All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (215)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 24

    All
    view 9
    Cynthia Tan by Cynthia TanCynthia Tan by Cynthia Tan
    Cynthia Tan by Cynthia TanCynthia Tan by Cynthia Tan
    +13
    Wedding of Davidson and Lita by JWP WeddingWedding of Davidson and Lita by JWP Wedding
    Wedding of Davidson and Lita by JWP WeddingWedding of Davidson and Lita by JWP Wedding
    +2
    JWP Wedding & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    dr Daniel Ferrand & dr Odelia by Sodea Organizerdr Daniel Ferrand & dr Odelia by Sodea Organizer
    +1
    Ampera & Susan by Bali Chemistry WeddingAmpera & Susan by Bali Chemistry Wedding
    Ampera & Susan by Bali Chemistry WeddingAmpera & Susan by Bali Chemistry Wedding
    +42
    Wedding Planning
    Cindy Dimas At Last by FOUR STEPS WEDDING DANCECindy Dimas At Last by FOUR STEPS WEDDING DANCE
    Cindy Dimas At Last by FOUR STEPS WEDDING DANCECindy Dimas At Last by FOUR STEPS WEDDING DANCE
    +2
    Dance & Choreography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Cynthia Tan Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 January 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    highly recommended designer !

    so many of our clients use Cynthia tan for their wedding day and all of them love their experience and they look awesome. we always look forward to working together with them, as our suits look so great paired with their designs. thankyou and keep up the good work !

    IOERI

    13 July 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Beautiful Dress

    Our last prewedding client wearing two of your designed dress. It was remarkable beautiful! Very match with the location background. Each photo we took with your dress was very nice.
    16 November 2017 | Bride at Benny & Maria Wedding

    17-09-17

    Menikah adalah keputusan pasangan untuk kejenjang berikutnya, persiapan yang paling penting salah satunya gaun pengantin, yang jadi sorotan tamu saat pernikahan juga gaun pengantin yang di pakai, setelah mencari2 macam2 designer yang cocok, sy jatug hati dengan design gaun pengantin c Cynthia, beliau gak cuman design kan saja baju pengantin itu, tetapi bahan apa yg dipergunakan juga kasih liat ke kami dan bisa kasih saran apa yang cocok dipadu padankan, c Cynthia supel, baik, mau dengerin gaun seperti apa yg kita mau, sabar fittingin saya waktu naik turun berat badan, sampai harus rombak 1 kali, dan kasih saran agar hari H nyaman harus bagaimana. Super sukakk, makasi c Cynthia tan udh buat dream wedding gown saya. Benny & Maria
    18 September 2017 | Bride at Ricko & Nerissa Wedding Wedding

    Great and comfy Gown :)

    Pertama kali tau ci cynthia recommend dari saudara. Dari pertama ketemu cici udah suka banget sama gaun-gaunnya. Nyaman dipake, cantik, bagus, pokoknya oke banget lahh.... Pas mau prewed bingung sama gaunnya ci cynthia sendiri yang kasih bantuan buat masukkan gimana gaun yang oke dan bakalan bagus. Untuk gaun hari H aku suka bingung tapi cici bantuin banget buat cari model yang cantik dan mantap sampe di hari H gaun aku luarr biasaaaaa..... You're truly a fairy godmother to all bride to be ciii.... keep inspiring others ya ciii Love's Ricko & Nerissa

    Recomended Designer!

    Suka sekali dengan Design Baju dari Cynthia Tan, selalu terlihat elegan dan selalu terlihat pas ketika digunakan oleh si pengantin. Senang bisa bekerja sama dengan Vendor ini, see you on the next Project yaa :)
    29 September 2016 | Bride at Markus & Heny Wedding

    Designer cantik dan super baikkk

    Terima kasih untuk Cynthia, designer cantik, ramah dan super baikkk yang udah susah payah bikinin wedding gown super cantik buat sy.. loveee alll the details

    Dress & Attire

    Who do you provide services for?
    Bride to be, Mom of the Bride, Sister of the Bride
    Does a client need to schedule an appointment? How do the client appointments work?
    By appointment, by whats up +628176690083 or line @tan_cynthia
    Do you carry new or once worn gowns?
    i carried both
    Do you custom made your dress or stock a ready made dress?
    Custom made
    Service(s)
    Address
    Jl. Petojo Utara 1 no 11 Jakarta Pusat 10130
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.