All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    XQuisite Photography Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angela Linda
    29 March 2016 | Bride at David Sunartio Wedding

    Love Of The Result!!Very recommended ^^

    Thanks for XQuisite Photography to take a part on our wedding , who helps us got the sweet moment, and we really love the result of our photos, from prewedding until the ceremony of the wedding. Special thanks for Ci Tera and Ko Martin ^^ (Professional MUA and Photographer)
    Adhi Mull
    10 February 2016 | Groom at Adhi & Novi Wedding

    Our review: Xquisite Photography

    We both, Adhi & Novi had a wonderful moment during our prewedding & wedding photography. The Xquisite photography team are very nice to us, so we felt comfort and relax during the photoshoot. They also know good locations for photoshoots and make creative moments for us. Both Martin & Tera are nice and funny person and also professional. They're our new good friends to us.. thanks Xquisite team, Ham2 & Bit2. Hehe.
    Vilda Heidilia
    04 February 2016 | Bride at Franky&Vilda Wedding

    Mantaaaaaapppppssss...

    Special thx for ci tera n ko marthin... 8 bln lalu sy menikah dr prewed,wedding,make up ambil paket dari XQ jd udah ga usah repot cari2 lagi... Hihi.. Make up ci tera bagus bgt mpe bnyk yg bilang pangling, foto2 jg hasilnya memuaskan apa lagi wkt prewed bs bw si pitbull kesayangan... Trus wkt acara jg crewnya asik slnya ko martin sm ci teranya kompak... Pokoke Xq mantapssss deh....
    cinthya
    03 February 2016 | Bride at Andy & Cinthya Wedding

    Banyak Keseruan sama XQuisite Photo ^^

    Haloo, saya cinthya.. 4 bulan yang lalu saya menikah, dari awal merencanakan pernikahan saya tau dari teman tentang XQ, kesan pertama saya suka dari XQ yaitu udah satu paket beress mulai dr pre wedding, make up artist, hairdo, photographer sampai hasil jadi nya.. Kalo jasa foto kan biasanya harus foto saja dan kita ambil make up artis dr luar lagi, repot lagi kalau menurut saya.. Couple Ko Martin n Ci Tera udah ada itu semua, jd kita ga ribet lagi.. Ci Tera jago banget make up nya, bikin saya jadi pangling waktu prewedding nya, ko Martin juga sabar banget dan humble dengan segala permintaan tema ini itu, tapi tetap sabar dan hasilnya sesuai dengan harapan, sampai hari pernikahan saya mereka sik banget buat ngarahin gaya dan pengambilan gambar nya.. dan juga dua pasangan ini baik banget ga hanya waktu kita jadi client nya mereka aja.. waktu temen kita wedding mereka tetap humble sama kita dan semua teman teman saya, ci tera masih mau bantuin saya make up waktu pas d bali padahal itu kan temen saya yg nikahan, waktu kita ktemu du jepang juga dengan seabrek pertanyaan seputar jepang, padahal kan kalian lagi ada client d jepang buat foto.. kalian tetap baik jugaaa.. terima kasiiihh cici kokooooo, jadi curhat kan, tapi ini kisah nyata seabrek pengalaman suka ketemu sama XQuisite.. Thanks ya ci ko, sukses selalu...XOXO
    Tania Chrisentia
    03 February 2016 | Bride at Sandi & Tania Wedding

    Thanks for Capturing Our Special Moment

    Dear XQUISITE, Especially buat Martin n Tera Makasih ya udah fotoin kita di hari wedding kita n prewedding kita.. :) Foto2nya bagus2, kita puas sama hasilnya... Pas photo session, Martin n Tera ngarahin gayanya juga oke, jadi buat yang ngga biasa foto2 juga bisa gaya..hehehe... Buat tera, makeupnya juga baguuuusss... thanks... Pokonya sukses terus buat XQ, makin banyak bikin foto2 yang bagus dan bikin moment indah ngga terlupakan... Keep the hard work.. God bless you...
    Krista
    02 February 2016 | Bride at Adhie & Krista Wedding

    Veeerrrrry recommended!

    I have to say Xquisite photography are my favorite vendor (im satisfied with all my wedding vendor but this one is just the best)! They're friendly and professional, they do more than just taking pictures. They are great in giving us suggestion and know exactly how to make everything goes smoothly and gets best result. I looove my pre wedding and my wedding pics (well i havent seen my wedding pics yet except the one Tera post on IG), but they must be satisfying. Tera is really good at pulling expression from other people, which i think is very important, because not everyone can smile and pose nicely just by being told "smile!" i enjoy every moment with them and would love to work with them again. Love, Adhie & Krista

    Photography

    What do your packages include?
    Make up for pre wedding
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your payment terms?
    20-30% for the confirmation , 50-60 % befor the prewedding / wedding day , 20% after everything finish
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Full day
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    It depends on the package that the client picked from us.
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Candid,  Destinations,  Conceptual
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct the couple to be more relax when we starting to do the photoshoot.
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 month before the wedd
    Do you work overseas?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    When was your business established?
    2005
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid,  Destinations
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    The file it self will be gift to the client around 2-4 weeks after the wedd day
    Service(s)
    Address
    Terusan Babakan Jeruk IV no 37A 40163
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.