All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (6)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Proscapictura. Id Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nurma Hayati
    22 September 2021 | Bride at Nurma & Dani Wedding

    25 Juli 2021

    Dari pertama liat akun proscapictura.id di Instagram langsung tertarik untuk kepoin, setelah diskusi dengan keluarga akhirnya saya chat kontak yg ada di bio, dan langsung saya serang dong dengan berbagai macam pertanyaan hehe dan maa sya Allah nya si aa sabar banget Pas hari H first time saya ketemu aa aa dari proscapictura.id, alhamdulilah org² nya humble, pada baik juga dan bener² sabar mengarahkan kita yg amat sangat kaku pas di foto. Saya dan suami mengucapkan terima kasih untuk aa aa proscapictura.id yang sudah membantu mengabadikan moment spesial kami yang in syaa Allah menjadi moment sekali seumur hidup aamiin. Mohon maaf jika ada perkataan atau perilaku dari aku, suami, dan juga kelurga yang kurang berkenan 🙏 Semoga kedepannya proscapictura.id semakin sukses. . Satu lagi, alhamdulilah untuk hasil album foto dan video nya saya puas bangeeeeeeeet, terima kasih proscapictura.id. .
    Tiwi Melinda
    26 June 2021 | Client at Tiwi&riswandi Wedding

    Dokumentasi wedding

    Aa nya ramah, asik, album fotonya juga keren. Cuman ada foto anggota keluarga yg gak di cetak di album, malah banyak foto2 yg lengser. Tapi over all aku dan suami suka

    Vendor Reply

    26 June 2021
    Thank you..
    EVI SUKMA
    23 June 2021 | Bride at Evi Sukma & Zenal Wedding

    Proscapictura best!

    Selama melakukan sesi pemotretan bisa membuat nyaman jadi tidak canggung dan kaku .. Team nya sangat friendly .. Terimakasih telah mengabadikan salah satu moment yang cukup berkesan bagi saya dengan hasil yang memuaskan, Semoga kedepan nya semakin sukses .. aammiinn

    Vendor Reply

    23 June 2021
    Thank you..!!
    Ajeng Aristiani
    03 June 2021 | Bride at Ajeng & Dwi Wedding

    Proscapictura terbaik

    Puas banget sama jepretan proscapictura yg udah mengabadikan moment sekali dalam seumur hidup kami ,terimakasih banyak pokonya ... 😆😆
    Feri Moch Suandi
    22 February 2021 | Client at Feri & Lilah Wedding

    FL

    Terima kasih sudah membantu mengabadikan moment penting dalam hidup kami. Hasil jepretannya bagus 👍
    Dini Andriani
    02 February 2021 | Bride at Dini & agung Wedding

    My review

    Saya puas dengan hasil foto proscapitura.id , recommended sekali , hasilnya bagus dan memuaskan . Terimakasih sudah mengabadikan momen spesial kami ..

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Flush mount,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints,  Custom album design, Albums,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Destinations,  Cultural,  Other - (please specify; separate with commas),  Candid,  Artistic,  Natural,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Cultural
    What do your services cover?
    Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - (please specify; separate with commas), Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - (please specify; separate with commas)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Sesuai arahan dan prosedur sesi photo
    What rate do you usually charge at?
    Star from Rp. 5.000.000
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Tergantung permintaan dari client kurang lebih 2 minggu sampai 21 hari setelah acara selesai
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 bulan dari hari H acara
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 bulan sebelum acara..
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Tidak
    What makes your services unique?
    Para fotografer kami mampu memahami dan mengarahkan pengantin agar mendapatkan hasil candid yang sempurna. Para fotografer kami sangat disiplin, bersahabat, humoris dan menyenangkan Supaya terasa nyaman dan ada cemistri saat pemotretan
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Biasanya client selalu menyediakan makanan, tetapi kami terkadang Selalu inisiatif membawa/membeli keperluan kami sendiri termasuk makanan. Mungkin jam istirahat makan di Rolling dengan crew yg lain..
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash, Credit card payment
    What is your payment terms?
    * Dp 20% 3 bulan sebelum acara sesuai harga kesepakatan ** 50% 1 bulan sebelum Hari H acara ** 30% 1 minggu sebelum Hari H acara
    When was your business established?
    2015
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Videography

    What do your packages include?
    Same day edit video,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception
    What videography styles do you specialize in?
    Conceptual,  Portrait, Cinematic,  Documentary,  Storytelling
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    No
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Does a client need to schedule an appointment?
    No
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    Mengarahkan client/pengantin saat possing Selebihnya candid natural alami Agar berjalan seperti alur cerita konsep pernikahan.
    What rate do you usually charge at?
    Kami mohon ngenakan tarif per acara atau per paket
    How long does it take for the client to get the final video?
    3 bulan setelah hari H acara
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 bulan sebelum Hari H acara
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    Tergantung besar kecil nya acra pernikahan tersebut
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Tidak
    What makes your services unique?
    Kami menawarkan paket2 yg terjangkau dan yg paling utama kepuasan client adalah harga paling Utama..
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Untuk kebijakan istirahat kita ada sistem Rolling dan soal makanan Sebisa mungkin kami menyiapkan bekal terlebih dahulu atau jika kepepet Kami harus membeli jika dari pihak client tidak menyediakan.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    20 % 3 bulan sebelum Hari H acara 40 % 1 bulan sebelum Hari H acara Sisa pelunasan 40% 1 minggu sebelum Hari H acara
    When was your business established?
    2015
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Service(s)
    Address
    Jl. Hanjawar pacet Rt 02/01 cibodas,Cianjur Jawa barat 43253
    Location(s)

    Proscapictura.id Is a service company in the field of Photography both wedding, prewedding, couple and others. We always follow Changes for changes for the sake of achieving customer satisfaction. Just For U, is still our slogan in 2015. Which maens a word that states that proscapictura is the solution to your wedding needs.
    https://www.instagram.com/p/CTHaxZVJxI3/
    https://www.instagram.com/p/CTCLnC9JIfT/
    https://www.instagram.com/p/CS_y13GJbTS/
    https://www.instagram.com/p/CQs0zm4Lek1/
    https://www.instagram.com/p/COrz992rPP3/
    https://www.instagram.com/p/CNgIsqgLHti/
    https://www.instagram.com/p/CNR12vwLseB/
    https://www.instagram.com/p/CMM0HSPL2KT/
    https://www.instagram.com/p/CMJ_kqCLBX8/
    https://www.instagram.com/p/CKTspTFLAvn/
    https://www.instagram.com/p/CKQ7qePrJg-/
    https://www.instagram.com/p/CKOQVMGLDFW/