All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (328)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 37

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Venus Entertainment Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 September 2019 | Bride at Anthony&Sisilia Wedding

    Wedding Band

    Dari awal sudah langsung pilih venus untuk wedding band di pestaku, lagu-lagu yg dibawakan dan suara penyanyinya bagus-bagus. Thank you ya, untuk Fei juga yg uda bantuin banyak :)
    17 June 2019 | Bride at Kevin W & Marta Angelina Wedding

    Amazing!

    Dr awal uda mention kl entertainment mau nya Venus dan MC nya Dave (of course i want my senior high school friend as my MC on my big day. 🤣), pas mendekati hari H makin plin plan dari mau nyanyi sampai mau dance entah mau yg mana, tp di bantu sama Dave sampai kejadian keduanya. Singer nya : Kevin & Precilla , their voice really amazing. Love this vendor so much! Thank you ! 💋
    25 January 2019 | Bride at David & Trisna Wedding

    Best entertainment n MC ever

    Sbnrnya kita deal sama venus, krna ada salah 1 sales venus itu tmn kita, cm gra2 itu jg kita super lucky dpt mereka, kenal dave (sang MC) gra2 sales venus (guntur n yuke).. dan dave treat kita kyk temen uda bukan client lg.. ada apapun dia siap bantu.. sampe aku drama sama vendor lain jg dia bantu kasi solusi dan bukan jelek2 in ini vendor.. selalu kita minta bantuan kalo mslnya ada apapun, n dave bukan org yg “oh sori tris ini bukan kerjaan gw” but dia bakal ngmg “apa tris yg bs gw bantu ?” Super seneng kenal vendor malah jd temen, btw gw bs chat kapanpun dan dia bales sebisa dia bales.. pas hari H, family2 jg seneng, “ih mc nya bagus bgt yah, terkenal bgt kekna sering liad diwedding2an org” dan entertainment mrka jg bagusss puol (lagu yg kira request semua dmainin, pkkna bagus lah.. gak nyesel jg ambil orchestra nya mereka, dgn harga masi lebih oke drpd vendor2 sekelas mereka, dan hasilnya jg engga d ragukan..
    08 December 2018 | Bride at Felix & Chiara Wedding

    Superb!

    Thank you Ko Dave and Venus Entertainment for making our day extra special.. Both singers (Vidan & Precillia), MC (Adyra), not to mention the musicians performed very beautifully.. Sangat pro! sejak awal urus wedding bareng WO, kita dapet rekomendasi untuk kontak Ko Dave.. dan betul aja waktu 1st meeting kita langsung cocok.. even dikasi harga special sama Ko Dave hehehh.. besides, kita dijamin worry-free soal alat musik yg perlu disewa dan urusan perintilan sama venue yg kadang2 gak kepikiran sama bride&groom to-be.. di luar topik entertainment, Ko Dave juga sangat helpful dan kasi bbrp alternatif vendor yg belum kita dapet waktu itu.. All in all, Felix & I are so blessed to have Venus Entertainment on our wedding day.. Super recommended!! Sukses terus untuk Ko Dave & Team.. GOD bless you all..
    27 November 2018 | Bride at Henrico & Prisca Wedding

    Thank you

    Kita memilih Venus entertainment setelah beberapa seleksi, Dan as expected Kita sgt puas dgn Venus. Dave sangat kooperatif dan responsif. Band, singer Dan MC, all just perfect. Thanks a lot
    22 November 2018 | Bride at willi n laura Wedding

    excellent

    seneng banget bs di mc in ama Dave trs singer nya Kevin n Ingrid. suara mereka aku suka dan pemilihan lagu2 nya juga kece.. meskipun denger nya pas di video krn pas hari h ga konsen denger lagu tp ur team making my event jd semakin meriah 😁 tenkiuuuu

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Other Chamber
    What is the size of your musical ensemble?
    5 persons to 30 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Classical,  Country,  Dance,  Jazz,  Pop,  R&B/Soul
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  MC,  Reception music,  Sample performances,  Dance performance
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali, Bandung, Surabaya, and others
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Projector,  Sound/PA system
    How far in advance should your client contact you?
    as soon as possible.. Because Music Entertainment is one of the most important thing at wedding party
    When was your business established?
    since 2011
    Do you have your own equipment?
    Yes Music instrument and Sound system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes you can request all song you like to hear
    What is your repertoire?
    Pop & soft Jazzy
    What rate do you usually charge at?
    2017 Price : start from Rp. 15.000.000,-
    What is your usual attire?
    formal style
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    DP 3 juta dari paket. DP 1 juta untuk upgrade paket. Pelunasan H - 14 Hari
    Entertainment (MC)

    Why we have to choose Venus Entertainment ?
    Because we will make your wedding party more than your expectation, just enjoy your special day
    What are the languages that you use?
    Chinese Mandarin,  English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali, Bandung, etc
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes we have backup
    How far in advance should your client contact you?
    6 months before, but it will be better as soon as possible
    When was your business established?
    since 2011
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Jl. Agung Utara 3 blok A 36c no. 3 Sunter Agung Podomoro, Jakarta Utara Indonesia 0817 765 687 (Dave Arredo) 0812 9145 2828 (Fei) 14350
    Location(s)

    MC (Master of Ceremony) - Music Performance - Wedding Entertainment

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.