All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (110)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CUCU FOTO BRIDAL Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Suci

    Interviewed by Bridestory

    25 March 2019 | Bride at Rendy & Suci Wedding

    Puas Banget Sama Semua Pelayanannya!

    Makasih banyak untuk Cucu Foto Bridal Mangga Besar. Puas banget sama semua pelayanannya, dan makasih juga udah kasih harga yang ok banget. Mulai dari tanya-tanya, fitting, prewed, sampai ke hari H, bener-bener dilayanin dengan sangat-sangat baik. Semuanya ramah, banyak konsultasi juga sama mereka. Dan sampai di hari H bener-bener puas sama semuanya... Makasih banyak untuk Cucu Foto Bridal Mangga Besar. Semoga semakin jaya, dan selalu bikin happy calon pengantin lainnya. GBU.
    29 October 2017 | Bride at Ivan & Silvia Wedding

    Thank you Cucu Bridal

    Awalnya saya tau Cucu dari referensi teman dekat, review teman dekat saya sangat puas menggunakan Cucu Bridal.. Atas dasar referensi teman dekat saya, akhirnya saya memutuskan untuk mengambil paket Eternity 3 di Cucu Mangga Besar.. Saya mengambil paket Eternity 3, karena gaun pengantinnya model Baru dan belum pernah dipakai oleh Bride yang lain, selain itu paket yang ditawarkan betul2 lengkap mulai dari photoprewedding outdoor indoor, photo video pas hari H, photo album n canvas, serta banyak gratis voucher2 dan bonus2nya yang membuat segalanya menjadi lebih mudah.. Over all pelayanan dari Cucu Bridal sangat Bagus dan Professional.. Mulai dari photo prewedding outdoor indoor sampai hari H berjalan dengan lancar dan menyenangkan, serta sesuai dengan keinginan saya dan suami. Terutama make up dan hair do pas hari H betul2 Bagus, sehingga banyak tamu yang memuji hasil make up saya dan keluarga.. Disini saya ingin mengucapkan terima kasih banyak untuk Mba Dini dan Ko David yang sudah membantu saya dan suami mewujudkan Impian kami.. Sukses terus buat Cucu Bridal!!!

    Vendor Reply

    29 October 2017
    Thank you so much Ivan & Silvia. We are very grateful to have both of you as our clients...

    Celeste

    13 September 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Very Humble

    Cucu Bridal is very Humble. Salah satu vendor yang sangay baikkk bangett. Sebelumnya blm pernah mampir ke cucu bridal, tp karena klien ku ambil paketan di cucu bridal, dan aku jadi test makeup disana. Dan sekalian liat" koleksi gaun dr cucu bridal. Seneng banget bisa mampir ke cucu bridal, sukses terus untuk cucu bridal. Oia gaun" koleksi nya juga oke". Bisa dijadikan pilihan untuk para calon Beide yg lagi cari gaun wedding. :)

    Vendor Reply

    20 September 2017
    Terima kasih banyak Celeste... semoga kita bisa bekerja sama kembali... dan sukses terus juga untuk celeste.. :))

    One-A Wedding Hall & Organizer

    11 July 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Cucu Foto Bridal

    Pelayananya ramah Banyak pilihan gaun Memberikan bonus yang banyak pula :)
    07 July 2017 | Bride at Benny & Defanny Wedding

    Be a Beautiful Queen for a day.

    Waktu awal2 cari bridal bingung sekali cari bridal yang pas, karena semua nya punya kekurangan dan kelebihan masing2. Tapi pas masuk CUCU mangga besar, ntah kenapa langsung DP disini. Disini paket nya lengkap, dan harga bisa di sesuaikan dengan budget. Saya di tangani marketign saya yg paling super sabar menghadapi kebawelan saya, Kak Novi. Saya suka foto nya, tapi perlu bawel dari kita juga supaya foto nya jd lebih kreatif. Saya suka sekali make up saya pas hari H, semua nya pada pangling pas liat saya. Service yang super sabar sekali menghadapi kebawelan saya dari semua kru CUCU. Thanks CUCU..

    Vendor Reply

    07 July 2017
    Terimakasih banyak atas reviewnya sista... glad to have you as our client... :))
    31 May 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    cucu foto bridal

    banyak paket2 yang tersedia, dari yang standar - mewah profesional dan sabar serta pelayanan yang oke bgt

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Ring bearer's attire,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - Kebaya
    What is your speciality? (max. 3)
    Bridesmaid dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No our clients can come as they please during our showrooms' opening hours, Mon-Sat 10.00 am to 07.30 pm, Sun 10.00 am to 05.00 pm.
    What service do you provide?
    Ready made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Dress rental,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Shoes,  Hair accessories,  Veil,  Undergarments
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes brides and clients from other cities can rent our gowns
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    No spesific time, it could be 2 weeks to months.
    What makes your services unique?
    We are confident with our Quality as we only use the best quality of fabrics that can be adjusted with the Bride's budget. We believe that each bride deserves the best in her once of a lifetime experience. We provide new georgeous gowns with premium quality at reasonable price, and we always provide new collections in every few months.
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 45% three to four months before the event, 25% one month before the event.
    When was your business established?
    Our business started way back in 1972. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    Bridal

    What services do you provide
    Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Ready made dress,  Other Wedding Dress,  Bridesmaid dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No our clients can come as they please during our showrooms' opening hours, Mon-Sat 10.00 am to 07.30 pm, Sun 10.00 am to 05.00 pm.
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Veil,  Undergarments,  Hair accessories,  Jewelries
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes brides and clients from other cities can rent our gowns
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the most ideal time for a client to contact us would be 4-6 months prior to the wedding.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 45% three to four months before the event, 25% one month before the event.
    When was your business established?
    Our business started way back in 1972. We are currently one of the most prominent vendors in our field.
    What makes your services unique?
    We are confident with our Quality as we only use the best quality of fabrics that can be adjusted with the Bride's budget. We believe that each bride deserves the best in her once of a lifetime experience. We provide new georgeous gowns with premium quality at reasonable price, and we always provide new collections in every few months.
    What services do you provide
    Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography, Dress rental,  Ready made dress
    Does a client need to schedule an appointment?
    No
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    more than 10
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes and the accomodation will be provided by client, and we also charge more fees
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally on a wedding day, we offer 2 make up sessions including the wedding ceremony and evening reception.
    Service(s)
    Address
    Jl. Mangga Besar Raya No.2 E&P, Jakarta Barat
    Location(s)

    We will help you to feel exquisite on your wedding day by ensuring your gown, bridesmaids and accessories complement each other to create your perfect look. Whether you’re looking for something elegant, glamorous, smart or simple, you will find it here. So we invite you to come to our bridal showrooms and indulge yourself in our beautiful wedding gowns.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.