All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (400)
  • reviews (34)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    EIFFEL CAKE Review(s)

    34 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Felicia Gunawan
    14 September 2021 | Bride at David and Felicia's wedding Wedding

    Beyond expectation!

    Thank youuu william and eiffel cake, bagusss bangettt wedding cake nyaa sesuai request aku❤️❤️
    Siska Ardiany
    06 April 2020 | Bride at Hery & Siska Wedding

    Best Service !!

    hallo! thankyou eiffel cake trutama ko william yang dah buatin wedding cake ku bner” bagus bgtt. dr proses dealing tema sketsa dkk smua nya bner” di bantuin bgtt. bner” rekomen bgt eiffel cake buat pasangan yang masih cari” wedding cake. thankyou ko william & eiffel cake. sukses terus yahh !! 😍😍😍
    Melissa Septiani
    29 February 2020 | Bride at Albert Wedding

    My wedding cake

    For my wedding cake langsung kesini dan ga cari pembanding lain karena uda suka sama portfolio foto foto wedding cake lainnya yang udah pernah dibuat. Customer service nya oke awalnya cuman kaso reference foto foto aku maunya gimana and lalu di kasi sketch juga ya very informative jadi bisa bayangin design cakenya dan hasilnya aslinya spectacular. Di eifel cake ini aku di bantu sama william, he is very professional and nice. Very helpfull dan very fast response, follow up nya juga kenceng jadi aku ga lupa hehehe. Kudos to eifel I cake thank you so much and semoga sukses terus yaaah!!
    Caroline Thendean
    29 February 2020 | Bride at Caroline & Adrian Wedding

    Simple but pretty

    Aku pilih eifel cake untuk wedding cake aku dan di bantu sama Marketingnya William. Untuk Wedding Cake nya sesuai banget sama decor aku dan kue nya ga bagus aja, tapi enak dan lembut banget apa lagi lapis surabaya-nya.. William menbantu banget dalam pemilihan tema, ga pelit kasih bonus-bonus.. recommended banget
    Yonathan Kurniawan
    09 February 2020 | Groom at Yonathan dan Shinthia Wedding

    Best Cake Vendor

    eiffel cake sngt mengusahakan keinginan kmi dlm memilih wedding cake impian dan pelayanannya luar biasa
    Cindy  Suwandi
    22 January 2020 | Bride at Steven & Cindy Wedding

    Wedding Cake Specialist

    Halo, namaku Cindy. Aku mau review sedikit mengenai service Eiffel Cake sebagai salah 1 vendor di hari specialku. Aku itu bekerja sebagai freelance WO dari aku kuliah. Jadi saat nentuin vendor kue, sebenernya aku udah tau aku mau apa karena ya WO udah tau lah mana vendor yang bener-bener profesional di bidangnya. Dan ternyata emang bener pilihanku, dari awal aku kontek sales Eiffel, Ko William, aku langsung nentuin pilihan aku. Nah aku nih concern banget sama warna tema dan aku takut Ko William salah nangkep (jadi awal-awal aku ngerasa bawel). Aku sampe cari di Pinterest warna merah yang aku mau seperti apa. Aku ga mau merahnya tuh terang, aku mau merah maroon yang tua gitu. Setelah menentukan warna, aku juga rempong nentuin topper ukurannya, tapi Ko William dengan sangat sabar ngeladenin aku hahaha :p Sampe setelah hari H ajah masih diribetin karena topper kebawa sama tim Eiffel, tapi langsung dikirim balik sih ke aku. Ya pokoknya aku sih senang dan sangat puas dengan servicenya. Apalagi rasa cake box nya juga enak banget deh. TOP! Sukses terus ya :)

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Exactly, most of our cakes are custom.
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Yes
    Describe how you price, such as by slice or by tier, for your cakes?
    By design and by tier.
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    We offer custom cakes.
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Our special cakes are opera in ice cake and lapis surabaya.
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    We always make a new cakes for dummy one or the real cake one. To make it clean and fresh we finish it 2-3 days before the event.
    What (if any) cake accessories, such as a cake stand or cake cutter, do you rent out?
    Yes, off course. Cake stand, skirting, lamp, cake cutter, crew. We provide it all in the event.
    What is the speciality of Eiffel Cake?
    We skecth and design the cake as a personal cake and make it different and beautiful so it becomes a centerpiece in your wedding day. We are also provide a modern cake flavour such as : opera cake, black forest, lapis surabaya and lapis keju.
    Do you provide customary cakes?
    I will do sketches and bring it into life
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Tasting is by appointment
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    From sketch to reality
    What dietary needs do you accomodate?
    Vegan,  Other , Gluten free
    What kind of desserts do you cater?
    Pastries,  Cookies,  Cupcakes
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    7 to 30 days depending on the difficulties of the cake design
    What makes your product and services unique?
    Our idea is originally out of the box, pretty yet unique. We put our heart in every touch of our cake design, we use only premium ingredients, We want our customers smile when the first time they see their cake on the stage.
    What payment systems are available for your business?
    Credit card payment, Bank transfer
    When was your business established?
    We started our business since May 2011
    What is your payment terms?
    1 mio for booking fee Or 50% down payment The remain is 1 month before the wedding date
    How far in advance should your client make an order?
    6-12 months before the wedding date
    What other services do you provide?
    Cake cutting,  Dessert station,  Bonboneries and wedding favors
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    We have various design of cake stand. Contact us for further information
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Depending on both resquest, we are flexible to discuss if there are any special ingredients requested
    Service(s)
    Address
    Ruko Mutiara Palem B3/2, West Jakarta. ( by appointment ) Office : 021.29 0202 19 Phone / Whatsapp : 0817 012 1010 11730
    Location(s)

    Eiffel Cake is established in 2011. We concern in customer’s satisfaction by giving premium cake with a great taste! Not only the taste of the cake, Eiffel Cake embodied all the uniqueness and extraordinary gorgeous cake design that accomplish your once in a lifetime moment.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.