All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (9)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Papermint Wedding Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 May 2019 | Bride at - Wedding

    ok..

    jadi waktu bulan desember thn 2018 ada order undangan disini,\nsaat itu aku kasih contoh dari vendor lain. dibuatin tapi gak sesuai sama mau aku, beda banget hasilnya... tapi ya karena pikir2 bingung mau gimana lagi, akhirnya aku oke in.\naku minta cetak bulan februari 2019 aja supaya bulan maret baru bisa bagiin ke fam n friends...\n\nnah, bulan januari 2019 si vendor ini minta langsung pelunasan. bilangnya sih mau pesan hot print nya...\naku langsung lunasin saat itu juga. dan stelah lunasin mikir2 lagi kok undangan weddingku jelek ya designnya yang dari pappermint... beda jauh sama yang aku mau?\ntapi yaudahlah.... bulan februari aku tanya, uda dicetak belom? taunya belom dicetak. dan aku nanya mau ganti design katanya bisa, tapi kena charge... aku bingung kan, harusnya gak bisa ganti design kalo hot print belom dicetak?? katanya cetak hot print lama... aku nanya, sbenernya uda cetak atau belom hot printny tapi gak dijawab2... terussss buat apa nagih2 pelunasan padahal belom mau cetak hot printnya?? \n\nstelah itu aku minta editin ulang deh, aku cari di pinterest. aku minta bener2 samain kayak yang di pinterest... soalnya trauma, aku kasi design vendor lain (vendor indonesia) katanya gak boleh sama. yauda terpaksa jiplak punya bule...\nbilangnya 2 minggu itu design jadi, tapi ditunggu2, katanya masih sibuklah (banyak alasan)\nsampe saya udah kesel banget, saya chat in n telpon2in wa nya tengah malem karena udah kesekian kalinya dia alasan belom jadi (3 minggu atau mau sebulanan)\nterus pagi2nya dikabarin, si ownernya ini lagi di Belanda.\ndan dia minta maaf kalo laptopnya ngehang lah atau apa... saya juga lupa.\ntapi agak kacau, harusnya gak boleh bgitu, janji kapan ya harus ditepati...!\nakhirnya sbagai permintaan maaf, biaya design ulangnya dikasih FREE... ya untungnya masih ada niat baik... walaupun saya juga uda kesel banget sama vendor undangan ini\n\nsekarang baru sadar kalo ternyata undangan baru ini ga pake hot print sama sekali, cetak biasa warna hitam (harusnya dia ngomong dong jangan gak bilang2 kalo jadinya hitam aja. emang saya suru ikutin di pinterest) alhasil mertua saya bilang kok undangannya tulisannya hitam...\nhadeh...\nnext buat pelajaran, mendingan kalo beli undangan itu harus liat langsung barang (jangan beli online) pastikan bener2 vendor itu terpercaya..\ntapi thanks buat pappermint karena uda menyelesaikan tanggung jawabnya!
    14 February 2019 | Client at Einintha & Bayu Wedding

    Papermint Wedding

    pelayanannya sangat menyenangkan, bisa bertukar ide sesuai keinginan saya. Terima kasih Papermint Wedding

    Invitations

    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made ,  Catalog/ off-the-shelf
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing ,  Assembly
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we accept international shipping
    What other services do you offer?
    Guestbooks,  Gifts
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  3D Cards,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    What design styles do you specialize in?
    Simple and elegant design
    What makes your services unique?
    We serve customized design, that will meet everyone taste. we used trendy material to catch up the trend in the industry.
    How far in advance should your client make an order?
    3 month in advance
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    our business starts from 2005 and growing steadily till now, with our experience with many customer
    What is your payment terms?
    please contact our whatsapp to more info
    What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
    depending on customer design, and material
    Is there a minimum order requirement?
    Yes min 300pcs
    Do you provide delivery services for the invitations?
    Yes We use Indah Logistics cargo, Garuda Indonesia cargo, JNE and Pos Indonesia which provides you with a unique tracking code for your package that can be tracked online. Express Airmail arrives within 2 business days from the date your order has been shippe
    Do you ship worldwide?
    Yes We use DHL Global Mail International shipping services. Express International Shipping generally takes 2-5 business days for orders to arrive once shipped. Please note that this is not a guaranteed timeframe and delays may occur. Please contact us at anyt
    Service(s)
    Address
    Jl. Palagan Tentara Pelajar 143 Yogyakarta 55283
    Location(s)

    PAPERMINT is a design studio located in Yogyakarta, Indonesia. All of our wedding stationery designs are fully customizable. Choose from our wide selection of fully customizable Wedding Invitations design and easily create unique card to suit your occasion. We combine modern printing technique, traditional hot foil and embossing to create beautiful, modern wedding invitations and other paper décor. With years of experience working with couples around Indonesia, Singapore, Brunei and Malaysia, w

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.