All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (17)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Menuai Rasa Photo Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nandini Leona Agustin
    04 March 2022 | Client at Nandini & Fiqie Wedding

    Terimakasih banyak Tim Menuai Rasa

    Super Helpful! Pada saat hari H sangat all out dari pagi sampai acara selesai. Bener-bener dibantu untuk ngarahin gaya foto dan videonya. Proses pengiriman raw file, edited photo, video, sampai ke layouting album fotonya cepet bgttt. Hasil foto dan videonya bagus banget, album cetaknya juga super cantik. recommended! Thankyou Menuai Rasa!
    Ivana Dwi Jayanti
    23 February 2022 | Bride at Erwin & Ivana Wedding

    Bener2 bagus hasilnya !! Definitely will recommend to others !

    Tau menuairasa pas cari2 di instagram vendor untuk photo prewed, bersyukur akhirnya ketemu dengan IG nya menuairasa. Bener2 gak nyesel pilih mereka untuk prewed & wedding photographer. Tim nya itu bener2 responsible dan asik diajak kerjasama. They're extremely sweet and co-operative people, they looked into our needs and preferences with a lot of care and concern, they understood exactly what we needed and gave an amazing compilation of memories we love going through all the time. Not to forget they are also extremely punctual and very prompt with the deadlines given. Padahal dari Prewed ke wedding itu mepet bgt. A big THANK YOU, to the entire team, you'll are amazing.
    chelen chelen
    04 January 2022 | Bride at Yantra & Chelen Wedding

    Thanks for taking care of us!

    Honesty we both are not really comfortable with camera, but Menuai Rasa crew really help us during our prewedding & wedding. We love their proffesional and fun attitude. Definitely a recommended vendor!
    Raylla Nabilla
    28 December 2021 | Bride at Sasha & Adith Wedding

    Very Recommended!

    sangat happy dan bersyukur ketemu sm Menuai Rasa di Instagram, begitu liat portonya bikin merinding dan langsung pengen banget Menuai Rasa jd bagian wedding ku. 🥲 service pas weddingnya ok banget, sopan ke semua tamu, menyenangkan, dan bisa banget ngebangun mood jd lebih happy. dan pas dikirimin hasilnya.. beyond happy!! 😭 foto dan videonya bagus banget sampe terharu liatnya. pokoknya bersyukur bgt ketemu Menuai Rasa 🥺🥺 sukses terus yaaa! semoga Menuai Rasa terus bertumbuh menjadi besar 🧡
    Angel Lauzart
    27 December 2021 | Bride at Hiendo & Angel Wedding

    Recommended!

    Aku tau MR karena direkomendasiin salah satu kk kelas. Pas liat2 porto lgsg demen sm tonenya. Jadilah tanpa basa-basi lgsg take date (tkt ga kebagian soalnya nikahan pas tgl cantik🤭). Kita cm 1x TM bareng WO, itupun mostly discuss by Whatsapp. Personally, Kak Iyus enak diajak ngobrol dan tau titik2 buat ambil momen. Even habis nikahan, ak jg skalian book utk foto keluarga. Pas hari-H banyakan ketawanya, walaupun pegel tp asik2 aja🤣 Tim nya kocak2 semua, not talking too much tp bisa blended in. Thank you for capturing moments on my Wedding Day! After-servicenya jg mantap bgt, puas sm hasil video dan foto2nya! Sukses selalu MR!😍🙏
    Chika Sisca
    23 December 2021 | Client at Lukas & Sisca Wedding

    Awesome!

    Thank you so much Kak Iyuz dan tim Menuai Rasa yang udah jadi part of our prewed and wedding day. Walaupun kita berdua ga bisa gaya tapi kalian bisa mencairkan suasana jadi lebih santai dan relax jadinya kita ga makin tegang hehe hasil foto dan videonya bener2 best lah, ga perlu diragukan lagi. Dan timnya pun ramah2 dan super baik dan seru. Definitely will recommend to others💚💚

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid
    What do your services cover?
    Themed shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Kami mengarahkan setiap klien dengan beda-beda sesuai kepribadian klien kami
    What rate do you usually charge at?
    rate dan rincian tambahannya akan di jelaskan di pricelist
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    review h+3 highlight h+7 editing h+30 album h+60
    How long does it take for the client to receive the final product?
    H+60 hari
    How far in advance should your client contact you?
    3 bulan sebelum event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    sejak 2018
    What is your payment terms?
    DP 20% dan pelunasan H-3
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    No
    Service(s)
    Address
    Location(s)

    Prewedding & Wedding Photo Engagement, Prewedding, Wedding, etc “menuai kisah, mencari makna dalam sebuah rasa”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.