All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (88)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9
    Chris & Vera Couple Session by SinceraChris & Vera Couple Session by Sincera
    Chris & Vera Couple Session by SinceraChris & Vera Couple Session by Sincera
    +14
    Sincera & 1 OTHERS
    Photography
    Chris & Vera Couple Session by SinceraChris & Vera Couple Session by Sincera
    Chris & Vera Couple Session by SinceraChris & Vera Couple Session by Sincera
    +22
    Sincera & 1 OTHERS
    Photography
    Dhion & Cindy Couple Session by SinceraDhion & Cindy Couple Session by Sincera
    Dhion & Cindy Couple Session by SinceraDhion & Cindy Couple Session by Sincera
    +41
    Reynaldi & Jessica Engagement by SinceraReynaldi & Jessica Engagement by Sincera
    Reynaldi & Jessica Engagement by SinceraReynaldi & Jessica Engagement by Sincera
    +32
    Adrian & Desi Wedding Day by SinceraAdrian & Desi Wedding Day by Sincera
    Adrian & Desi Wedding Day by SinceraAdrian & Desi Wedding Day by Sincera
    +47
    Sincera & 4 OTHERS
    Photography
    Steven & Tissa Wedding Day by SinceraSteven & Tissa Wedding Day by Sincera
    Steven & Tissa Wedding Day by SinceraSteven & Tissa Wedding Day by Sincera
    +39
    Sincera & 4 OTHERS
    Photography
    Dendy & Veranika Wedding Day by SinceraDendy & Veranika Wedding Day by Sincera
    Dendy & Veranika Wedding Day by SinceraDendy & Veranika Wedding Day by Sincera
    +22

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sincera Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jessica Loekmanhadi
    03 March 2021 | Bride at Chris & Jess Wedding

    Super satisfied!

    The team was great & well prepared. Calvin and Levana was very friendly and helpful trough out the whole booking process until the day of the wedding, sanjit and couple session. They are also very flexible with the schedule. Thank you for making our wedding memorable!
    Christian Setiawan
    02 March 2021 | Bride at Christian & Zabrina Wedding

    Super satisfied

    puas banget sama sincera. The service are great, hasil fotonya gausah ditanya bagus banget juga, bisa nangkep moment2 candid yg ada. Untuk pasangan yg kaku kaya kita, bisa dibawa jadi luwes karena suasana fotonya dibuat fun ga berasa lagi photoshoot. All the best for sincera !
    Jessica
    28 January 2021 | Client at Jessica & Rey Wedding

    Engagement Photo

    Seneng banget akirnya kesampaian foto sama Sincera. Selama ini sering liat foto foto sama videonya, pengen banget difotoin 😂 Enak banget difotoin mereka berdua. Bawaannya nyantei. Sigap lincah kemana mana. Terus komunikasi mereka berdua jg uda kompak banget. Jadi kita yang difotonya ga bingung. Padahal aku gabiasa foto juga, kaku, tapi mereka bantu arahin gaya. Enak deh pokoknya. Blm lagi, hasilnya cepet banget dapetnya😂 puas bangett, smua keluarga jg puas pada bilang cepet, dan pada seneng difotoin sincera di lokasi. Suka banget foto foto yang dipilihnya, banyak yang kaya artistik angle sama warnanya bagus gitu kekinian. Worth it deh pokoknya foto sama mereka. Thank you levana + calvin. Semoga nanti bisa foto lagi sama kalian ya kl ada acara lagi
    Meiliane Stephanie
    26 January 2021 | Bride at Jovian and Meiliane Wedding

    SOULFULL PHOTOGRAPHS

    Top list buat vendor photgrapher prewed. Photographer ny simple ga rese ringkes funnnn. Difoto berjam2 jg seru bukan cape, di rekomen tempat di bandung, turns out kaya new zealand dengan sedikit kearifan lokal. Emang pinter calvin dan lele tuh 👍🏻 it wasnt awkward since the first time padahal kita amatir model secara ga pernah difoto2 begitu kan ya. To be highlighted hasilnyaaaaa OMG!! Ratusan foto buagus smua, video nya jg just how we like it, pilihan lagu mood warna nya semuanyaaaa Yg paling kita suka adalah foto dan video mereka itu ada soul nya ga cuma plain doang a picture, so that’s what make them good photographers for us. Good luck Calvin and Levana semoga sukses selalu and i hope you guys can spread the happiness to others like you did to us.
    Yoshi
    20 December 2020 | Bride at Stephen & Yoshi Wedding

    Satisfied! ❤

    Seneng banget bisa kenal sama Sincera team. Walaupun nyari random tapi pas langsung klik pas pertama nanya2 quotation lewat Calvin, fast respons, ramah, sabar ngadepin pertanyaan yg bawel wkwk apalagi tb2 pandemi tapi super kooperatif kayak bener2 fleksibel, client ga diribetin lah intinya ❤ Pas hari H, ga nyangka hired buat foto event sangjit tapi berasa di fotoin prewed juga karna banyak banget angle diarahinnya juga super bagus dan nyaman. Eh pas keluar hasilnya sebagus itu ga ngerti lagi, suka banget! Calvin & team pas hari H ontime, pembawaannya asik dan chill. Hasil fotonya cepet ga nyampe 2 minggu dan lebih ke tone sedikit vintage tapi romantis, ga nyangka sejak liat hasilnya yang tadi nya ga suka tone foto kayak gitu jadi demen! Hasil videonya? Suka banget! Beyond expectation juga, menurut aku semua pas, moodnya dapat banget. Pokoknya puas banget dan very recommended. Thank you Sincera Team ❤
    Debora Stephanie
    17 December 2020 | Bride at Debora & Alvin Wedding

    Sangjit

    Puas bgt sama hasil photo dari sincera, photografer pinter baik ngarahin. Pokoknya buat acara sangjitanku jd special thank you sincera ❤️

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Destinations,  Candid,  Natural
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, PayPal
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Digital files, Albums,  Prints
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot
    Service(s)
    Address
    40267
    Location(s)

    We take photos as genuine as it is to convey what sterling affection truly is.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.