All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (126)
  • reviews (49)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SINCĒRA Review(s)

    49 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    James Gouw & Elvaretta Angelina Gunawan
    08 June 2024 | Bride at James & Elva Wedding

    Best photographer!

    Dari pertama kali tau, uda suka banget sama foto”nya sincera! Moment nya dapet banget. Aku sama pasangan bukan tipe yang bisa foto ala-ala gitu, dan sincera perfectly captured us as who we are sebagai couple. Session sama mereka juga rame dan fun bangett. Puas banget sama semua hasilnya!! Both buat prewedding dan d-day! Padahal aku tipe yg awkward kalo difoto, tapi semua hasilnya kaya natural dan cakep abiss. Thanks a lot sincera for capturing the best of us on our happy day!
    randyditama
    20 May 2024 | Groom at Randy & Kathleen Wedding

    Cool photographers

    Sincera is owned by a newly wedded couple. So we get along really well, they are funny and the dynamic between them compliments each other. Price wise I think we had a very good deal. They are the only one who agrees to do a pre-wedding photoshoot in England without any extra charge. On the wedding day, it really helps that we know them already from the pre-wedding photoshoot. A thing to note would be, because they are a small team, it does take time for the result. But other than that, we are very satisfied and would recommend it to our friends and family
    Gwenny Nathania
    13 April 2024 | Bride at Nic & Gwen Wedding

    Thankyou Sincera!!

    Kita prewed & wedding difotoin + video sama Sincera. Sangat nyaman selama proses foto, super helpful ngarahin kita yang kaku ini bisa terlihat natural dan artsy. Photo albumnya juga keren banget. Menurut kita sih worth every penny, super satisfied 3
    Radius & Dennely
    31 December 2023 | Bride at Radius & Dennely Wedding

    Review

    Foto2 sincera tu menurut gw bagus banget..kayak art. Crew2nya sangat profesional dan gahul. Asik deh pokoknya. Dan super kreatif, kayak kita kayanya gak bakalan pernah dapet / nemu foto2 kayak hasil karya mereka deh. Videografi nya juga juara. Dengan profesionalitas yang exceptional one day edit nya sangat meticulous (teliti) dan menyentuh that spot right in your deepest heart. Feel nya dapet banget buat video dan foto2nya. They do have the ikigai. For you yang masih nyari2 fotografer/videografer, jangan ragu2 dengan sincera. They are professional and exceptional. Hasil album nya juga wah banget, banyak detil2 yang surprisingly cute dan menohok memori. Sekian review kita, semoga bermanfaat 👍
    Volksgraph Wedding Car
    28 November 2023 | Partnering Vendor at Wedding

    Best photographer!

    Sincera merupakan salah satu vendor fotografi terbaik yang pernah bekerja sama dengan Volksgraph.Jkt :) Vendor yang komunikatif & hasil kinerja yang sangat memuaskan. See u at next project!
    Octa Sianturi
    31 October 2023 | Groom at Octa & Irene Wedding

    Pre-Wedding Session

    It was a fun session. Calvin and Levana is a true professional! We have a blast having them as our photographer & videographer. Always listening and understanding!

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Digital files, Albums,  Prints
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Destinations,  Candid,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, PayPal
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Service(s)
    Address
    40275
    Location(s)

    We take photos and videos as genuine as it is to convey what sterling affection truly is.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.