All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (30)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Ms. Ancella by csmakeupartsMs. Ancella by csmakeuparts
    Ms. Ancella by csmakeupartsMs. Ancella by csmakeuparts
    +8
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Ajeng by csmakeupartsMs. Ajeng by csmakeuparts
    Ms. Ajeng by csmakeupartsMs. Ajeng by csmakeuparts
    +11
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Best Deal Package by csmakeupartsBest Deal Package by csmakeuparts
    Best Deal Package by csmakeupartsBest Deal Package by csmakeuparts
    +1
    csmakeuparts & 2 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Natalia by csmakeupartsMs. Natalia by csmakeuparts
    Ms. Natalia by csmakeupartsMs. Natalia by csmakeuparts
    +3
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Jessica by csmakeupartsMs. Jessica by csmakeuparts
    Ms. Jessica by csmakeupartsMs. Jessica by csmakeuparts
    +6
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Jenny by csmakeupartsMs. Jenny by csmakeuparts
    Ms. Jenny by csmakeupartsMs. Jenny by csmakeuparts
    +6
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Andry & Yessi Prewedding by csmakeupartsAndry & Yessi Prewedding by csmakeuparts
    Andry & Yessi Prewedding by csmakeupartsAndry & Yessi Prewedding by csmakeuparts
    +5
    csmakeuparts & 2 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Eliana by csmakeupartsMs. Eliana by csmakeuparts
    Ms. Eliana by csmakeupartsMs. Eliana by csmakeuparts
    +7
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Ms. Mey by csmakeupartsMs. Mey by csmakeuparts
    Ms. Mey by csmakeupartsMs. Mey by csmakeuparts
    +7
    csmakeuparts & 1 OTHERS
    Hair & Makeup

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    csmakeuparts Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 February 2019 | Bride at May & Fertika Wedding

    Thank you

    Haii thankyou cs make up uda make up in para tante2 aku waktu di weddingku. Padahal aku cari MUA super mepett untuk my aunty tp untungnya cs make up bisa dan jg cpt banget bales chat aku, trs make up nya jg bagusss.. muka tanteku yg tdnya ad sdkt keriput pun trtutup dan terlihat mudaa seperti ga ada keriput dan cocok banget make up nya. Thankyou ya cs make up. Kapan2 ku contact lagi jika ada perlua MUA ♥️
    21 January 2019 | Client at josephine Wedding

    pre-shoot

    on time, friendly, sabar, detail, bisa direquest apa aja bwt make-up dan hair do. helpful banget pas nemenin kita pre shoot. Thank you clara uda bikin aku cantik

    Vendor Reply

    21 January 2019
    Thankyou for trusting me.. lancar2 ya nikahannya...
    16 January 2019 | Bride at Andry jessy Wedding

    Nice person , friendly, on time and high skill of make up and hair do

    Pretty make up and hair do , friendly and on time

    Vendor Reply

    16 January 2019
    Thankyou cc... Wish all the best for your marriage & happily ever after...
    07 January 2019 | Partnering Vendor at Andry & Yessi Wedding

    Makeup for prewedding video

    Saya senang dengan hasil kerja Clara csmakeuparts, karena pertama penilaian saya adalah 'attitude' yang menurut saya lebih penting dari pada hasil, low profile orangnya, dan disiplin dengan waktu, sesuai dengan janji datang jam berapa, dia hadir, kedua, saya melihat pekerjaannya rapih, mau menerima masukan, dan ide2 dari saya sebagai director of photography yang ingin hasilnya sesuai dengan konsep. overall saya kasih penilaian 8/10 karena kesempurnaan adl milik Tuhan saja. Terima kasih Clara, atas hardwork kamu dan hasil yang mengagumkan. Siap2 saya jadi langganan nih..

    Vendor Reply

    08 January 2019
    Thankyou ko Justin udah mempercayakan makeup Prewedding nya ke aku & semua saran2nya selama kerja bareng... Sukses terus ya ko, semoga next project bisa kerja bareng lagi...
    19 December 2018 | Bride at yosia & cindy Wedding

    bridesmaid makeup

    thank you so much ci clara yg udh makeupin bridesmaid aku jd cantik2 bgt. sampe si groom blg si bridesmaid aku berubah bgt ya di makeupin ci clara hahaha. trs makeup nya awet, orang nya ramah, dan yg penting jg ci clara itu on time bgt. jd semua jadwal gak ada yg ngaret, jd happy bgt. super recommended pokoknya! thank you ci! 😘😘

    Vendor Reply

    19 December 2018
    Thanks a lot cindy udah percayain makeup bridesmaid nya ke aku...
    12 December 2018 | Client at Aris n Sherry Wedding

    Makeup Prewed

    langsung aja deh. Buat yang butuh Makeup untuk acara hari spesial anda.... saya sebagai seorang fotografer sangat merekomendasikan CsMakeup untuk mengcovernya. untuk makeupnya bertahan selama pemotretan prewedding outdoor dari pagi hingga malam ditambah bonus hujan hehe . Hasil makeupnya masih awet hingga acara selesai . so ..jangan ragu buat memakai jasa CSmakeup . Sukses terus untuk csmakeup

    Vendor Reply

    12 December 2018
    Thankyou koko... Mantap foto2nya...

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Hairdressing,  Cultural bridal make up: Bride, Prewedding, Mother, Sister, Bridesmaid, Engagement, Birthday, Party Makeup, any occasions
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes transportasi diluar harga yang tertera
    Are you available to do make up after hours?
    Yes dengan perjanjian
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months before the wedding day
    What makes your services unique?
    We provide regular makeup! On make up, we make sure every bride will looks so flawless on her wedding day with the details based on request from the bride before and become the most beautiful version of themselves on their big day. We only do natural makeup, enhancing the bride's skin beauty, nothing over the top.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    not yet
    What rate do you usually charge at?
    We charges hourly or per event depends on the bride picked before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% after confirmation, and 100% H- 7days the Day
    When was your business established?
    2017
    Any questions?
    Feel free to contact us as long as you want
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally on a wedding day, we will give 1-2 makeups for morning and evening reception. However, the number of makeup retouch can be adjusted upon request
    what's your product used?
    i'm using all High End product like Cle de Peau, Hourglass, Guerlain, Make Up For Ever, Too Faced, Shu Uemura, Tarte, Cover FX, YSL, Urban Decay, Klara Cosmetics, Kat von d, Dior, MAC, The Balm, Illamasqua, Anastasia Beverly Hills, Estee Lauder, dll
    Service(s)
    Address
    By Appointment 11330
    Location(s)

    Services: Wedding Makeup Prewedding Makeup Engagement Makeup Beauty Shots Sweet-seventeen Makeup Graduation Makeup Party Makeup And also Makeup Course. More details please contact: 08161331933 (Whatsapp) Line ID : clara.santoso Thank you.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.