All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (12)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Studio Kata Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Brilliani Raras
    05 October 2021 | Bride at Raras & Habib Wedding

    Delicate and elegant design

    Kak dhira so friendly and responsible. As i like to be detail, she was patient for answering any question, request, and complaint. We would like to recommed Studio Kata as your vendor, they would create your imaginary wedding invitation.
    Michelle Wendy's
    23 July 2021 | Bride at Mikhael and Michelle Wedding

    Terrific job!

    Designnya sesuai banget dengan yang kita mau. Yang simple, berkesan warm dan intimate. Hasilnya juga bagus banget, keluarga semua suka. Ownernya baik dan sabar banget✨ Bersyukur banget bisa ketemu vendor invitation yang begini❤️ Worth it! Thank you so much Studio Kata!
    Fajar Dharmawan
    24 May 2021 | Groom at Hanis Wedding

    Design elegan

    Dari awal konsultasi model dan design undangan sangat terbantu sesuai dengan request client. Untuk kualitas undangan juga sangat rapi dan bagus. memiliki banyak jenis design sesuai budget yang diinginkan
    cindy
    30 April 2021 | Bride at Ferry & Cindy Wedding

    Studio kata

    desain undanganya cantik & rapi. pengerjaannya lumayan cepat 🥰 ce ayu sangat membantu dalam bikin desainnya 🙏🏻

    Vendor Reply

    30 April 2021
    Wah senneg nya kalua cindy suka dengan hasilnya. Makasih juga sudah percayakan membuat undangan pernikahan di studio Kata. Semoga lancar sampai hari h ❤️
    nurul
    26 February 2021 | Bride at Cahyo & Nurul Wedding

    Undangan terkeren

    Ini ownernya baik banget, super cepet dong tadinya udah panik karena undangan jadinya mepet tapi ternyata mereka bisa slesein cepet, bener2 diluar ekspektasi. Hasilnya? Jangan ditanya! Dengan harga affordable kami dapat undangan yang super bagus kualitasnya. Waktu itu kami pakai kertas ivory yang mana nyari2 ke banyak percetakan gak pada punya. Pokoknya makasih banyak, sukses terus🥰

    Vendor Reply

    28 April 2021
    Makasih kak nurul dan kak cahyo. Seneng bgt bisa dipercaya bikin undnagan kalian. Semoga bahagia selaluuuu ❤️
    shierly
    10 February 2021 | Bride at Lukas & Shierly Wedding

    Recommended Vendor Invitation

    Thank youuu Studio Kata, dari awal contact sudah klop karena kak Dhira ramah & helpful bngt. Di masa pandemi ini banyak bngt perubahan termasuk perubahan2 di invitation, kak Dhira dg senang hati bantu perubahan2 kita yang mendadak menyesuaikan PSBB. Discuss design juga lgsg oke mengikuti apa yg aku mau, sampai discuss malem2pun 🙏🏼 overall puas bngt sm Studio Kata, recommended!!

    Vendor Reply

    11 February 2021
    Wah sama2... Seneng banget bisa jadi bagian dari hari istimewa kalian. Semoga sehat dan bahagia selalu kak shierly dan kak lukas

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made
    What services do you include in your package?
    Design
    Is there a minimum order requirement?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    10-14 working days
    What is your payment terms?
    Down payment : 500.000 Second payment: 70% (when the design is approved) acquaintance: 30% (when the products are ready to be shipped)
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What other services do you offer?
    Other , Printing service,  Thank you cards,  Guestbooks,  Menu,  Cards,  Posters
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes,  3D Cards,  Others - (please specify; separate with commas)
    What design styles do you specialize in?
    modern , botanical , elegant , typography , minimalist
    How far in advance should your client make an order?
    3 months in advance
    What makes your services unique?
    Our invitation sets will match the ambience of your wedding. the illustration and mood in your wedding invitations are specially tailored just for you. they will give your guest the perfect first impression of your wedding day.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our wedding stationery journey started at 2017. Studio Kata was found by Dhira and Bayu - a married couple living in Surabaya. we believe that invitation should bring joy to the people who send and receive it. because it is the beginning of the special day.
    Service(s)
    Address
    Bratang Gede VI G 70
    Location(s)

    Wedding invitation | mengundang kerabat dengan hangat

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.