks very expensive). Pada akhirnya kita cukup kaget dengan price listnya ternyata wajar, lebih mahal dikit lah tapi lihat performancenya jauh-jauh lebih baik dibanding “yang lebih murah sedikit”. Masih mikir2 pada awalnya akhirnya tanya beberapa kerabat yang menekuni bidang musik, turn out 10 out of 10 recomend hanny. Akhirnya kita deal dengan Hanny. Dari awal sampai perform di hari H semuanya professional. Pertama gak pernah telat meeting, pilihan lagu semua bisa malah hanny bisa menyarankan lagu mana yang sebaiknya dimainkan pada tahapan acara. At the wedding everything went well. But after the wedding many of my colleague give a positive feedback about hanny. Response saya simple aja “jelas bagus lah mereka kan pengiringnya Indonesian Idol” and everyone just say wooooowwwww... Good Job Hanny and Co we are very gratefull You play music in our wedding...

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    Band and Orchestra
    What is the size of your band?
    Start from solo piano and band wirh six musicians
    What music genre does your band play?
    any genre
    What instruments does your group play?
    band and orchestra
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    Yes, of course
    What is your performance attire?
    Depend on the wedding concept
    Do you offer music samples?
    On our youtube: hannynco
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Soloist
    What is the size of your musical ensemble?
    No limitation
    What music genres do you offer?
    Cultural - All music genre
    What is your speciality? (max. 3)
    Cultural - All of the Above
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    6 months to 1 year in advance would be great ..
    What is your repertoire?
    All music genre .. classic, jazz, pop, r&b .. as requested
    What rate do you usually charge at?
    start from 10 million Rp
    What is your usual attire?
    Depends on the theme
    What makes your services unique?
    Top Professional Musicians in Indonesia
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Home band for Idonesian Idol, Miss World, Music Awards, Panasonic Gobel Awards, Launching Top Artists Music Albums and other countless events ..
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    What is your payment terms?
    50% on confirmation, 50% 1 month before the event
    When was your business established?
    Started our business from 1999
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes we play all requests
    Do you have your own equipment?
    Yes
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  Reception music,  Vocals
    Address
    By appoitment 11520
    Location(s)

    Hanny & Co is all about music .. Lead and founded by Hanny E Putra. Together with musician friends and singing artists, we organize top quality music for your needs .. from pop, jazz to big orchestra. We played also for Indonesian Idol, X Factor Indonesia, & many more TV's Programs.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.